56

Баце

преди 10 години

А кукла на конци, ще сложат ли след 25 май в Киев ?

55

TrollTerminator

преди 10 години

До Боби 82Неуморим си а Боби? Значи те обявяват независимост без референдум и после се присъединяват към Русия с манипулиран референдум след по-малко от седмица? Стига бе Боби не се ли измори да ръсиш глупости? Определено щяха да се стрелят не е повод за референдум! В Косово се стреляха от години! И Путин услужливо нахлу с танковете веднага след референдума! Стига не се излагай звучиш наивно!

54

TrollTerminator

преди 10 години

До Боби 78 продължениеВ случая с Крим нито става свободна държава нито са заплашени с нещо! И не ми излизай с тезата че автономията е свобода, ами не е! И ме светни коя е тази държава Славония?

53

Анонимен

преди 10 години

Тия нямат идея с какво се захванаха и сега лека полека дърпат задна.За дипломатическо решение били, хахахаИ какво да е това решение, след като избихте стотици невинни бе ?

52

българин

преди 10 години

До 67:Аз НЕ СЪМ потомък на "български фашисти - главорези", просто защото ТАКИВА НИКОГА НЕ Е ИМАЛО В ПРИРОДАТА. Фашисти има САМО в Италия. Гордея се с дедите си - МАКЕДОНСКИ КОМИТИ, ПРОЛИВАЛИ КРЪВ ЗА БЪЛГАРИЯ. Ти обаче, ***, явно наистина си се пръкнало от род, по точно БАНДА на КОМУНИСТИЧЕСКИ ГЛАВОРЕЗИ, безчинствали в България.Историята е доказала, че НИЩО ДРУГО, ОСВЕН СИЛА - АРЕСТ, СЛЕДСТВИЕ, СЪД И РАЗСТРЕЛ, НЕ ОПРАВЯ КОМУНИСТИЧЕСКИ ПРЕСТЪПНИЦИ КАТО ТЕБЕ И ТВОЕТО КОТИЛО.

51

Killuminati

преди 10 години

Вижте на снимката кървавите ръце на юдео-хазарите!

50

TrollTerminator

преди 10 години

До ВасилевИменно това се опитвам и аз да кажа!

49

TrollTerminator

преди 10 години

До Боби 78Съжалявам, за прецедента ти не струва! Факта, че споделяш тези "прецеденти" говори и колко си зомбиран от харизмата на Путин, разбира се може и да си ***, но не го твърдя без факти! Именно Путин изтъкна Косово като прецедент, което е показателно! Нека ти обясня защо твоите"прецеденти" не струват.Всяка една от тази държава обяви независимост с референдум. В случая с Косово, те бяха заплашени от унищожаване! Ако в Крим ситуацията бе -да е свободна държава и да е заплашена тогава да!

48

Анонимен

преди 10 години

До българина 69Ние например, не виждаш ли как сме се подложили, широко и удобно разкрачени. В замяна получаваме хиляди магазини секънд хенд. Защото сме си народ секънд хенд, без достоинство,с държава секънд хенд. Затова и сме паднали под невежия ятаган на едно диво, неграмотно племе за цели 500 години сами сме се продавали един друг, не са ни виновни турците.

47

Анонимен

преди 10 години

Кой започна с безредиците, кой свали законно избраното правителство, кой изгори хората в Одеса, кой е обкражил Славянск, кой избива мирно население....И кой ПЛАТИ за това???

46

TrollTerminator

преди 10 години

До ВасилевСъгласен съм с теб! И вероятно Путин иска просто залък за да смуче повече!

45

TrollTerminator

преди 10 години

До Боби 70Аз не оспорвам нищо, но кое от изброените от теб неща е повод за заграбване на територия от чужда държава? Кое го оправдава? Понеже Украйна влиза в НАТО, що да не заграбя територия от Украйна си рече Путин и го направи! Това ли ти е логиката? Леле направо ме разсмя честно!

44

TrollTerminator

преди 10 години

До Боби 63Смешно наистина а знаеш ли колко са валидните и невалидните? Защото много лесно може да обявиш за невалидна бюлетина гласувала против! Боби забавен си с напъните да оправдаеш референдум, които изначално е противозаконен, защото не може с референдум ти да се откъсваш от една държава и да отидеш в друга! Противозаконно е! Наистина ме умиляваш с енергията си и ме забавляваш!

43

Анонимен

преди 10 години

Е, няма начин, хора с уродливи лица да нямат и уродлив ум. Прости ми Природо и ти, Боже, въпреки че ви търсим само когато жестоко страдаме. А сега страдаме, защото нищо не можем да направим срещу хора, които осигуряват избиването на инакомислещи в Украйна и то по най-извергски начин.

42

българина

преди 10 години

САЩ ще наложат секторни санкции на Русия - световният полицай се опитва да контролира всяка една държава чрез долара ,в такъв случай е време да има 2-*** полицаи за да е демократично и плуралистично . Колко държави държави ще разрушат в името на собственото си его да управляват света господата зад океана

41

TrollTerminator

преди 10 години

До Василев 50За първата част съм съгласен, че не може да са морални стожери! Но нека те попитам - на колко държави САЩ и ЕС са отнели територия? Това прави разликата между Путин и САЩ и ЕС. За останалото си прав! Хареса ми препратката ти към първата световна война, защото по същия начин след като Хитлер окупира Судетска област в Чехословакия реагираха Англия и Франция направо му я подариха без да питат Чехословакия, която тогава е готова да се бие за нея! Същото стана и сега в Украйна!

40

До българ 47=46=44

преди 10 години

***, внук на български фашисти главорези, докопал се до американска помощ, устата ти ще се изкривят от инсулт бе, спри малко злобата си. Погледни в очите истината. Не помниш, че първият демократичен акт на нелигитимното правителство бе забрана на руския език със закон, който бързичко отмениха, виждайки реакцията. И на бебетата е ясна целта на САЩ и продажния ЕС с наглото дестабилизиране на Украйна ЗАВЗЕМАНЕ НА РУСИЯ. Защо незаконната организация НАТО вече няма Варшавски договор, нали ***, ни въвежда войски, т.е. скрита окупация с грабеж, проституция, пиянство

39

Анонимен

преди 10 години

А това, че американците, ще изпратят нов и доста по голям контингент през следващата седмица е 100%. Дали, ще е в Полша, или директно в Украйна само е въпроса.Лошото е че тия момчета идея нямат за какво иде реч. Ветераните от Корея и Виетнам и до ден днешен не знаят за какво са били пратени там.

38

TrollTerminator

преди 10 години

ДО НФБ 30 Кресльо а действията на Путин с танковете военните и партизанските бригади какви са? Всяка държава която е притисната в ъгъла от такива действия би поискала помощ и това е нормално! Айде стига с фашистките си кресливи изказвания досаждаш вече!

37

TrollTerminator

преди 10 години

До НФБ 23Едно не разбирам какво общо има САЩ с простотията която сътвори Путин? Или на теб оправданието ти е че Путин е добър защото САЩ са лоши? Е това е пълна тъпня! Това което правят САЩ не оправдава действията на ***! Това е факт! и те предупредих да не ми крещиш ***!