33

Бънди

преди 10 години

Не, искам излизане от ЕС/НАТО и влизане в ЕАС, където ние мястото. Вече вятъра духа на изток, но западните ***, като теб, не го осъзнават.

32

Peshonizer

преди 10 години

Тия още ли съществуват? : )))

31

внуче

преди 10 години

До дядопръмова и аз не я харесва. Ще си играя преференциално за Светльо Малинов и ме бОли фара за кунева.

30

Не

преди 10 години

Щом царската маша Другарката Пръмова е там при вас .....НЕ !!!

29

дядо

преди 10 години

@27,от Пръмовата снаха по-провален политик е само Буда!Колкото и медиите да внушават,че правителството на ОДС е виновно за състоянието на енергетиката ни истината е друга и тя е -царо,дпс и госпожа Кунева!!!

28

Одисей 1

преди 10 години

28 И като излезе от ЕС какво ще прави България , искаш да изчезнат всички и да останешв махалата заедно а аркадашите ли или целта ти е България да се обезлюди от българи и да се засели сруски *** за да ти дойде отзад Путин така ли .

27

внуче

преди 10 години

До Знаем за център-дяснако не беше правителството 97-2001 долара щеше д апродължава да е 3000лв и да си плащаш кафето като седнеш, за да не поскъпне докато дойде време да ставаш.

26

Одисей 1

преди 10 години

23 Кой те излъга , че са провалени , благодарения на тях си в ЕС и НАТО , знам ,ч е тозно теб това малко те интересува , ти си искаш твоята безгащна народна република , така че ако обичаш изчезни от статия .

25

Биволъ

преди 10 години

Вчера Украинския евреин Станишев в тесен пиянски кръг в Кърджали е казал:- Дано повече балъци се вържат на моите приказки за благоденствието в бъдеще време и да гласуват за БСП, че тука почва да става напечено. Аз да си отида в Брюксел пък тука да се оправят както могат. Моника си ме чака и ми е купила хубава къща. Естествено не е много скъпа, само 2 500 000 евро, като и Хохегер помогна.

24

Бънди

преди 10 години

Одисейчо ще гласувам с бюлетина 20, щото всички останали ще ни заразят още повече с гейщината на европата. Вън България от ЕС. Дано влязат много националисти в тоя измислен парламент и да прекратят съществуването на Гейския съюз.

23

внуче

преди 10 години

До дядокои са провалените бе дядо ?

22

Знаем за център-дясн

преди 10 години

Със сигурност няма да гласувам за Център-дясно!! Точно те съсипаха и продадоха България между 1997 и 2001 год., затваряйки печеливши заводи и продавайки ги за 1 долар! В последствие ги нарязаха за скраб и хората останаха на улицата!

21

Одисей 1

преди 10 години

21 Това на комунистите от БСП и ченгетатаот ДПС ли го казваш , на Пеевски ли го казваш или онова *** Бареков или може би на варадереца Волен

20

дядо

преди 10 години

И според @Одисей,трябва да им дадем шанс на провалените ,та да се донасерат ли?Бих гласувал за тях,ако не беше пръмовицата!!!

19

Одисей 1

преди 10 години

18 Ти онзи Бънди ли си , ако си озни си прозрачно ясен и без да се изказваш . А ти за кого ще гласуваш ,а яси казвайте по ред на номерата за кого ще гласувате вие там 1,2,3, и т.н.

18

Анонимен

преди 10 години

Върнете реакторите и заграбеноото от вас.

17

Монархист

преди 10 години

Ъъъ, не мерси. Няма да гласувам за вас. Току-виж другарката Кунева решила да съсипе и остатъка от АЕЦ Козлодуй.

16

Бънди

преди 10 години

Направих избор и той не е за Мадам Yes и Мъдан Пънев. Мръсни *** *** и българофоби. На тези избори юе получите поредния шамар от народа. Никой, освен болките *** не ви иска.

15

Христо

преди 10 години

Съгласен съм с Одисей!!! :) Дано се осъзнаят хората и по4нат да гласуват по-разумно а не да ги лъжат от БСП, ДПС, АТАКА, АБВ, ББЦ и други такива популистки и комунисти4ески партии!!! Писна ми да виждам как лесно са манипулирани и как и доста от тях са и платени!!! Дано дойде край на вси4ко това!!! Успех на РБ на изборите и дано има предсро4ни парламентарни избори 4е този кабинет не се издържа ве4е!!!

14

Одисей 1

преди 10 години

15 бих казал точно обратното до сега имаше много съдуржание и малко вуншни ефекти и явно са и извадили поука и турстя и визия освен всичко друго.