71

Garibaldi

преди 10 години

156 - Одисей 1Я да видим другите лай*няри!!!

70

se

преди 10 години

Чета и се чудя тия от ЕС в час ли са! Путин ще бъде в Крим а Украйна ще затъне в хаос! Виновни са Европа и. американските интереси! Жалко за хората но явно е че години е имало напрежение между двата народа! Има форумци заставащи на страната на Украйнската хунта! Жалко! Възхваляване на фашистките изтъпления е престъпление !

69

КрaсиГ.

преди 10 години

До хaхa ***!!! Aко хорaтa от КГБ толковa лесно се купувaхa Тa нaли любимaтa ви aмерикa е лидер в тези мърсотий.Щяхa отдaвнa дa сa купили ПУТИН но товa не е горбaчов.Усещaш ли кaк ПУТИН ги сложи нa колене.Сaмо трябвa дa си свaли ципa a меркелa и обaмa дa се нaдпревaрaт койдa е първи.

68

trafoPOST

преди 10 години

Поредното доказателство, че разузнавнето е нефелно или не им се набърква в Украйна.Русия ВЕЧЕ нахлу в Украйана! Русия ПРОДЪЛЖАВА да нахлува. Днес са превзети 5 гранични пункта, през които безпрепятствено са влезли камиони с жива сила и техника.Ако Русия не е нахлула, как "цивилните" граждани имат зенитни установки и РПГ-та?Тези от НАТО не виждат ли, че Путин е новият Хитлер. И при втората световна война е имало няколко години кумене, договори за ненападение, напразни надежди, че ще те отмине.

67

Жълъди няма

преди 10 години

Русия може да превземе Украйна само с партизани. За каква военна намеса може да става дума? Путин играе шах със запада и печели позиции ежедневно. Прехапали език от алчност, западняците не могат да излъчат единно послание, хем им се иска, хем загубите в пари ги възпират. Накрая и последният бандеровец ще надене ушанката с петолъчка и тогава ще им остане да отхранват баба Юла и фалиралото боксьорче.

66

Garibaldi

преди 10 години

Господа форумци не се напъвайте да опонирате на *** журналисти,политолози, коментатори в сутрешните блокове,платените социолози,които пишат тук в Днес БГ.Те си личатпо минусите,които справедливо им слагате на постингите.Това са слугите на господарите на новия световен ред в България / демократи и русофоби /,и други чорбаджии и гангстери.Много ще Ви трият коментарите,затова не ги закачайте,не си заслужава тези нещастници да вредятна Вашето здраве.Няма да ги изброявам Вие знаете кои

65

ХА,ХА,ХААААА...

преди 10 години

ТОВА ИМ Е ХУБАВОТО НО КОМУНИСТИТЕ И ОНИЯ ОТ КГБ----МНОГО СА ЛЕСНИ ЗА КУПУВАНЕ!!!ПРОСТАКА И ПРИМИТИВА , ВИНАГИ СЕ ПРОДАВАТ ЗА ПАРИ!!!!ТОЧНО ЗА ТОВА --НАТО И САЩ, НИКОГА НЕМА ДА ВОЮВАТ С ТЕХ!!!ТОВА Е ОСНОВНО ПРАВИЛО ЗА "БОРБАТА С КОМУНИЗМА"!!!!!!Народа правилно го е казал:.."Парата ---Тя еб"ва мамата на Фукарата"

64

борсов агент

преди 10 години

за хората дето си кътат парите в банки,в буркани,в дюшеци,това не се отнася до 90 процента от българите,понеже заплатите които вземат не стигат и за сметките,моето послание е до 10 процента дето имат пара,теглете ги докато е време,купувайте храна,земи,оръжие,гориво,пирони ,понеже парите нито се ядат ,нито могат да те облекат или стоплят когато изчезнат,по точно изпарят,понеже и борсата и парите са само въздух...

63

алилиии

преди 10 години

таа леля( меркел) иска единство в Европа а Германия е разделена по въпроса РФ, щото шройдеровци сите са за русия тъй като яко тъпчат кинти от газ и кво ли не( 6000 герм предприятия са инсталирани в рф) а и другите яко бичат пак за на там.Така че, нема как гер. да е единна. А леля да си дрънка кво си ще - путин яко ги е фанал за мъдете.

62

Анонимен

преди 10 години

До zeusне съм привърженик на нито една политическа партия в България, понеже нито една не го заслужава-----------------------Разсъждение на класически И-ДИ-ОТ. Аз съм най-великия и най-умния, а всички останали са прости.

61

НАТО?

преди 10 години

В НАТО е пълно с умствено изостанали индивиди от третия пол. То бива, бива непознаване на ситуацията.... Тотално са умопомрачени.Добре че нямат някой сериозен враг...

60

pastoral

преди 10 години

меркел иска единна европейска позиция. права е в едно отношение, че държавите, намиращи се на континента на конфликта имат най-голям интерес от мирното му решаване. за всички останали, ролята на втора цигулка трябва да им е пре-достатъчна! а ставаше дума за няколко точки, като за начело:1.спиране на военните действия в украина.2. осигуряване на сигурността и възможността за честни избори и за федерация. 3. безапелационно спазване на т.1.и 2. но явно хората са си устроени да забъркват големи каши

59

ха ха

преди 10 години

НАТО, НАТО, станахте за резил! Не ви ли е срам да жертвате стотици хора, да ги горите живи и после да хвърляте вината върху Русия! Нямало било опасност вече Русия да нахлуе.... Абе, алоооо, тя Русия ако искаше досега щеше да го е направила! Единствено тя говореше постоянно за диалог и адекватни мерки, докато Киев ви ревеше на рамото, докато вие и псевдодемократите от Европа ги консултирахте как да изтребват хората!

58

Анонимен

преди 10 години

демокрацията бате е победа на демократите над всички останали

57

преди 10 години

До борсов агентРуската борса е на зелена позиция,защото през последните 6 месеца беше силно подценена руската икономика, а икономиката на Русия е в страхотна кондиция и на западният съюз ще се наложи много да се изпоти.

56

Анонимен

преди 10 години

европа признава че има вина за жертвите в украйна

55

Анонимен

преди 10 години

даа искаш да кажеш че украйна може да бъде финансирана безвъзмездно с милиони долари помощпод формата на бомби с изтекла годностпадащи отгоре.

54

Mars

преди 10 години

До Одисей 1Много си смотан и *** ! Това, че съм гласувал за някого, а след това той решава, че от утре примерно всички които не знаят немски език ще бъдат обезглавени, не означава, че аз съм съгласен с него след като съм гласувал ... аз съм гласувал, но не съм знаел какво той ще реши утреFuck the EU, *** the US !!!

53

без пардон

преди 10 години

Турчинов е убиец!

52

заради геноцид

преди 10 години

Нато наказа с унищожителни бомбардировки Югославия и Либия, заради геноцид на съответните правителства срещу собствените им народи. Сега очакваме Нато да бомбардира Киев, заради геноцида на фашистката хунта в Киев срещу собствения си народ. При тези бомбардировки селектирано да бъде унищожен "Правый сектор"!