48

Случаен

преди 10 години

Можем само да кажем със съжаление за всичко, което се случва по пътищата. Толкова хора губят живота си млади по-възрастни и дечица. Все по-често се случват катастрофи. Никой не е застрахован от тази беда. Затова моля ви, не обвинявайте дори и виновните. Просто трябва да се учим от грешките им. Нека по-малко отрицателна енергия да излъчваме, защото тя се натрупва в пространството. Да се помолим за покой на мъртвите, а живите да внимават повече и да не бързат. Важното е да пристигнат живи.

47

Леле че народ

преди 10 години

До ?!? Аз ще ти кажа защо. Защото общата култура на шофиране изобщо на цялата държава намалява прогресивно Българина продължава да не си взима поука . Не знам дали водача е виновен тука,ама просто казвам. А тези които не ми вярват за курбана,да ми посочат и 1 година,когато на голям празник е нямало такива трагедии?

46

Анонимен

преди 10 години

Жалко за хората, но ако си говорим честно, не само подготовката е важна. Важна е културата на поведение на пътя, младите обичат да натискат безотговорно газта , но не си дават сметка, че вали, че шосето е мокро, че трябва да се кара разумно, не с чувства, а с ум и толерантност. И после като биеш спирачки и се завъртиш, губиш контрол и трепеш себе си и другите! Много дивотия, много комплексарщина. Изби се народът.

45

Леле че народ

преди 10 години

До бай Шано Не знам до кога. И пак се случва на голям празник. Не съм вярващ в разни окултни неща,ама това си е чист курбан. Аз не помня голям празник,без подобни тежки инциденти Вместо българина да се замисли,плюе управлкяващи и т.н. Спрете се със злобата си. Точно заради злобата на българина народа дава курбани. И то пак млади хора . Човек трябва да е пълен *** ,че да не се замисли

44

Велик Неделчев

преди 10 години

До Анонимен: Напушпени и алкохолизирани *** тръгнали да се правят на Шумахеровци.Естествен подбор мога да кажа!Оня горе си знае работата."Ей *** *** шантав ако те намеря ще ти завра шумахер в ***. Като не познаваш хората защо говориш така. Лично и двете момчета ги познавам може ли така да говорите бе. Мога само да ти кажа да ти се връща!

43

?!?

преди 10 години

В името на логиката: През последните години жертвите на катастрофи намаляваха, но каво ства през последната година? Увеличава се! Защо?

42

Анонимен

преди 10 години

Иван Костов е виновен

41

бай Шано

преди 10 години

Жалко за младите хора ,жалко за близките им. До кога?!

40

Анонимен

преди 10 години

До Киро кофражистаИ това като имаш предвид как комунистите в момента занижават умишлено статистиката и натискат своите медии да не публикуват такива информации.

39

Анонимен

преди 10 години

Баща ми е много добър шофьор. Накарал се е на автомобили, леки...товарни. Може би има 2 милиона километра зад гърба си и няма да забравя един път, когато му отнеха предимство и за пръв път през живота си да се сблъска без малко с друг автомобил, каза ми спокойно или по-скоро на себе си: в България има 7 милиона шофьори!

38

Анонимен

преди 10 години

Сегашните шофьорски курсове са 20-25 часа.Учат ги само да държат пътя и да знаят знаците.Щерка ми взе книжка,а после един месец я учих,как да паркира.

37

анонимен

преди 10 години

Приятели , карайте внимателно , наслаждавайте се на природата и пейзажите по пътя , празнуавйте празниците с приятели и недейте да бързате , защото никой не е станал по-велик , когато е пристигнал с 5 минути по-бързо. Жалко за младежите.

36

Анонимен

преди 10 години

МНОГО ОТ МЛАДИТЕ ШОФЬОРИ НЕЗНАЯТ ЧЕ НА ПЪТ С ДВЕ ПЛАТНА И МНОГО ЗАВОИ СЕ КАРА С 60 км И ПРИ НАВЛИЗАНЕ В ЗАВОЯ СЕ ОТПУСКА ГАЗТА А СЛЕД КАТО СЕ ИЗЛЕЗНЕ ОТ ЗАВОЯ ПАК СЕ ПОДАВА ГАЗ. ИМА И ЗАВОИ ПРИ КОИТО ТРЯБВА ДА ПРЕВКЛЮЧИТЕ И НА ПО НИСКА ПРЕДАВКА ЗАЩОТО АКО НЕ ГО НАПРАВИТЕ ЩЕ ИЗПРАВИТЕ ЗАВОЯ И ЩЕ ИЗЛЕТИТЕ В НАСРЕЩНОТО ДВИЖЕНИЕ. ПОВЕЧЕТО ОТ КАТАСТРОФИТЕ ПРИ ТЕСНИ ПЪТИЩА СЕ ПОЛУЧАВАТ ПРИ НЕ СПАЗВАНЕ НА ГОРНИТЕ УСЛОВИЯ И САМОНАДЕЯНОСТА НА ПОВЕЧЕТО ОТ МЛАДИТЕ ВОДАЧИ. КАРА СЕ С ГЛАВАТА А НЕ С КРАКАТА.

35

Анонимен

преди 10 години

Мокър път, не е изключено и лоши гуми, има вероятност и за ниска култура на шофиране, не бих се учудил и ако има висока скорост а нищо нечувано и всичко заедно.

34

Веско

преди 10 години

До Анонимен 49АквапланинГ се казва, и при поледица сцеплението пада и с 90%. Изживях този кошмар миналата зима.

33

До 45

преди 10 години

Карал съм Ауди А6 куатро и ми занасяше навсякъде. Сега съм с x-drive на BMW и колата е като залепена на пътя, влизаш с над 100 в завой и излизаш без проблем!

32

Анонимен

преди 10 години

НЯКОЙ ЗНАЕЛИ КОЛКО МЕСЕЦА СЕ КАРАТ ШОФЬОРСКИТЕ КУРСОВЕ? ЗАЩОТО ПРЕЗ ТОТАЛИТАРИЗМА БЯХА 3 МЕСЕЦА. ИЗУЧАВАШЕ СЕ УСТРОЙСТВОТО НА КОЛАТА И КАКВИ РИСКОВЕ КРИЕ НЕРАЗУМНОТО ШОФИРАНЕ. ЗАЕДНО С ЗАКОНА И ПРАВИЛНИКА СЕ ИЗУЧАВАХА И ОПАСНОСТИТЕ КОИТО КРИЕ МОКРИЯТ АСВАЛТ И ИЗНОСЕНИТЕ ГУМИ. СЪЩО ТАКА СЕ ОБЯСНЯВАШЕ ЗАЩО КАТО ВЛЕЗНЕШ В ЛОКВА СЕ ПОЛУЧАВА АКВАПЛАНИНК КОЙТО ЗА МНОГО ОТМЛАДИТ Е НЕПОНЯТНА ДУМА .ЗИМАТА КОГАТО ИМА ПОЛЕДИЦИ НИКОЙ ОТМЛАДИТЕ НЕЗНАЕ ЧЕ СЦЕПЛЕНИЕТО НА ГУМИТЕ С АСФАЛТА ПАДА С 50 %

31

Анонимен

преди 10 години

НИКОГА ПОВЕЧЕ ОРЕШАРСКИ !!!

30

НЕ ПАК ЛИ БЕ СТИГА

преди 10 години

Това да се завъртиш в завой и да се удариш в джип който поема доста от енергията и да продължиш и да се забиеш в мантинелата,която и тя поема част от удара и да се преобърнеш - еми явно е карал с много над 100,а че е валяло и дъжд явно не му е пукало...добре,че някой невинен в насрещното не го е отнесъл...да почиват в мир всички,но защо бе защо не карате разумно

29

Сандански

преди 10 години

Няма смисъл да обвинявате никого. Катастрофата е станала на завоя точно преди хотел Мамин Кольо. Това е много остър завой. Аз съм от Сандански. Виждал съм Audi Quattro да занася на този завой. Просто им е занесла колата в завоя и в следствие на удара в джипа и изхвърчането от пътя и четеримата са останали на място. Не е нужно, някой да е виновен, за да се случи подобна трагедия. На подобен завой, всяка кола може да изхвърчи.