21

green tea

преди 10 години

Човекът се е подписал.Факт.Може да прекрати договора,ако заплати непромоционалната цена на устройството кеш.Тогава отпада условието да плаща такса за услугата /ако има такава /.Служителите получават минимални комисиони,ако въобще получат.Остава им вината от това,което правят.Печели Операторът,тъй като този дядо за него е Нетен клиент,поне за периода,през който си плаща.Всичко е цифри.Единственото престъпление е отвличането.Останалото е абсолютно регламентирана от всички закони кражба.

20

Анонимен

преди 10 години

събрали са се предната вечер служителката и приятеля и - селската мутра Гочослужителката му е казала - ех защо нямах повече клиенти ...Гочо и е рекал - аз щи намерa клиенти *** !

19

Джо вмирисания чорап

преди 10 години

Абе да, и един мармот...

18

Hmm

преди 10 години

lelelele kolko ste naivni :D 1. Za da vzemesh aparat, laptop na izplashtane ot mobilen OPERATOR - NE SE ISKA TRUDOV DOGOVOR!!!2. Tezi, vuprosnite, pohititeli trqbva da sa fakiri na otvlichaneto. V smisul, kato otvlechesh chovek go kriesh nqkude, a ne go razvejdash po magazineite. Xaxaxa3. Dqdoto e v shemata. Znae, che shte go sujalqt i eventualno shte mu anulirat dogovora. Toi veche e poluchil komisionna.4. Ochudvam se, che nqkoi hora oshte ne znaqt kude jiveqt. HahahahaOtvorete si ochite ovce! Vie kak reagirate ''oo gorkiq chovek'', ''Oresharski e vinoven'', ''USA sa vinovni''....

17

Анонимен

преди 10 години

Мария тая статия май си я писала докато си била в ***....нещо не чуваш петела ....няма лизинг който да го удобри с фалшиви данни (работил пък бил на 80 години и тем подобни фантасмагории)...ходи пиши в шок не се излагай

16

Анонимен

преди 10 години

А сега хванете и служителката и я обвинете в съочасничество. *** си българино, просто и страхлив! ИДват две мутри, и водят възрастен човек да подписва догоров. Е КАКВИ СА ТЕЗИ. Роднини негови? Да ви с*ра на мутренската държава и на скапания ви манталитет балкански. *** народ слаба държава. Истина до болка позната на интелигентния и до пълна непонятност на тъпия.

15

И Виваком

преди 10 години

Току що изпатих и аз. Родителите ми живеят в апартамент на мое име и телефона домашния е на мое име. Звъняли са 100 пъти сигурно за преподновяване и съм ги предупредил да не се съгласяват, а аз искам вече да е безсрочен (който става автоматично такъв след изтичане на договора. Пратили са куриер и сега изрично описах причините за отказ и 3 подписа, че не желая преподновяване, представяте ли си каква наглост и колко време са ме издирвали ... и ме занимават с глупости,а как мамят такива стари хора.

14

Анонимен

преди 10 години

Елементрано - тръгнете от служителката. Баси тъпата държава, това и дете ще го разкрие!

13

националист

преди 10 години

Овчев пак не си си свършил работата оставка и остстъпи поста на някой, който може да се справя с престъпността!

12

Анонимен

преди 10 години

До ЕлемагДа може. Но трябва да върне закупената стока и то в изряден вид, а телефона не е в него. Следователно не може да анулира договора. Кофти ситуация. Странно ми е как възрасните хора , който най-общо нямат доверие на членовете на семейството си (щели да им вземат нещо) са готови да се доверят на абсолютно непознати хора.

11

Nika

преди 10 години

Това със сигурност е работа на Handy

10

hmm

преди 10 години

Spored men i dqdoto e v shemata. Struva mi se neveroqtno tova. Toi nqm li e bil? Ami prodavachkata? Tq ne e shvanala, che dqdoto podpisva po prinuda li? Drugiq variant e i tq da e v shemata. Dqdoto e v shemata, ochevidno e. Koi shte se usumni v 81godishen dqdo.. Az razbira se :D pfu tarikati :D

9

Анонимен

преди 10 години

от това печели единствено служителката ... този който е отвлякъл човека е най-вероятно нейно гадже ... селски разбойник който е искал да и покаже какъв е мъж ... не е толкова сложно стига да има власт, но няма !

8

...

преди 10 години

"Засега обаче липсват следи от похитителите" - как така липсват следи?! Все една камера трябва да е заснела колата им, лицата им...? А и нали били приятели на служителката в магазина? - затвор за такива хора!

7

Елемаг

преди 10 години

Мобилните като сключват на изплащане е чрез заем от банката!!Банката винаги проверява (със връзки в НОИ и НАП) дали човека има трудов договор,както декларира при тегленето на заема!!Как изведнъж на човек без договор (81 години за бога) изведнъж може да му отпуснете???

6

ГАЙ ЮЛИЙ ЦЕЗАР

преди 10 години

ЗАЩО ПРЕДИ ИЗБОРИТЕ КОИТО НЕ ТРЯБВАШЕ ДА СА НА ДАТАТА 25 МАЙ СЕ СЛУЧВАТ ТАКИВА РАБОТИ КОЙ ГО ПРАВИ БОКО ТИКВАТА ТРЪГНА ПО СЕЛСКИ ПЪТЕКИ ОТ ЕРАТА НА 91 ГОДИНА ЗАТОВА ЩЕ ГО КЪЛНЯТ И АБИТУРЕНТИ И РОДИТЕЛИ И ЦЯЛАТА ДЪРЖАВА

5

Анонимен

преди 10 години

Значи, аз като карам камери ме снимат ако ще да си бутам колата и да не притежавам GSM. ОБаче като от някое Софийско гето похитят човек - камери няма.

4

розови бузи

преди 10 години

В "държавата" на Съсела това е ежедневие,убийства,самоубийства,отвличания,кражби на коли,контрабандни стоки и так далее.

3

мнение

преди 10 години

Трябва сега служителката да плати телефона. Или тя си е вършела работата и е гледала само да си получи бонусчето....

2

Елемаг

преди 10 години

А как така не може да се анулира догорова?Как така са го вписали че е пък на трудов ,като не е?Този договор отвсякъде е е невалиден!!Още повече,че има европейска наредба до 2 седмици да може да се анулира всичко!!!Какви са тия глупости човечеца да изплаща!!Камери има в офиса на мобилния!!Не можете да ги разпознете ли?Оназ *** не знае кой ли е,че е приказвала приятелски!!Да ви знам в ченгетата!!!