52

Анонимен

преди 10 години

Крайно време беше да им набият канчетата на руските окупатори!

51

майстора и костовита

преди 10 години

забележи само, че всичките ви успехи се дължат на моя разум, а не на вашата анархия! записа ли си го в тифтерчиту бе, хаймана! питах ви веднъж можете ли да ми предоставите медийно пространство в което да ви докажа, че сте ***. вие какво направихте? бойници с мъдуратори. ми яжте ми таковато, сега!

50

до одисей

преди 10 години

До Одисей 1Наистина си радио--И отново специялно за теб--от 1914 год до 2009 год САЩ провокира и участва във 92 войни във над 60 държави по-света.Приблизителни данни за жертви 350--380 мил.човека.Списъкът е превод от сайта Глобална Политика (1). Тъй като този списък е изготвен през 2005та година данните за последните операции с номера 87 до 91 съм взел от уикипедия (2). Списъкът в уикипедия е по-дълъг и подробен. Основният му източник е офциално изследване за конгреса на САЩ (pdf файл).

49

майстора и костовита

преди 10 години

костов е мъж, одисей, щом си го почуствал така със задните си чати, то АЗ нямам нищо против за теб! аз казвам, че на нас не ни харесва! познай кои! поздрав и на цензуратора ви! ще го пръсна! хахахаааа

48

Анонимен

преди 10 години

М-м,да!Ето за това ЦРУ слухтят хората,за да не им се случват такива простотии като на руснаците с украинците.Колко месеца вече е кризата в Украйна?За цялото това време толкова ли нямаха рашките един спецотряд да катастрофира група превратаджии?

47

майстора и костовита

преди 10 години

68. здравей бе спонги, да оценяваш света на комунисти и ваши е пределни лесно и ясно, за вас, тъпите ***. не е обида, барато, ФАКТ е. доказахме ви го на ваш гръб! не съжалявам за което. утре можеш да ме забраниш словото от всичките си форуми, щото си наранена душица с дашен *** към нпо-тата на евреите. това е истината. тя все ще изплува един ден и без мен! хахаха обещано е!

46

Анонимен

преди 10 години

Предчувствам,че дните на майданците са преброени.

45

Иво

преди 10 години

До Одисей 1Кажи бе одисейчо---верно ли е --- 350--380 мильона избити от САЩ.......от 1914 год до 2009год

44

Иван

преди 10 години

До Одисей 1Изглежда още те е мъка че рускините не са те хванали и не са те изнасилили, брато! Голяма загуба, мой човек! :)

43

Леле че народ

преди 10 години

До Спонги Какъв газ бе *** герберски? Не е заради газта ,а заради Донбас. МВФ иска Донбас на всяка цена. Турчинов и останалите превратаджии искат тези милиарди,за да ги иткраднат . И за всичко това са готови да убиват колкото се наложи И стига с тоя шистов газ. Такава отрова никой не иска до дома си. Само *** като тебе ,са готови да си продада всичко ,че да получат някой и друг прясно напечатан долар

42

тттттттттттттт

преди 10 години

ОдисеяГеииияяяя здрасти как е??? Защо се криеш от неудобни въпроси????

41

майстора и костовита

преди 10 години

51. извинен си!

40

Анонимен

преди 10 години

Ле,ле,толкова слабохарактерни руснаци!Какво щеще да се случи,ако в Мексико дойде на власт проруско правителство?Не би се случило,защото преди на някой да му хрумне да се противопостави на САЩ,американците или ще са го купили или гръмнали.

39

майстора и костовита

преди 10 години

спонги как си куха лейко? поне газ имаш ли в патурkите? хахахаа найш какво ще ви кажа, не уважавате това, дето го имате като ценности и го пъдите далеч от вас, ако сметаш, че с таа политика си победител, грешиш барато! из основи грешиш а ние ще ти докажем,, че разум Управлява а не дебилни костовашки пъпчиви педрренца!

38

за 43

преди 10 години

Извинявай, ти в армията служил ли си? Където мине руски спецназ трева не никне и птички не пеят! Просто не си пожелавай среща с тях!

37

Анонимен

преди 10 години

до 25: Пропуснал си да попиташ и "каква е разликата между бунтовниците в" ЧЕЧЕНИЯ "и тези в Украйна?" !

36

майстора и костовита

преди 10 години

оди сей бе барато! казва се сиктивкар. чак не бе така, както го описваш, като очевадец! хахахаа

35

гЭйропейци

преди 10 години

В момента , 90$ от цената на природния газ са транзитни такси за Украина. Украина получава годишно по 10 милиарда $ годишно от транзитни такси на руски газ , и не плаща нищо , дори при цена от 200$. Неотдавна ,при 5 часовата си пресконференция за журналисти и граждани от целия свят , Путин заяви , че Русия изнася газ за 30 милиарда и нефт за 160 милиарда $ годишно. Съветските македонци - хохолите 25 години хапят ръката , която им дава бял хляб. Те искат да вземат цялата печалба на Русия и постоя

34

майстора и костовита

преди 10 години

славяните са тор на юдеите! ФАКТ! а срещу фактите няма друго освен - костовашка цензура до откат! хахахаа!

33

майстора и костовита

преди 10 години

41. точно така е, а евреите лъжливи си чешат брадите и си броят парите и реват за холокоста си! хахахаа...