161

Кап.Кук

преди 10 години

Време е да се пуснат и обучените руски косатки.

160

Леле че народ

преди 10 години

До НФБ Да,ама Крим не е Сърбия. В Севастопол,американците ги чака нещо от което ще ги боли много. Следващия път няма да е невъоръжен СУ 24 а ще е въоръжен до зъби и с тази нова система ще стане касапница за американците. Просто това което се случи на "Donald Kuk" беше предупреждение да не се е*ават с руснаците Но явно не са си взели поука.

159

Анонимен

преди 10 години

Ми те вече си внесоха нелегално ядрените ракети, сега ще дойдат и десантчици. Плевнята си мисли, че ще е президент доживот, знам ли, може и така да стане...

158

Анонимен

преди 10 години

какви хора трябва да са дадат територията си, освободена 140 г. по-рано на агресор за да ползват делфини срещу освободителя си.

157

Анонимен

преди 10 години

От западняците шапка свалям на Уйдро Уйлсън, светла му памет и Царството на Небесата на този велик дух! Всички останали са ни правили и правят само зло, не могат да забравят Атила и те така!

156

Съвсем неанонимен

преди 10 години

До Анонимен 239"За да спасят туризма преди 50 г..." Ти чуваш ли се? Защо е това тъпо политиканстване, основано на ЛЪЖА? Преди около 40 години, ще проверя точно, на човеците им пукна в тъпите глави, че делфините са високоинтелигентни животни и започнаха до забраняват отстрела им навсякъде!Както и на другите китообразни. У нас дотогава бяха обект на добив. Ял съм сушено делфинско филе - тричаво, но добро мезе за вино. А пропо, японците до ден днешен избиват хиляди.

155

Той е

преди 10 години

До general VechiarelliХахх, още един дрогиран,че и "генерал" се писал чак...Момко,вземи попрочети историята,пък тогаз плещи врели-некипели!Албанците и гърците хубавичко наритват италианския ***,даже Хитлер е бил бесен на Мусолини,че с две дребни държавици не могат да се справят,и пак опират до вермахта.Не знам кой ти е бълнувал за "великите"победи на Италия на източния фронт,истината е,че такива няма,те първи са обръщали *** да бягат,щом ги подпукват руските оръдия.***.

154

Анонимен

преди 10 години

Съобщение в Капитал: Американски военни делфини доплуваха в Черно море за да арестуват шайка руски сепаратистки делфини, да ги въдворят в аквариум в Гуантанамо и да освободят черноморските цаци. На варненския пристан Веждито ще издигне статуя на Бойко Велики като бог Нептун с тризъбец. Ура другари!

153

Той е

преди 10 години

До ВасилевТи да не си на наркотици?Кви ги плещиш за преди 1944г,да са били по-умни тогавашните управници,и да не тръгват с Германия,Русия ли ги е накарала?Знаеш ли,малко фактче,че любимият ти Чърчил,в края на войната,е искал от Сталин да ни заличи като държава,по един или друг начин?Да, тия,с които сме днес,ЕС и САЩ,винаги са искали България да я няма изобщо на картата,а ти ми говориш за стандарт!Е,кога стандарта беше по-добър,при "лошия" СССР,или сега,при "добрия"Запад?*** си, това е...

152

Анонимен

преди 10 години

Паси ще ври в Геената и ще го яхат най- даровите ангели на Мрака! А тия делфини, ако им е останал капка мозък (пускали им бтв и нова тв нонстоп) да се сдружат с руските и да правят любов, а не война! Аз му предложих на Путин да им даде на неговите малко виагра и да ги пуска един по един при американските!)))Тия американци, големи смешници, сега да видя Зелените на Прокопи как ще мълчат като гробове, вместо да издивеят за крайно нехуманно отношение към животните, еврогейците ще си мълчат и ще пълнят гащите!

151

Анонимен

преди 10 години

Сега е времето да се появят в Черно море акули. Цъфнахме и вързахме!

150

ВИЖ ТОВА!

преди 10 години

youtube/watch?v=fDI582TFBq4

149

Анонимен

преди 10 години

Американците няма какво друго да предложат на човечеството, освен Монсанто, пробиване за шистов газ и демонстриране на тестостерон с оръжията си за масово унищожение.

148

анонимен

преди 10 години

До 232 - тези сълзи от радост които проля Соломон ще бъдат на лицата на българите от мъка.

147

Леле че народ

преди 10 години

До Морски И аз съм чувал,че делфините са много опасни Не ни стигат другите проблеми,а сега и разярени делфини ще ни чакат по черноморието Тази година се очертава катастрофа на черноморието

146

Анонимен

преди 10 години

Сега е моментът да кажете едно голямо "мерси" на бате ви Соломон Паси.

145

Делфин-мутант

преди 10 години

Айде стана тя сега , ако пуснат няколко такива Делфина-мутант срещу гмуркачите на *** леле мале

144

BUSINESS

преди 10 години

Хотелиерите да почват да продават Хотелите всичко умира

143

Морски

преди 10 години

Захапката на разярения делфин е по жестока от тази на акулата,заради голямата си дълбочина и само за секунди могат да бъдат извлечени коремните вътрешности на човек от обучения делфин.

142

Анонимен

преди 10 години

повече хамерикански бойни делфини против почиващи водолази и гмуркачи по бг черноморието