128

rusnak

преди 10 години

Защо Русия е хубава ли, питаш? Ами, защото сме си направили труда, минимум да разберем, и не плямпаме наизуст, за разлика от всеки глупендър, задаващ подобен *** въпрос, без да си е направил труда, освен като дуфа...

127

Анонимен

преди 10 години

Истината е, че ако ЕС и САЩ бяха предприели пълномащабни санкции срещу Путин до тази ситуация нямаше да се стигне, за съжаление и Обама и Меркел и Камерън живеят с илюзията че с КаГеБейци може да се прегоаваря и да се постигне споразумение........., в края на крайщата пак ще се стигне до пълни санкции, но жертвите вече ще са прекалено много

126

Анонимен

преди 10 години

172 обърнал си се наопаки: Армията няма работа при населението, а е призвана да го защитава.В Украйна вече няма армия, а наемници които за пари правят каквото им кажат.И при нас вече е така.

125

Реалист

преди 10 години

Ще бъде необичайно организирането на президентски избори в Украйна, докато правителството е изпратило армията срещу собствения си народ....казва руския министър, а обичайно ли е МИРНИ ПРОТЕСТИРАЩИ ДА СВАЛЯТ С РАКЕТИ ХЕЛИКОПТЕРИ...?

124

Анонимен

преди 10 години

e BRATQ BYLGARI ADSKI TYPA SISTEMA STE PO4TI PREDVIDIMA NA VSEKI 40-50GODINI TYRSITE NQKOI GOLQM ZADNIK DA MU SE KLANQTE ROBSKA NACIQ NIKOGA NQMQ DA BYDETE NAROD

123

Анонимен

преди 10 години

"А гърците това го правеха с нашето хубаво сирене" А помните ли какъв вой баха надали за затваряне на наште ядрени реактори.Абе с една дума *** съюз - не може да има съюз на основата: кой кого ще прецака пръв!

122

Анонимен

преди 10 години

До 172Политичеката опозиция пич се бори с политически средства да спечели избори, а не се самопровъзгласява за президент на обявена от нея "народна" република и не стреля по собствената си армия с тежки оръжия

121

имам

преди 10 години

До Одисей 1Прочети повече за фашизма и прегледай историята и тогава давай оценки Одисейчо!

120

Анонимен

преди 10 години

В Сомалия ако има избори,Лавров на какво мнение ще е?

119

Анонимен

преди 10 години

Не може да разстрелваш с армия политическата си опозиция и да искаш подкрепа и одобрение от ЕС... А от САЩ, естествено, ще има подкрепа, но те гонят техните си цели и морала там е съвсем на заден план.

118

Анонимен

преди 10 години

Кой си ти, бе, ***, че да ти даваме обяснения.Ние, по-старите поне сме ходили там и сме виждали.Мислим с главите си, а не със *** и да папагалстваме. Хвърляй се по корем, блюдолизец!

117

Анонимен

преди 10 години

А ако в Куба Русия заложи на военно - стратегически мошности.Как ще реагират Съединениe Aмерикански Щати на близка до тях граница !

116

Анонимен

преди 10 години

Вън от НАТО и Вън от ЕС, Забрана на НПО, България над всичко.Референдуми за всеки важен въпрос, връщане на осъвременен вариант на Закон за защита на държавата от 1924г.И според същия ЗЗД - СЪД и затвор за предателите от последните 25г (Паси,Боко,Плевньо,Станишката,Доганя,Командира,Цвъки,Бакъра,Първанката,Надето,...)

115

Лора

преди 10 години

До Василев 153Съгласна съм с теб. В Гърция например плащаха на земеделците, за да си изкоренят маслините, зашото така й изнасяше на Италия. И сега плачат, италианците им изкупуват зехтина като наливен по 1.50евро, бутилират го в Италия и го продават като италиански на петторни цени. Европейска политика. Всичко по спуснати директиви.

114

Анонимен

преди 10 години

До 160-"Защо, според вас, Русия е хубава страна? Може ли някой да даде обяснение?" -Хубава е като Максуда, като изключим Москва и Петербург.

113

Анонимен

преди 10 години

то това е целта на руснаците, ад провалят изборите, много са нагли

112

Анонимен

преди 10 години

do 160 -- Русия е хубава страна, както и Щатите са хубава страна -- природа, морета, планини, местни племена. Има какво да се види.

111

Анонимен

преди 10 години

До 157-"Меркел заедно с Анастасиадис,президента на Кипър се опънаха срещу санкциите срещу Русия. " Меркел се е опънала само в мокрите ти сънища.

110

Анонимен

преди 10 години

Наистина руснаците могат да разсипят тая бригада на атоми при това без ядрено оръжие. Но всичко е политика Путин си взе това което искаше, а от бонуси може и да се откаже.Незнам обаче какво ще каже обикновения руснак, все пак не сме 1960 и вече няма народ който да изостави свой в беда.

109

Анонимен

преди 10 години

Защо, според вас, Русия е хубава страна? Може ли някой да даде обяснение?