82

Смях!

преди 10 години

Вицове - Руската царска армия навлязла в град Галичина, Украйна. Първият ден, казаците изклали мъжете. Вторият ден изнасилили жените. Третият ден, изклали и изнасилили децата. Тогава в града пристигнал поручик Ржевски и започнали извращенията. Е, майтап, на голо.

81

@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@

преди 10 години

Помните ли 1997г. ?!Не, повечето от вас са малки драскачи, но аз ще ви разкажа:Бяха дошли от някъде същите лъжци, като тези сега в Украйна... Наричаха се СДС... Излъгаха народа. че ще има по-добро бъдеще, че ще ликвидира комунизма...Същите тези от СДС, бяха подкрепяни от САЩ и ЕС... На визита бе дошъл даже американския държавен глава, тогава в лицето на Бил Клинтън...То бяха почести, то бяха фанфари....И ето България няколко години по-късно на колене!Същото правят сега и в Украйна.......

80

Анонимен

преди 10 години

Изтрихте ми поста,но не знам защо.Добре . Ще се изразя по културно.На тоя скоро ще му видим тленните останки.Щом искате така .

79

Фиктория

преди 10 години

Когато Фиктория Нюланд каза, кратко и недвусмислено: Fu* the EU,

78

Клонинг

преди 10 години

Клонингът на Цру, Financial Times: Киев заслужава подкрепата на Запада

77

Анонимен

преди 10 години

В Краматорск са забелязани и итлиански наемници...Нещо ми напомня Сталинград Руските танкисти забелязала италиански наемници, пардон войници в снежната степ. Имало и румънци, унгарци. Три армии по 300 000 души. Питали бай Жуков, какво да правят? Да ги вземат в плен, що ли? Бай Жуков им казал да изпълняват заръките на др.Сталин, демек напред към Сталинград Въпрос на чест! Ръководител на ЦК не бива да оставя ЕС да тъпче името му. Срам, майка! Та та ка, измрели в степта три армии, все пишман демокр

76

Надпис

преди 10 години

Надпис на украински танк: Драги украинци, драги сънародници, вие ще бъдете убити с любезното съдействие на Европейския Съвет, на Нато, на Цру и на Държавния департамент на Сащ!

75

не им върши работа

преди 10 години

Цру се убедиха, че Лайн.янценюк окончателно се провали и вече не им върши работа и скоро ще го очистят. Убийството ще припишат на опълченците или лично на Путин.

74

ХУНТАТА ЗАСЛУЖАВА

преди 10 години

Международен съд , но не в ХАГА, а в МОСКВА

73

заради Украйна?

преди 10 години

Кой е луд да води война с Русия заради Украйна? Украйна неспасяемо се е разпаднала на части и не е възможно тя да бъде отново закърпена! За какво ни е на нас, европейците, да се пъхаме между шамарите на Обама и Путин? Ние трябва да излезем от този конфликт! Путин няма да напада Украйна, той само чака тя окончателно да се разпадне! Никой няма да пострада, ако Украйна се раздели на източна и на западна! Единствено ние ще загубим, ако продължаваме да се месим!

72

ТИМОФЕИ

преди 10 години

АНГЛЯ Е ОСТРОВ ! и като външна плитика не съм сигурен кои е по голямя сащ или англия

71

Анонимен

преди 10 години

Не е ли корупция да предадеш страната си? Срещу какво - красота, ум, мъжество...Евара на американците как точно намират *** да им върши връсната работа!

70

не се страхувам

преди 10 години

Аз не се страхувам от армията на Росийската Федерация! Страхувам се от безкрайната глупост на българските, европейските и американските политици! Включително и този на снимката!

69

геноцид

преди 10 години

Нато наказа с унищожителни бомбардировки Югославия и Либия, заради геноцид на съответните правителства срещу собствените им народи. Сега очакваме Нато да бомбардира Киев, заради геноцида на фашистката хунта в Киев срещу собствения си народ. При тези бомбардировки селектирано да бъде унищожен "Правый сектор"!

68

без пардон

преди 10 години

Турчинов е убиец!

67

тимофеи

преди 10 години

за да стоят исправени предлагам забит европеиски кол в *** и забит на пиедистал на маидана с евро цемент !

66

Анонимен

преди 10 години

tozi e fashist s amerikansko grajdanstvo i smetki v amerika predatel i izmenik kato balgaskite ypravnici kyrshyma za tia paraziti horata da mrat za tiah.

65

Анонимен

преди 10 години

Медиите,защо не покажете телата на изгорелите човешки същества,ИЗГОРЕНИ ЖИВИ КАКТО ПО ВРЕМЕ НА ИНКВИЗИЦИЯТА!!!!Тази ДЕМОКРАЦИЯ,НЕ Е ДЕМОКРАЦИЯ,А СРЕДНОВЕКОВИЕ!!!ЛОВ НА ВЕЩИЦИ И ИНАКОМИСЛЕЩИТЕ ЖИВИ ИЗГОРЕНИ НА КЛАДАТА!!!!Пикая ви на демокрацията и ценностите,СЪЩО ТАКА НА ПОДКРЕПЯЩИТЕ И ПРИВЪРЖЕНИЦИТЕ НА ПОЛИТИКАТА!!Говорим ЗА ЖИВИ ЧОВЕШКИ СЪЩЕСТВА,ЕЙЙЙ ДЕМОКРАТИ,ИЗГОРЕНИ ЖИВИ??ТОВА ЛИ ВИ Е ДЕМОКРАЦИЯТА,ТОВА ЛИ ВИ СА ЦЕННОСТИТЕ??Не е приятна гледка ,но си струва да се види.ДЕЙСТВА ИЗТРЕЗНЯВАЩО!!!!

64

NWO

преди 10 години

We shall world government whether or not you like it,by conquest or consent.Bilderberg group.Последното нещо което ги интересува е демокрацията и правата на човека!

63

Баскервилското куче

преди 10 години

Нормално за нивото на FT. Преди години написаха, в интервю разбира се, че черните джипове са изтласкани от центъра на София?! Какво е било това тласкане и изтласкване остава мистерия. А едно време беше почти библия. Менят се времената.