97

мачкайБокоБългарите

преди 10 години

Ясно е ,че Ореха е кух ядка, точно като кухата Тиква.Ще помоля излъганите и нахални ГЕРНерчета да напуснат дискусията.Тиквата обеща средна заплата 2000 лева, а за 4 години вдигна заплатите с точно.......70лв. !!!Да, не 700, а 70 лева, а да, и замрази пенсиите!!!!Хахахахахахах!!

96

КАРААМДЖИКЛИЕВ

преди 10 години

Идвайте на Морето да работите - поне ще видите Западни безработни да идват по два пъти на сезон на държавна издръжка!

95

че

преди 10 години

ГЕРБ надмина всички по крадене. Замразени пенсии и заплати още началото на мандата и яко крадене. Това правиха калинките. Накрая народа след като му увеличиха тока изпуши и ГЕРБ сама възна от властта. Иначе ги чакаше тоягата.

94

българина

преди 10 години

На нашенските работодатели са им виновни безделните българи,високите цени на горивата,високите искания за заплати и т.н. изтъркани фрази.НО НЕ ИМ ПРЕЧАТ КОГАТО КРИЯТ ДАНЪК ПЕЧАЛБА,ДДС И ОСИГУРОВКИ.В момента дела на заплатите (%) в БВП е на последно място в ЕС!!!!! интересно защо не се акцентира върху това.При по-високи заплати ще има повече приходи за държавата от преки и косвени данъци,стимулира се търговията и развитието на служителите

93

Анонимен

преди 10 години

Ma kakvo dinamichno pokachvane do sega? Tova trqbva da e nqkakav maitap!

92

АНТИ

преди 10 години

Щом *** се смеят на българите, че работят за 400 лева на месец - много сме я загазили!

91

vesko02

преди 10 години

Хората ни критикуват ,защото нищо не създаваме , а харчим пари все едно имаме БВП на Германия.

90

счети

преди 10 години

Минимална работна заплата 2001 - 85 лева, в началото на правителството на НДСВ+ДПС повишение с 76, 5% и 2005 - 150 лева, в началото на правителството на тройната коалиция ДПС+НДВ+БСП повишение с 60% и 2009 - 240 лева, в началото на правителството на ГЕРБ повишение с 29% и 2013 - 310 лева, в началото на правителството на Орешарски /БСП+ДПС/ Какво повишение на МРЗ е реалистично да очакваме при правителството на Орешарски - минималните 29%, както беше при ГЕРБ или 60-76, 5%, както беше при предишните две правителства? По-вероятното е слабо повишение на МРЗ, защото след управлението на ГЕРБ повече

89

преходник

преди 10 години

Около 2 милиона българи живеят зад граница и нямат никакво намерение да се връщат тук. Лицата от снимката е най-добре да се застрелят сами или поне да не ни досаждат с присъствието си. България я има все още въпреки всичките й правителства и парламенти и това е защото все още има достойни хора, които за късмет не са във властта. Наздраве за тях! Срам и позор за останалите, които ги гледаме вече 25(!!!) години!! Ууууууууууу!!!

88

Анонимен

преди 10 години

Е как да има пари държавата след като всичко, което прави пари го подарихте на 'приватизатори' и 'инвеститори'Как,сини и червени бивши комсомлци ?!?!

87

симо

преди 10 години

Прав е Ореха в общи линии, основата се пипа леко понякога, когато е възможно според инфлацията, но това е почти нищо. Проблема на Българина е липсата на всякаква инициатива. Всички само искат, но не дават. Все чакат шефа да каже как, кога и естествено да поеме цялата отговорност. Един от големите страхове на Българина е носенето на отговорност. Иска да работи за 2000лв, ама като му обясниш че трябва да е "материално отговорно лице" и почва веднага да дава назад и накрая работи за 500лв. да му е "спокойно"

86

optimist

преди 10 години

Средноевропейски доходи?! Ето това вече трябва да е шега! Средната заплата в Европа е около 2500 евро (5000 лв.), средната заплата в България е около 600 лв. - 10 пъти по-малко. За какво изравняване до 2 г. може да се говори??? След 22 г. - да, но 2 е абсурд!

85

300

преди 10 години

Орешарски да последва примера на Венецуела по отношение на външната политика на търговията. Само родно производство и износ на продукция!

84

Анонимен

преди 10 години

Честито 70 години български Комунизъм!

83

Анонимен

преди 10 години

Абе вие атакистите сериозно ли се имате за националисти? Кой националист симпатизира на комунисти, кой националист дава без пари държавата под турско робство и кой националист си дава *** без пари на комунисти? Вие сте национални предатели!

82

онбашията

преди 10 години

тези които реално се конкурират с някого заплатите им са си доста дебели и без грижата на държавата майка-кърмилница.

81

Мария

преди 10 години

На ГЕРБЕРите само може да се изходя в устите. един съсед имам такъв и вече трети път му се изхождам в обувките пред вратата.

80

Прав е Орешарски

преди 10 години

Правителството може да вдига заплатите само на държавните чиновници. В момента те са по-високи от тези в частния сектор и смятам, че те не трябва да се вдигат.

79

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен 112В туризма мутрата бай ***-хотелиер изгони платежоспособните туристи!Сега идват скъсани елементи!

78

Анонимен

преди 10 години

Управлението на този зависим кабинет крие най голямите рискове.