5

Alabama

преди 10 години

Bravo na choveka. I az bih gledal pri sashtoto pologenie. Predpochitam tova pred morfin.

4

Momo

преди 10 години

Какви времена доживяхме само... Гледаш 2 стръка плевели и отиваш на съд, като можеш и в затвора да влезеш за някоя друга годинка.Тц - тц - тц...Иначе тютюн може да си купиш отвсякъде, че даже и се подпомага отглеждането му със субсидии.

3

Анонимен

преди 10 години

Този, който е завел това дело, здравата се е престарал. Едно време коноп /гръстци/ са гледали много. И не са били нация от наркомани. Растението е изключително полезно с многото си предимства при отглеждането и приложението му в индустрията. В сравнение с дизайнерските дроги е като биричка пред черен етикет. Достъпно е, ще им спаднат приходите на организираните, а от там и по веригата.

2

вбесен

преди 10 години

Оставете хората на мира.Тези магистрати нищо не знаят за това заболяване.Българското "здравеопазване" пък не правят нищо.Как да живеят тези хора?Марихуаната помака и при муковисцидоза.Сякаш това е най-големия проблем на правосъдието-да се занимават е един болен ***,в затвора,кой ще го издържа и лекува?ДАНЪКОПЛАТЕЦА!

1

Митко

преди 10 години

Тя и баба има от това в градината до доматите.Един път ме гони с пръчката защото бях и стъпкал стръковете докато се гонехме с Гошето.