117

писна ми

преди 10 години

Русия ще се мобилизира и ще е стабилна отвсякъде, докато тези от САЩ завличат Европа в тежката икономическа криза и хич не им дреме! Помните ли, господа форумци, откъде тръгна първоначалната криза - от американците! Сега отново теглят натам - с тези санкции за Русия повечето бизнес из Европа ще стопира, докато се оринтира накъде да тръгне! Долу Европа и САЩ, които подкрепиха явната манипулация, кръвопролития и лъжи!

116

киро

преди 10 години

Драги американски ***, слушайте Медведев и ще разберете колко сте нещастни.

115

stoyan.hlebarov

преди 10 години

Голям смях-Русия щяла...да спечели от санкциите!Този лилипут се оплете в собствената си пропаганда!?Ами тогава....радвай се и си мълчи,защо показваш радостта си от санкциите!?Ще вземат да се откажат от тях,и...Русия ще фалира...

114

Бай Михал

преди 10 години

До Рошко 114 ;Рошко Рошко Края на 80-те долара на черно вървеше 7 лв.DM беше 3,30лв.Тия ги приказвай на бабите от вашия вход или в махленската кръчма.

113

Анонимен

преди 10 години

До 126.Май само ти използваш "класовия враг"Не виждаш политическите и икономически интереси и за какво се водят войните , мислиш си че отиват там да свалят президенти, защото са се загрижили за народа им ?Превземат ги за да търгуват с петрола им ! И поставят правителства които да се съгласяват с тях ! Защо заобикалят някои държави с военни бази ?

112

кико

преди 10 години

в българия трябва да се забранят думите русия и турция.които ги спомене тези , 2 месеца бач в полза на държавата.

111

Анонимен

преди 10 години

Medvedev , govori taka katocheli samo tqhnata traba e traba !

110

Анонимен

преди 10 години

Тия май, само класовия враг им е виновен за всичко. Не са помръднали в мисленето си от 70 те години на миналия век

109

А

преди 10 години

абе ще спечели да е.а *** .тотална изолация от света на тези ***.да се къпят с газ и нефт, да си правят сами коли ,лаптопи...тез *** прости.светът нищо няма да загуби .през студената война светът да не би да е умрял.

108

Леле че народ

преди 10 години

До Анонимен 122 Той Путин предупреди,срока тече Колкото повече ЕС налага санкции на Русия,толкова повече затъва. Русия ще издържи ,ама готованковците от Запад ,надали Първа е Франция,която тази година трябва да предаде Мистрал на Москва на стойност милиарди долари Ако Москва откаже да плати и Франция увисва като човек с бързоклек във WC без тоалетна хартия

107

Анонимен

преди 10 години

Тоя е спал пак бос на отворен прозорец... Да кажеш, че Русия ще е по-добре като повремето на студената война отколкото сега ... е меко казано идиотско и говори за безсилието им в момента. Страх от санкции има и той е очевиден, ама малко в повече вече ми идват лъжите и от двете страни. То не е репчене пък заплахи... Или прави нещо или недей.Санкции ако има да са строги, за да покажат ясно, че не се толерира такова поведение.ако пък няма санкции да си траят и това е ...

106

Анонимен

преди 10 години

NAI-dobre togava e po molba na Rusia, da se svika Saveta za Suigurnost, koito edinodushno da glasuvaqt sankcii i embargo za Russia s ogled po-uskorenoto i ikonomichesko razvitie!

105

там е, там е

преди 10 години

До Азспасението, ама от какво, пътя към ада е покрит с добри намерения. Тая матушка не бива и на майка да се псува, че ще се навъдят още путинчета и дали е спасение не знам, ама с червена мечка ошаф да ядеш не си е работа, а дано други ни спасят този път, матюшка спасител, освободител, това вече го играхме и резултата е повече от плачевен, 70 години червени *** управляват територията на червената мафия, нали? Не, ама хич не е добре!

104

Анонимен

преди 10 години

До Рошко98ст (максимално) в БАНКАТА.........ако ти разрешат да купиш ! Иначе вървеше по 3,50 - 5,00 лв на "черно"!И ако те хванеха ........помниш ли какво ставаше ?

103

Анонимен

преди 10 години

Да говориш глупости е едно, да си на такъв висок пост и да говориш глупости е съвсем друго нещо...

102

Аз

преди 10 години

Матушка Россия! Само там е спасението!

101

Рошко

преди 10 години

До 111Адамчо, при бй ти Тошо доларът беше 98 ст.

100

Анонимен

преди 10 години

Тука не става дума за хиперинфлация с много нули, а за това, например, което прави Абе в Япония - програма по печатане на йени, за да понижи курса, за да подобри вътрешното производство и стимулира икономиката. Не давам за пример САЩ, защото там програмата по Куонтатив Изинг (печатане на $$) е по-скоро симптом на отчаяние. Европа само защо се навира в шамарите - тя ще пострада най-много от тези санкции, според мнението на специалистите.

99

Анонимен

преди 10 години

Измъчва ме един въпрос :Медведев вярва ли си ?

98

Анонимен

преди 10 години

И по-скъпи стоки на вътрешния пазар за руснаците...------По точно: по-скъпи ВНОСНИ стоки на вътрешния пазар за руснаците...Тоест стимулира се вътрешното производство и консумация от една страна и удар по чуждите производители които по-трудно ще си продават стоките в Русия. Бумеранг. И то в неподходящ за Европа момент.