251

Анонимен

преди 10 години

do 381Някой ще ми обясни ли по-простичко кой срещу кого се бие в Украйна И ЗАщО. _______Ами защо това е големия вьпрос, като можеха да се разделят и без тия истории. Аз лично сметам че всички военни действия требва да се спрат, да се даде вьзможност на хората да изберат каквото си искат. ЕССР, УСА и Русия да не се месят по никакьв начин. Тогава ще повярвам в приказките им за демокрация.

250

Бънди

преди 10 години

Не знам защо е това "младежо", но все тая.Някои като вас си мислят, че Русия трева пасе и са страшни само на хартия. Единствената разлика между американското и руското оръжие е в това, че американското го рекламират по филмите. Зад Русия е БРИКС, ако това не ви говори нищо, нямам какво да добавя.

249

Анонимен

преди 10 години

Специалистите измряха, или емигрираха в САЩ. В момента руската военна промишленост е в окаяно положение. Някаква привидност се създава, само от путинската пропаганда ! Те вече са загубили, дори технологията за производство на оръдейни дула за танковете и след няколко изстрела, започват да стрелят в непредсказуема посока !

248

Анонимен

преди 10 години

До Бънди 378ГРЕШИТЕ МЛАДЕЖО, Русия е книжен тигър !Тя все още може да плаши Грузия и Молдова, но Украйна ще и приседне. Колкото до НАТО, за няколко часа е в състояние да елиминира ракетите им с ядрени заряди, които повечето са произведени преди 30 години и вече за никакъв *** не стават!реакторите за уран и плутоний, отдавна са спряни а запасите генералите постепенно ги продадоха на САЩ. За да се задействат отново е необходимо технол.време, около 10години!

247

просто е

преди 10 години

До АнонименИмпериализЪмът иска така. Нали знаеш, че в мътна вода риба лесно се лови. Но, ако нямаш необходимия интелект, не може да ти се помигне.

246

Анонимен

преди 10 години

Голямо е опасението на сбиротока наречен "американска нация" да не осъзнаят арабите ,че са БРАТЯ ,славяните,че са БРАТЯ,азиатците,че са БРАТЯ,африканците,че са БРАТЯ-иначе няма да им минават каубойските номера...Има филм на Стоун-той казва всичко"Родени убийци"!Ако не знаете кой провокира едно събитие вижте кай има изгода от него ,след всички конфликти полза имат САЩ и...финансиситите им-"мошетата"!

245

Анонимен

преди 10 години

Някой ще ми обясни ли по-простичко кой срещу кого се бие в Украйна И ЗАщО.

244

ха, ха-а,

преди 10 години

До МарияСтанишоидите започнали да наемат и вещици! Те вярват едновременно в Господ и в Дявола. Повече обаче обичат Дявола.

243

Бънди

преди 10 години

Сега вече работата стана дебела. Путин мълчи, което означава, че ще има големи шамари за тези самозванци. 9.05 може да го празнуват в Киев. А НАТО да не се намесват, щото руснака освен водката най-много обича мириса на барут рано сутрин.

242

Анонимен

преди 10 години

На украинските медии тезисите им ги пишат професионални писатели сътрудници на ЦРУ. Щото изглеждат като американски романи. Тея от приднестровието са дошли в Одеса за да изгорят самопожртвователно за пари - как ли пък не. От друга страна пък до сега в труповете са разпознати само Одески граждани. Тъй ли пък един от агентите не пострада та да го покажат на света?Раздават оръжие на фашистите пращат ги в Одеса и ги насъскват с пропаганда а после що имало жертви.

241

Анонимен

преди 10 години

Няма нормален човек, който да оправдае използването на военна сила и нацисти (десен сектор) за решаването на вътрешно държавен въпрос. В резултат на идиотското решение са убити мирни граждани. Киевските престъпници - в затвора.

240

Анонимен

преди 10 години

То бива наглост ,но тия кръвожадни убийци от Киев и техните покровители от САЩ и ЕС преминаха всякакви граници!!!

239

Анонимен

преди 10 години

До 372Русия трябва само да изчака неколко месеца... До тогава хората и в западна украйна ще плащат новите цени при замразени заплати. На изток няма да има и едно функциониращо предприятие. Укараинците ще могат да продават свободно органите си да не умрат от глад. Тогава такава приказка ще се извьрти за запада че и последния украински гей ще емигрира. НАТО ако изпрати военни ще бьде оглозгани до кости и ни един смел Евро-Хамериканец нема да посмее да влезе в Украйна.

238

Анонимен

преди 10 години

До АнонименДо 368Където е минал "хамерикански демократ", трева не расте! Смърт и разруха! Сега почнаха да изгарят и живи хора.----смок не са прави на интересен...

237

Анонимен

преди 10 години

каквото и да приказваме, русия губи...проблема е че нато-вците ще се закачат много близо до мАсква. всяка империя трябва да има край. за путин края наближава...

236

Анонимен

преди 10 години

До 368Където е минал "хамерикански демократ", трева не расте! Смърт и разруха! Сега почнаха да изгарят и живи хора.

235

Христо

преди 10 години

Искам да кажа на всички болни мозъци който подкрепят профашистката хунта в Киев който са виновни за касапницата в Одеса!че Русия ще си отмасти за жертвите и някой много ще ги заболи.

234

Анонимен

преди 10 години

Европа и Киев се опитват да лепнат убийствата на Русия. Това е което се случва в момента. Работата е там, че Руснаците вече знаят, че нещата са на живот и смърт, а в такива ситуации няма по - добри от тях.

233

Анонимен

преди 10 години

Където е минал комунизмът, трева не расте! Смърт и разруха!

232

Анонимен

преди 10 години

Обвинения в стил: крадец вика - дръжте крадеца! Евтини похвати, но пък успешни в пропаганден план.