39

патриот,а не национл

преди 10 години

АКО ВСИЧКИ БЪЛГАРИ ГЛАСУВАТ ВЛИЯНИЕТО НА КБ ,ДПС ,АТАКА ЩЕ НАМАЛЕЕ,А НА ГЕРБ,НФСБ,БГ,ББЦ ЩЕ СЕ УВЕЛИЧИ И АКО ПОТИСНАТ ЛИЧНЕТЕ СИ ЧУСТВА В ИМЕТО НАИБЪЛНАРИЯ ЩЕ ИЗДУХАТ ТРОЙНАТА КРАДЛИВА КОАЛИЦИЯ ФОР ***. И СЕГА АКОМНЕМГЛАСУВАТЕ ЗНАЧИ ИСКАТЕ БЪЛГАРИЯ ДА ИЗЧЕЗНЕ..ИЗБРАНИТЕ ЕПУТАТИ ТРЯБВА ДА ЗАЩИТАВАТ ИНТЕРЕСИТЕ НА БЪЛГАРИЯ В ЕС ,А НЕ ДА Я КЛЕПАТ.НЯМА ИДЕАЛНИ ДЕПУТАТИ,КАКТО НЯМА И ИДЕАЛНИ ХОРА.ПРИСЪСТВИЕТО НА ДЕПУТАТИТЕ В НС ДА Е РАБОИА,А НЕ МЯСТО ЗА КЕЛЕПИР.

38

анонимен

преди 10 години

Българи, гласувайте на 25-ти май, за да изчистим *** като този от управлението на България!

37

анонимен

преди 10 години

*** украино-еврейска, нямаща нищо общо с България! Теб, Моника крадлата те мотивира!Евродепутат искаш да станеш, но Господ ще ви накаже *** нещастни!

36

Georgi

преди 10 години

До Alex2Абе ей такива крайно прости кадри като теб са най големият проблем на нашата държава ама уви в газови камери не можем да ви натикаме. Макар и да не сам краен защитник на БСП поради факта,че има доста уруди в тази партия все пак думите на Станишев са думи на един достоен Български политик, а не като Банкенския пожарникар който управляваше държавата като някоя публична тоеалетна в село Банкя.... Аз не мисля,че Бойко е толкова лош, а просто сам сигурен,че акъла не му стига да е премиер.

35

Alex2

преди 10 години

Другаря Станишко е мноооого добър цоциалист ама жалко другари...пак ще му сцепят дупенцето ! Между другото на него май вече му харесва това !Свикна вече

34

kaesl

преди 10 години

По-добре тези от БСП, отколкото мутрите продажни от Банкя

33

кристи

преди 10 години

Поне един човек, който реално иска да защити интересите на народа, а не се води от популистки обещания... БРАВО на Станишев!!!

32

ethernal

преди 10 години

много добра и преценена международна позиция на Станишев. Далеч е от опитите на някои политици да насадят напрежение, което ще ощети България

31

Gega

преди 10 години

Страхливец като Борисов никога не би приел покана за политически дебат, камо ли с политик като Станишев. Би било автогол за него...

30

Герчо с тамбурата

преди 10 години

Не е вярно,че българите ,,обичат,, Еврапа.Че това не е такавие най-добре го знаете и затова вкарахте насила България в ЕС-без референдум.На това му се казва,,гладна кокошка просо сънува,, Никога България хубаво не е видяла от Европа и за това Русия дълбоко седи в душата на българина- и сега е така. На изборите ще го видите това,ноще го скриете.

29

шопето

преди 10 години

Хората са по-мотивирани да си бетонират яко мазетата, да ги напълнят с вода и храна и плътни оловни кепенци, че лудият *** като нищо ще тръгне да ни освобождава от нас самите. Както в Сирия и в Украйна да освобождава рускоговорещите сирийци от сирийците и рускоговорещите украинци от украинците.

28

Анонимен

преди 10 години

С този, кой ли желае да говори -- може би само Бареков

27

bg

преди 10 години

kato ima typaci da glasuwat, shte ima tarikati deputati! - sred bedni i prosti e lesno da si umen i bogat

26

Анонимен

преди 10 години

Комунистите просто трябва да се изчистят от управлението на българия. По друг начин управия няма тази държава. Колкото и пари да наливат ЕС, безмозъчни *** като Станишев винаги ще развалят благото на хората.А най ме дразни последното им творение - Бареков.Махнаха лудия Сидеров и го замениха с Бареков. Видяха, че вече народа не кълве на "АТАКА" и смених стръвта.

25

БГ

преди 10 години

Този и сидер ага са доброволни еничари на хидроинженера!ОСТАВКА!КОЙ?Да живее България!

24

шопето

преди 10 години

Станишев, *** с грандомански амбиции, що не се скриеш в съселската си дупка!? И за теб самия ще е по-добре. Идва война, съветските бушони най-напред биват наказвани от покровителите си. А и тоя път няма да има хляб и сол. Добре, че сме в НАТО и ЕС.

23

Анонимен

преди 10 години

Педроооооооо.

22

Анонимен

преди 10 години

Господ си знае работата , такъв гейски имидж, не пожелавам на никого...

21

Иван

преди 10 години

Колкото по малко комунисти в ЕП толкова по добре за България!Твърдо ще гласувам против продажната антибългарска партия БСП!

20

Анонимен

преди 10 години

До Анонимена защо трябва да има най-отвратителен? искаш да заложиш на някого ли? Всичките са толкова долнопробни, че няма накъде повече.