14

:)

преди 10 години

Tezi Rusnatsi sa NAY GOLEMITE PRAHOSNITSI NA SVETA!Imat VSICHKO ,a jiveyat v MIZERIYA!Ne mogat da izpolzvat nishto palnotsenno!Daje suruvinite si edvam prodavat!Marlyava rabota!

13

Бай Хой

преди 10 години

Като говорите за студена война, знаете ли кой и кога я започна тая студена война? И защо постоянно като се говори за студена война, приемате че СССР с а били лошите в нея. Да, народа на СССр и на социалистическите републики е страдал в чисто материялно отношение, но замисляли ли сте се, защо е било така?

12

:)

преди 10 години

Тайното оръжие на Русия!Vsichko e tayno, nakraya nyakakav absurd! :))))))))))Smeshnitsi :))))))))))

11

Ботев

преди 10 години

Страаашна статия - русия хем държала света за топките с паладия, хем ако спрела да го изнася щели да умрат от глад щото оттам си изкарвали парите... а сега де! Кой кого държи за топките?Според мен щатите и европа могат да карат без руския петрол, щото си има арабски.Русия може да си я кара и без щатите/европа.. защото си имат водка и друго не ги интересува. Ще слезнат от беемветата и ще се качат на лади като едно време и готово.Айде честит ви 1-ви Май!

10

муахаха

преди 10 години

Каквото и да спрат да изнасят нищо няма да е фатално, освен за тях. Светът оцеля 50 год. в Студена война, че и процъфтяваше. И сега ще оцелее и ще процъфтява. Руските *** могат да изплашат само враните с мерките си. Предимството на Запада е, че е много флексабилен и залага на иновациите.Вече има технология за произбодство на ток от подови плочи,които ще се инсталират на оживени публични места като гари,молове,улици,хората се развиват и вървят на пред,само рашките са още в 19 век.

9

До 12

преди 10 години

Продуктите могат да ги внасят и с евро, тъкмо икономиката на ЕС ще живне малко, но пък САЩ ще фалира. Я кажи какви са тези жизнено необходими продукти, Русия е една от малкото държави, които имат толкова територия и ресурси, че могат да съществуват самостоятелно.

8

Анонимен

преди 10 години

До zeus"..просто ще спрат да приемат да им се плаща в долари" Да, бе за какво ли са им тези долари, като внасят над 70% от жизнено необходимите продукти ?

7

до zeus

преди 10 години

Точно така ще им се плаща във виетнамски донги и български левове.

6

Анонимен

преди 10 години

Паладият намира и широко приложение при сплавянето на титан!

5

Анонимен

преди 10 години

паладий срещу злато

4

Д-р Ху

преди 10 години

До първия *** - ми поинтересувай се за какво се ползва и ще разбереш. Или ти само камъни "сварофски" имаш в главата...

3

zeus

преди 10 години

Руснаците няма да спрат износа на суровини, просто ще спрат да приемат да им се плаща в долари;)

2

Анонимен

преди 10 години

в бижутерията основно се ползва,така или иначе може на бяло злато или платина да се направи, чак толква не е важен...

1

sdf

преди 10 години

Алооо журналистите за какво се ползва този Паладий? За нещо важно ли е? Те хубаво държат производството ама ако не е важен като нефта и газа на кой му пука?