148

туци

преди 10 години

До Анонименоооооооооооо, този виц е подходящ единствено и само за Баце

147

уж-избирател

преди 10 години

Срам ме е, че такива може да ни представят. Този път наистина няма да си мръдна пръста. Няма избори у нас. Всичко е търговийка. Щом ЕГН и други неща могат да използват, какво остава за някаква си анонимна бюлетина. Въобще не искам да се подписвам в някакъв списък, където вечерта комисия-*** ще си направи богоизгодно протоколче!Казах!Послепис: Направете изборите с боб и леща, да е по-лесно на доминиращата пасмина. Мен не ме бройте.

146

к

преди 10 години

Който гласува за Пеевски и ДПС е турско прасе

145

Анонимен

преди 10 години

Какво чудовищно чудо ни чака, след като милиони нормални и интелигентни българи напуснаха България, и то не само от 25г. насам. Колко от старото поколение избягаха с една риза на гърба си без да могат десетилетия да се чуят дори по телефона с близките си.И сега всички ги забравяме и мислим, че тая ***, която ни заобикаля е единственото, което се е раждало тук. Всичко е подменено, всичко, колко читав български народ има навън и не може да се върне, както и през социализма не можеше, не се търпи

144

Анонимен

преди 10 години

До СъзнаниетоТи си щастливец......

143

Анонимен

преди 10 години

ОБЛАСТНИ и ЗАМ. ОБЛАСТНИ УПРАВИТЕЛИ в *** Бургас - Юсеин Мехмед, Варна - Маткан Ибрямов, Габрово - Кенан Ашиков, Добрич - Исмет Хабил, Кърджали - Муса Сайдаахмед, Ловеч - Юнал Масъков, Пазарджик - Юмер Хамза, Плевен - Енгин Кючуков, Пловдив - Юксел Расим, Разград - Севгин Шукри, Русе - Айдън Караахмед, Благоевград - Муса Палев, Силистра - Насуф Насуф, Търговище - Емел Расимова, Хасково - Кадир Исов, Сливен - Неджим Ахмед, Смолян - Бейхан ДурСтара Загора - Тонджа Йостург, Шумен - Левент Зекериев,

142

Анонимен

преди 10 години

Сергей Станишев отива в аптека:- Добър ден, един Трибестан, моля!- Ще вдигаме самолета, а?- А, не, ще се возим!

141

Анонимен

преди 10 години

Трима крадци пребиха и ограбиха 81-годишна жена във врачанското с. Лесура, докато в другия край на селото край се провеждала операция с участие на жандармерията, пише 24chasa.bg.Инцидентът се случил през нощта в четвъртък. Живеещата сама възрастна жена била открита от съседи на сутринта в шок и с окървавено лице в дома си. След като се съвзела, пребитата жена разказала, че трима мъже разбили входната й врата и нахлули при нея.

140

Анонимен

преди 10 години

аз ще гласувам и тоя няма да влезе

139

Съзнанието

преди 10 години

Каква е тази злоба, не разбирам? Ако беше по-слаб и надничаше всеки ден от телевизора да ви информира за магистралите или да рита топка пред група репортерки-фолкаджийки, щеше да ви хареса. Парите на майка му ви дразнят, а парите на Боко след 15 години на държавна заплата никой не се пита откъде са (за паласките е ясно). За този са гласували български граждани. Че не им харесвате етноса - разровете кокалите на дедите си. Злоба и изкривено съзнание. Предпочитам този пред Бойко Борисов. Определено

138

Аз казах

преди 10 години

ЗА МУТАНТИ НЕ ГЛАСУВАМ..

137

Той

преди 10 години

Дълбоко натъжен и обезверен съм от безсилието на българина пред турската ***...

136

vesko02

преди 10 години

Ще намерят ли място на момчето?

135

Анонимен

преди 10 години

Кой създаде Бареков е въпроса.Кой го спонсорира и кой го свързва с Пеевски.Чия са парита ЦВ Василев -на Доган или на ДПС.Какво ги обиденява тримата това е въпроса .Дайте отговор на това а не на измишльотини .Чии са тези милиарди.Кой е тоя Цв Василев и от къде се пръкна знаете ли или само плюете за да зяпълните карето.

134

Анонимен

преди 10 години

Сега Волен ли ви е крив ***.Той ли създаде ДПС.Вие сте *** .Дпс никой не може вече ис пръст да гопипне.Боко Тиквата го разбра и затова пи кафе с тях.Не аз а ЦЦ се е срищал 0 пъти с Пеевски и защо никой няма да разбере.На идоти ни направиха.

133

Анонимен

преди 10 години

Кой сега предложи Пеевски.Къде са ония *** които питаха.Сега Пеевски е 100% евродепутат и кой го предложи ще кажете ли .Дпс се *** с нас както си иска.Боко тиквата ще ги целува след изборите.

132

ЖАЗМЕН

преди 10 години

ДПС СИ ПРАВИ ГАРГАРА С БЪЛГАРСКИЯ НАРОД

131

Анонимен

преди 10 години

До SALIдо SALIВелика турция ще потъне ,няма да е има това са предсказанията на велик ясновидец,така че който гроб копае на други му сам пада в него.Бог да закриля България и народа български в която и да е част на света.Светли празници Христос Воскресе

130

въпрос

преди 10 години

след като Русия изпраща шпионин в европарламента (в лицето на Станишев),защо Саудитска Арабия и Ал-Каида да не изпратят свой шпионин в лицето на Пеевски?Много пари играят-милиарди!

129

Гошо

преди 10 години

Мръсни предатели. Дано гниете в Ада.