48

Хо

преди 10 години

Какво Ви е виновно западното общество, че "българската армия" изглежда, като разпасана команда?! Българите нямат мотивация да дишат, камо ли да служат в името на родината си........На крива ракета космоса и крив!

47

Анонимен

преди 10 години

До България ??!За съжаление има. Но за щастие скоро няма да има.

46

езичник

преди 10 години

а къде е тази армия сега???

45

Бонд Джеймс

преди 10 години

До АнонименГлупчо! Свети Георги извършва подвига си по времето на РИМСКИЯ император Диоклетиан... Християнството "натрапено" ни от Византия?!? По някой "съвременен ***" учебник ли си учил или си просто недообразован?

44

Анонимен

преди 10 години

До АнонименАз съм ходил в казарма и да ти кажа никакъв патриотизъм не ми възпитаха. Даже обратното, още повече се отвратих от тази скапана държава и гадния и народ. Просто видях колко струваме и ние като народ и всичката ни работа.

43

без Трудов договор

преди 10 години

Работата по строежи в казармата беше незаконно без Трудов договор , всичкое незаконно за Страсбург , да бъде саздадена Комисия която да разледва Политиката водена тогава в България

42

Анонимен

преди 10 години

да затова в тая страна не останаха мъже а само *** някакви и мутри - само армията може да възпитава в патриотизъм

41

Мунчо манастирски

преди 10 години

Че това парад ли беше беше - повече мязаше на селско театро. Не могат да маршируват в крак даже - срам! И мутрите им *** и грозни като на ***. Пък *** си е прозападна изтривалка и вони на нафталин.Отврат!

40

Анонимен

преди 10 години

ПЛЯМПАНИЦИ. НЕКА НА ПРАЗНИКА НА ХРИСТИЯНСКАТА АРМИЯ В КОЙТО ПОЧИТАМЕ СВЕТИ ГЕОРГИ ПОБЕДОНОСЕЦ СИ ПРИПОМНИМ МНОГО ДОБРЕ ЧЕ НИЕ СМЕ ЕДНА ДЪРЖАВА БЕЗ АРМИЯ - ЕДНА УНИЖЕНА ДЪРЖАВА.

39

Златен лъв

преди 10 години

До Строителни войскиЗа Строителни войски е "виновен" не Тодор Живков, а Александър Стамболийски, ама айде ...

38

Strasburg

преди 10 години

Още не са ни платили парите от казармата дето работихме в Малдост 3 всички построени жилища са от нас , ще съдя Министерство на Отбраната в Страсбург

37

Българин

преди 10 години

Сърцето ме боли след като гледах парада на нашата войска.Новите ни" братя "Американците достатъчно се постараха да унищожат армията ни!Къде е военната маршова стъпка,правите редици-смях , позор-тъжна гледка.След като армията ни е такава,за каква държава да говорим?

36

Циника

преди 10 години

Имало ли е 100 човека зрители на този парад на бутафорна армия? И защо трябва да има парад на шепа наемници, които си проливат кръвта за чужди интереси срещу заплащане? Ами да си правят парад в Кабул воглаве с оня гърбавия дето ни го представят като президент!

35

дядо

преди 10 години

@38,да имаше Строителни войски и всички *** бачкаха в тях,а сега крадат!!!

34

Анонимен

преди 10 години

Тъжен ,много ,много тъжен парад. Това хич не ми прилича на армия. Един мъдър човек е казал ,,Народ ,който не храни своята армия ,ще храни чуждата". Това е много жалко...

33

България ??!

преди 10 години

Има ли Армия въобще в България ? Има въобще българи в България ,

32

Анонимен

преди 10 години

До Строителни войски:Войска нема ама празник (пиянски) има , ееееееееее Манталитет все пак

31

Строителни войски

преди 10 години

Има ли Армия въобще в България , навремето имаше Строителни войски като караха войниците да работат без пари , Тодор Живков е виновен който същия е за Затвора

30

Пешо

преди 10 години

Пак ни натриха носа управляващите с тоя парад - т.е. вижте как ви смачкахме армията и вие нищо не можете да направите. Нарочно ни унижават така. Армия с такива тюфлеци и без техника армия ли е?

29

България ??!

преди 10 години

Армията, като Св. Георги, премина победоносно, за да я има България!България shte ia ima i bez balgari.Predi mesec biah v taka narechenata Balgaria imam tam sestra koiato vlezna v bolnica. Pred vhoda bolnicata edva si prokarah pat da premina. Imashe okolo 300 bogato oblecheni i nakicheni sas zlato *** doshli da vzemat dve novorodeni ciganeta. V edin moment silna muzika raztarsi bolnicata i *** zaigraha kuchek Sestra mi kaza che tova e ejednevieto na"balgarskia narod "България ..?!!