189

Стоян

преди 10 години

БСП печелят все повече народното доверие за сметка на ГЕРБ, които стремглаво губят подкрепата на хората ( и то съвсем заслужено )

188

бобо

преди 10 години

ББ ще го бие помияра Станишев на тези избори като мече у дирек!!!

187

Иван

преди 10 години

Евала на Барека (българското ДПС). Много добре лъже и *** простите селяни,как му се връзват само. Не ме учудва вообще при 42% неграмотност.Още не е влезнал в парламента- 5,5 % благодарение на *** с кебапчетата.

186

Do227

преди 10 години

Stanishev raka na Dogan , ne e celuval , ama po gazot da!Nali e sl leva rezba!

185

победа

преди 10 години

аз кат не съм напускал крепоста *** БОЛИ ФАРА и газ имам и лада и картофи и сланина и водка и булки СИРИИЦИТЕ ВЪНКА! дава ви купони РУСИЯ хляп салам мастика сяка вечер казачок край огъня кво искате повече храна и газ без пари бе хубав живот! РУСИЯ има всичко ГОЛЕМИЯ брат! за две парчета пица КОЙТО Е С ОБАМА НА КЛАДАТА ви пикам по музикалното училище! и ВОЛЕН ГО ПАЗИМ С МАСА маа ви сорусуидна! ше играем хоро около газопровода а обама чорни ше риве! бютина номер 20!

184

победа

преди 10 години

ГАЗПРОМ ше има с ВОЛЕН напреде върви народа КЕБАППП! плевненлиев тоя сатанист ше го вържем за газопровода да го *** къде искате в европа да лапате еврейски *** ДО СТЕНАТА бе *** НЕДНИ посрамихте на! що са прайти на пидали бе не ва ли е срам бе СЕРСЕМИ! ЛАДАТА ИСКА ГАЗ ДА ВЪРВИ! ПУТИН дава на всеки който му е верен по една руска булка дествена батка и ГАЗ да се топли бе неблагодарници!

183

Анонимен

преди 10 години

ПОЗДРАВЯВАМ ВСИЧКИ РАБОТЕЩИ С ПРАЗНИКА - 1 МАЙ !ДА ЖИВЕЯТ ТРУДОВИТЕ ХОРА, НА КОИТО СЕ КРЕПИ ВСЕ ОЩЕ БЪЛГАРИЯ.ГЕРБ - В ЗАТВОРА !

182

Анонимен

преди 10 години

може и да не съм бсп-ар, но станишев поне се ожени, за разлика от рапоня и фюрера. тях никой не ги иска.

181

Зара

преди 10 години

До АнонименСтранно, защо ли не съм виждала Станишев да целува ръка на Доган, но пък Бойко съм виждала. Странно, защо ли Бойко все първи поднася на крака подаръци на Сокола. Темата на дипломната работа всеки си я избира сам, а знаем, униформата е чест за войника. Може би не си бил в казармата и нямаш наблюдения. И пак е по-добре от ролята на маркуча в гасенето на пожар от слабоумие.

180

Анонимен

преди 10 години

ДА АМА СМЕТКАТА Е БЕЗ КРЪЧМАРЯ. АКО НЕ СЕ ИМА ПРЕДВИД МЪРТВИТЕ ДУШИ И НАПЕЧАТАНИТЕ ФАЛШИВИ БЮЛЕТИНИ. БЕЗ КОИТО ФАЛШИФИКАЦИИ НЯМА ДА ПРЕСКОЧАТ И ПО 5 %.

179

изнервен

преди 10 години

Ще ви смеят като излезат реалните резултати.

178

социолог

преди 10 години

преднината на бсп нараства = 600 роми получиха кебапчета. герб губят подкрепа = не се печата бюлетинит. атака може и да не влезе = има места в руската Дума. дпс губи избиратели = децата на изселниците им е през оная работа. реформаторите докарват 1-2% = окрадените пари през 90'те свършиха, а те друго не умеят да работят.

177

бай Петко

преди 10 години

Ха сега де. На кого да вярвам, на тъпана или на моя... си казал тъпанджията за булката!!!

176

Анонимен

преди 10 години

До Зара Imate predvid SUVETSKO OBRASOVANI ZA SHEV NA MUJKI VOENNI UNIFORMI. Kak shte obiasnite che ZASHTITAVA BULGARSKITE INTERESI kogato sluguva na Dogan i na jujeto Putin,RUSKOTO VELIKO OBRAZOVANIE E PRIZNATO SAMO V RUSIA I SEVERNA KOREA, VERNO E CHE SE OJENI ZA JENA VTORA UPOTREBA po poruka na BKP-BSP.

175

Анонимен

преди 10 години

когато ВСИЧКИ политически партии на една държава заедно съберат под 50% на дадени избори, означава, че населението на тази страна не ги харесва, одобрява и иска. обикновено това е предвестник на сериозни сътресения. нали вече никой не се учудва защо народните 'избраници' ходят на работа с бронирани коли и 20 души охрана?

174

Съзнателен Гражданин

преди 10 години

Всичко друго, не и бсп-дпс. Никога повече гейове и бейове, които да цоцат държавата и неините поданици.

173

Анонимен

преди 10 години

иска ми се фидосова, цачева, цветанов, р.овч., първанов, костов, паси, доган, лютви, кунева, софиянски, томов и прочие несменяема *** да си направят една партия, та да може поне хората да знаят за кого да не гласуват и кого да псуват. и без това всичките са един дол дренки.

172

ГЕРБСП

преди 10 години

За мен ГЕРБ=БСП. Даже ако е ГРОБ са кръгла 2-ка, то на БСП мога да дам 2,25 до 2,50.Защото все пак върна парите на бизнеса, отоври закритите болници, невдигна цената на тока, нетеглят повече заеми от ГРЪБ и Ореха не е толкова противен и *** като Тиквата.Но реално наблягам че нищо реално не се променил.ТАКА, ЧЕ ОСвЕН, ЧЕ БУДА ПЛЯМПА ЧЕ ДЪРЖАВАТА СЕ СРИВАЛА, ЧЕ ИМА КАТАСТРОФА, НЯКАКВА ЕПИДЕМИЯ ЕДВА ЛИ НЕ, ВСИЧКО СЕ КЛАТИ, което не е така, не виждам ГЕРБерите к'во пищят!Кво пищите бе??

171

Анонимен

преди 10 години

едно е сигурно- нито една партия няма да спечели изборите, а българите ще изгубят отново. извинявайте, но кабинет с 18% или 19% максимална подкрепа от гласоподаватели обикновено го замерят не само с домати, а и с камъни. ако продължава този фарс, 97 година ще се види цвете на всички политици. за огромно съжаление, защото нямаме нужда от конфликти.

170

Анонимен

преди 10 години

До АнонименА кой бе мишко , наследниците на Жан ВИденов ли да избираме, какво ти в виновен Борисов, да не би да си някой престъпник който си е получил заслуженото от Борисов. Разбирам ви всички които подкрепяте БСП - при БСП може свободно да се реализира мафията в България, да се краде да се убива , безнаказаност и сива икономика ,младите напускат България и всичко това при управление на БСП .