36

Анонимен

преди 10 години

Писах много по тематаОбщувам с човек от Южна Африка- БЯЛДа се смени там режима и да дойдат черните на власт вина има Америка.Роден е там и ми казва- черен хубав НЯМА.Там да се смесиш с тях е както ние се отнасяме със ***.Не се женят.Защо не пишете от една градина ЮАР се превърна в ***!!!!!!!!!!!Изнасилвания,убийства,вечер не смееш да излезеш-това са черните.

35

АНТИМУТРА

преди 10 години

До АнонименБРАВО 42 ОПРАВИ МИ ДЕНЯ И ТОВА НА СНИМКАТА Е ДАЛЕЧ ПО СИМПАТИЧНО!!!!:D

34

Анонимен

преди 10 години

нито един уважаваш себе си бял човек не се меси със черни. питайте хората от Южна Африка- белите. По култура и интелект, черните са мързеливи. Това е доказано. Добре, че отидоха бели в Африка, че *** щяха да си умрат в мизерията. А пък как смърдят- не е истина! ЗЕБРА С МАГАРЕ не се меси-нар.мъдрост от Южна Африка

33

АНТИМУТРА

преди 10 години

Травестита от Конго по известен като Лупита Нионго побеждава, защото получава допълнителни точки за това, че има и от двата вида полови органи!

32

ПЕДЕРАС ОТ РИАЛ МАДР

преди 10 години

ДАБЪЛ ТРАБЪЛ ФЕЙСПАЛМ (когато един и два не стигат) заже и Камелия е по яка от тая БЛЕК ХОКЕЙ ШАЙБА

31

Анонимен

преди 10 години

Трябва да спреме да бутаме тия ***, хубаво толерантност, но тяхното е нахалство. Преди време трябваше да живея в Италия, те там имат проблеми с мароканците (особено в южна Италия). Идва черния с 4-5 чавета и веднага му се дава общинска квартира с наем 50-100? (аз плащах наем близо 500, нормален за техният стандарт), всеки ден получава помощи, бяха около 30? на човек и почва да работи нелегално. Италианците много бяха пропищяли,то това е и едина от причините за голямата криза при тях в моента

30

от 39- до 27 е

преди 10 години

На мен ми пречат другите народности, раси и вероизповедания- уважавам ги, но...всеки да си стои на мястото:)

29

do 29

преди 10 години

Хората нито са еднакви, нито са равни. Точно обратното- Всички сме различни- като заложба, развитие, интелект, физика. Бедни-богати... и т.н и т.н! Равни права- да! На равни не можем да бъдем. Тази госпожица може да е красива за региона в който живее, за мен не е красива

28

бай Тъпчо

преди 10 години

Ееее мойта жена кога бехме млади викаше-що съм са не родила негърка бе мажо,та всека вечер в тамнотията да не можеш *** видиш и *** остайш на мира са наспа веднаж барем,па сега и лампа ми пали и пак я не видя ама инак туй момиче трудно маж ша завърти щото то кат са катериш по дръво требе да има за кво да са фащаш,па таз нищо си нема горката,та тоз маж бърже ша я остай бе,а пък наште щото сичко си имат,та затуй и кат одартейме пак си ги трайме

27

джейми оливър

преди 10 години

Не съм расист, ама нищо красиво не намирам във въпросната Лупита.

26

Отврат!!!

преди 10 години

Това западняците съвсем се извратиха и дегенерираха. Едва ли някой нормален човек вярна на сп. People обяви и на "Оскарите". Все ги влече животинското, извратеното!До тая и пари да ми дават не бих се приближил, камо ли нещо друго.

25

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен 7Ако някой започне да се присмива на шимпанзе може да дойде и зоополиция да го арестува!Толерастията е да казваш на черното бяло и да се радваш с тъпанарска усмивка!

24

Анонимен

преди 10 години

не е грозна ама в никакъв случай не е и красавица , нищо секси и женствено няма , даже има една грубоватост като транссексуалните!

23

Анонимен

преди 10 години

До ПичНе ми пречи, че е черна. Пречи ми, че е грозна, пък я изкарват красавица.

22

ми да

преди 10 години

Няма какво да хейтвате чалгарчета! По-хубава е от мара отварачката, вреслава и другата :)

21

ццццц

преди 10 години

Брейй голяма красавица-няма що!Такова нещо не сме виждали!Образец за красота!Да се смея ли,или да плача не знам!

20

ER

преди 10 години

Безспорно красива сред маймуните и хубавка за сред хората...

19

Анонимен

преди 10 години

Наддавам с 4 кила банани за една нощ! Чух ли повече?

18

Анонимен

преди 10 години

В афро-америка държавна политика е населението да е без расови различия ,мулати-метиси.Та напълно нормално е тази да е най-красива.След 10-20 години най-красивата жена ще е от третия пол.Толкова политика има вече във всичко ,че като ти казват добро утро трябва да се замисляш.

17

Анонимен

преди 10 години

Таа ми мяза на мъж.*** тва че е мумия.И че се е подстригала като редник Райън.Прилича ми на мъж.Естествено който не я харесва е гаден нацист и расист.Тва списание кой го държи?Някоя организация подобна на БХК?Ако е така тва обяснява всичко.