186

Кикс

преди 10 години

До 246Какво значи Турция да си вземе? България е била по тези места преди турците да се довлекат и ако някой има нещо да СИ взима, то по-правилно е да се каже "...ако България си вземе част от Турция да кажем Одрин..." Не че имам нещо срещу турците - колкото по-бързо се разделим от стереотипите от миналите векове, толкова по-добре ще бъде за всички. Миналото не трябва да се забравя, но и не трябва да му се робува. Трябва да търсим допирни точки, а не да развиваме параноични конфронтации.

185

Анонимен

преди 10 години

Каквото и да си говорим...в 21ви век Русия превзе част от Украйна...дори и с хитрост..това си е начало на бъдеща война..вас ако турция си вземе част от България да кажем кърджали и родопите и хасковска област .. ще си стоите и ще си драскате тука и ще ревете руснаците да идват да ви спасяват..само *** с тоя интернет..никакви дейстивя

184

преди 10 години

До АнонименСега в Украйна,на 9ти септември в България.

183

Кикс

преди 10 години

Няма угода за превратаджиите - пак недоволни, че ученията на руската армия са на руска територия! Ами да почнат да си ги правят на Украинска тогава ...

182

Анонимен

преди 10 години

руснаците ще ги призная за уникално прости ако влезнат в украйна

181

Анонимен

преди 10 години

Руска армия на 9 май ще провежда тържествен военен парад в Киев в памет на загиналите срещу фашизма... До година - юбилеен парад в Берлин.

180

Герчо с тамбурата

преди 10 години

Яйценук трябва да е късоглед,защото вижда русите от другия край на границата си с Русия, а не вижда западно европейските и американски навлеци от хиляди километри дошли и се настанили господарски в Украйна и диктуват на украинските самозванци какво и как да го правят. Те това е грозното,което е надвиснало над Украйна и Света. Да видим.

179

ha ha

преди 10 години

Аз, ще му отговоря, какво правят на 1, км, от границата," Те са си в тяхната територия и ще правят каквото си поискат."И, трета световна няма да има защото две страни не са света, а аз лично невиждам, кой ще тръгне срещу руснаците, те захранват цяла европа с газ, няма как да стане да тръгнат срещу икономиката си големите от Европа, само хамериканците насъскват членовете на НАТО да нападат и разни измислени санкций. а тоя яиценюк е жалък лабораторен плъх.

178

Фен

преди 10 години

Русия иска дебелия!

177

Анонимен

преди 10 години

Трета световна война искат САЩ и империалистите от западна Европа и са на път да я постигнат.

176

Анонимен

преди 10 години

Това , че ще го спипат него , не е трета световна . Защо зове света за 3-та , уплаши ли се? Който изпраща войски, получава войски !

175

защо са лъжите?

преди 10 години

ВВС нюз"Украинската криза:Какво казват снимките на"Руския войник" bbc/news/world-europe-27104904

174

защо са лъжите

преди 10 години

Лъжите на марионетките в Киев,които работят за унищожение на суверенността на Украйна под лъжливия предтекст,че го защитават са много .Ето една ,показват снимки на руски военни участници в И.Украйна хем на високо ниво,заприлича ми на фотошопа на иранците с откраднатите паспорти,които били на изчезналия самолет.или...снимка на руснак в Грузия 2008,фотошоп в Украйна 2014.Ukraine provides evidence of Russian military in civil unrest

173

Анонимен

преди 10 години

Не се ли досеща защо са на 1 километър от границата . Искат да дойдат в Киев и да го поздравят ! На парад на 9 май !!!

172

Анонимен

преди 10 години

Ще ти

171

Анонимен

преди 10 години

Кой го нарича Премиер?

170

цезар

преди 10 години

Този *** не може ли да разбере че войските са си в Русия и ако искът могат и по браздата да ходят.Той изглежда ги чака с нетърпение.

169

Bulgatani

преди 10 години

О, Господ, Яценюк изисква отговор от Русия!!! Нещастне куклен, по-добре за теб да седи тихо! А най-доброто от всичко - избягай в Америка, ако искаш да останеш жив. Сбогом!

168

Ник

преди 10 години

***. Точно Украинското правителство нажежава обстановката, като гледа да вкара повече страни в конфликта и използва оръжие.

167

Анонимен

преди 10 години

Очилатия *** Арсений, да почака още 24ч. и ще му обяснят лично с калашник в мутрата , защо така се приближават.