78

Анонимен

преди 10 години

Пичове,като ви чета тъпите коментари ме досрамява че съм Българин.Как па не се намери един да каже две смислени приказки-а бе простотия до шия.

77

Анонимен

преди 10 години

вДянков за пари всичко прави, даже и вувузели на тикви

76

Анонимен

преди 10 години

ей малкия,Путин ще те пляска

75

ей какво нещо

преди 10 години

До вчера Дянков пляскаше руснаците,днес е плътно зад тях.Това българските политици са такива ветропоказатели,че еша им няма.Днес може да говорят едно,утре сутринта-точно обратното.Такова чудо едва ли има друго по света.И в парламента-от партия в партия,където се очертава келепира.А избирателя дето го е избрал-е.и му мамата.Да не е гласувал..

74

Непозната

преди 10 години

Я, ла*ното Дянков е запяло друга песен. Или както гласи една българска поговорка "Интереса клати феса". Не че не съм съгласна със сегашната му позиция, но само до преди година и малко повече той пееше противоположната песен като министър на финансите в правителството на Бойко Борисов.

73

АНТИМУТРА

преди 10 години

ЕЙ ГО ТОЯ ПРЕСТЪПНИК СПРЯЛ ПАРИТЕ ЗА УКРЕПВАНЕТО НА КОРИТАТА НА РЕКИТЕ И ЯЗОВИРНИТЕ СТЕНИ!!!СЕЛО БИСЕР Е ПО ТЯХНА ВИНА!!!!

72

Анонимен

преди 10 години

Не съм му поклонник но БРАВО на С. Дянков - точно и примерено изказване. Прощаваме му за " постната пица" понеже и сега и си ни е пак постна, но пък вдигна по старите пенсии с по висок процент от по новите които по начало са по високи което с също правилно. Сега всичко е миш маш.

71

Анонимен

преди 10 години

ZZARSTVO. BALGARIA. I TARNOVSKATA. KONSTITUZZIA..

70

Анонимен

преди 10 години

А, този мислех ,че са го линчували в някоя канавка, а той и по новините го дават вече

69

соц лаборант

преди 10 години

РОССИЯ показа колко е велика като си купи на трансферния прозорец завършен елитен икономически *** на Световната Банка и го насочи към гаспадарите му !

68

Биволъ

преди 10 години

Вчера Украинския евреин Станишев в тесен пиянски кръг в Кърджали е казал:- Дано повече балъци се вържат на моите приказки за благоденствието в бъдеще време и да гласуват за БСП, че тука почва да става напечено. Аз да си отида в Брюксел пък тука да се оправят както могат. Моника си ме чака и ми е купила хубава къща. Естествено не е много скъпа, само 2 500 000 евро, като и Хохегер помогна.

67

Анонимен

преди 10 години

Тоя е същия мушеник като светилата белчев и късото ники - големи специалисти в мерил линч. Що не се върнаха там? Тоя що не се върна в ветовната банка?

66

бг бил съм в рф

преди 10 години

Както българи ги кръщаваха, българи ще ги учат на икономика, не само да копат и да продават природни ресурси, НО кацапа не се поддава нито на кръщение нито на обучение по икономика едно си баба знае едно си баба бае. За това все ще са в 19 век чешма помпа на 5-6 къщи къщите от дърво пода без настилка земя! Това е 90 от 17 млн кв км без моск и спетербург

65

Анонимен

преди 10 години

Дянков е велик!*** постепенно отиват на неговия. И за пенсионната възраст и за цените на тока.

64

до колибрито пита

преди 10 години

Когато се гавреше с българите беше икономист на чичо Сам .

63

Атакист

преди 10 години

Тоя е изключително калпав човешки материал. Вчера беше със САЩ. Изритаха го от там. Дойде в България, окенза правителството което го назначи и макар и след дъжд качулка го изритаха! Отиде в Русия. Познайте какво го чака и там.

62

Анонимен

преди 10 години

Ееее, поздравления. Вижда се на кого ще връчат орден за вярност.

61

Ф.С.В

преди 10 години

Искам да попитам защо капиталистическият корифей Дянков е в Русия - ? какви ги дири там ? нали е световен икономист - човек на МВФ и Световната банка _ да не е малък *** отвътре а ? баща му (неистинският физически) го уреди да учи в САЩ но той е виден комунист- Дянков е една голяма политическа икономическа хиена, която сега е много богата - излъга цял един народ и го прати в бедност със схемата - "Затягаме коланите" - сега кой гладува ? той или 6 мил българи ? питам аз и отговор не искам !

60

Анонимен

преди 10 години

Генсек НАТО: Россия угрожает евроатлантической безопасности

59

Анонимен

преди 10 години

Защо го питате този ***. За него само презрение.