115

Ф.С.В

преди 10 години

Българско народомислене - седнал един пенсионер пред блока и вика на младите безработни - кво седите по цял ден бре ? аз пенсия взимам и ходя да работя -охрана в един хотел и да свалям и качвам чаршафи и хавлии за 200 лв - те го подминават без да му обърнат внимание - стареца не разбира че точно той е една от причините бизнесмените да не наемат млади хора - ами по добре пенсионер за 200 лв отколкото млад човек за 500 лв - това е мисленето на целият скапан бизнес в БГ !!

114

Анонимен

преди 10 години

Пенсонерите нямат място в Плана Ран-ът.

113

Анонимен

преди 10 години

дори в иран и саудитска арабия хората живеят по-добре и са по-щастливи.факт! открито ви заявявам, че я мразя тази 'държава', от ден на ден все повече и повече. като се почне от администрацията, управляващите, 'социално-слабите', фолкитата, мутрите, юпитата, чуждестранните 'инвеститори', евронагъзването, банките, презастрояването, медицината, застрахователите, шофирането..едно хубаво нещо не мога вече да посоча..

112

Анонимен

преди 10 години

Когато едно предприятие е нерентабилно,пример НЕК,то първо се започва със съкращения в предприятието.Продукцията с голяма себестойност няма място в пазарната икономика.Многото *** в НЕК крадът пари от данъкоплатеца.Прекалено много работещи пенсионери има.Това е другия проблем за младите хора.

111

Ф.С.В

преди 10 години

Ще дойде ден когато няма да има пари за пенсии- дали сега или след 25 г - това ще се случи- държава в която единствените млади които остават са ромите - хора които не работят и се развъждат благодарение на политиците радващи се че за 3 кебапчета ще гласуват за тях - има много кметове по Черноморието избрани с ромски вот- примерно Свети Влас са два пъти по малко селяните от докараните за адресна регистрация роми - Каблешково е същото - после мутрите почват да лапат земички с кметовете заедно

110

Както вървят нещата, след около 20 години ще има огромна армия от старци без пенсии, защото са работили в сивия сектор. Дотогава пенсионния фонд сигурно ще е фалирал. В най-добрия случай с много мизерна пенсия. Много от тия старци ще са бездетни. На фона на това ще има огромен брой млади и пълни с енергия за безчинства ***. Канибал-демонокрацията не прощава. Намираме се в последните времена. Часът е 23:59.

109

Анонимен

преди 10 години

Кой се интересува от пенсионери. Силните на деня са плеймейтки, ТВ-водещи, прекарали пубертета по американски gated community (Мария Игнатова), бирници, които събират на Западните "инвеститори" приходите от ток, вода, парно, телефон.

108

Кузмов

преди 10 години

Пресметнах: в момента рядко някой се пенсионира с повече от 200 лева. Така ,че 35 000 по 200 лева прави 7 000 000.Че толкова струва една луксозна къща на ОЛИГАРХ. Освен това управляващите са предвидили през това време да уморят два пъти повече хора

107

Анонимен

преди 10 години

До ИванАко не бяха на Боко *** прехвалените магистрали/а се оказа,че в километри не надвишават тези които и Станишев направи/,които в момента на места са се нагърчили,като юфка,нямаше да се налага,да се прехвърлят тези пари? Щото с 8 милиарда наготово може и път да построиш и половината да откраднеш! Схемите са по-сложни,но резултатът е този! А че Боко е крадливо и тъпо Мутре,всеки го знае,Иванчо!

106

до 118

преди 10 години

При ГЕРБ дъражвата беше стабилна казваш. ОК. А задавиш ли си въпросът кой сега прави всичко възможно да я дестабилизира. Дали не е един от Банкя, който отново ламти за власт.

105

Анонимен

преди 10 години

въпросът с пенсиите е трагичен..и не е заради герб, бсп или дпс, а се влачи от доста десетилетия..цялата схема е сгрешена - вместо на човек да му се натрупват по отделна сметка, понеже парите за пенсии са окрадени още преди 50 години, в момента работещите осигуряват пенсионерите с надежда следващите работещи да оправят днешните..явно единственото, което може да се направи, е драстична промяна на модела - политик с топки трябва да подсигури липсващите пари СЕГА, не да влачи от осигуровките..

104

Анонимен

преди 10 години

Юлияна Плевнелиева и Галя Прокопиева визирате, нали? Дърти лесбийки

103

Анонимен

преди 10 години

Да ви е честит Орешарски и кукловодите му другари пенсионери.

102

Анонимен

преди 10 години

Радвайте се днес че имате 30 лв. към пенсиите. Утре може изобщо да няма.

101

Анонимен

преди 10 години

До до 107При фалит нещата не излизат едно по едно в течение на 2 г. откакто ГЕРБ не са на власт а веднага. Фалитът затова е фалит, защото на момента спира да работи предприятието.При ГЕРБ държавата беше стабилна - всички си получаваха заплатите и работеха, а сега има няколко фалирали завода н-р Бургаски корабостроителници, завода за кабели в Разград и още няколко.Сега всеки ден се говори за фалита на НЕК заради изкуствено занижените сметки за ток с 5 лв, спрените от Брюксел еврфондове.

100

Анонимен

преди 10 години

Пресметнах: в момента рядко някой се пенсионира с повече от 200 лева. Така ,че 35 000 по 200 лева прави 7 000 000.Че толкова струва една луксозна къща на ОЛИГАРХ. Освен това управляващите са предвидили през това време да уморят два пъти повече хора!

99

Анонимен

преди 10 години

триглавия змей ще закрие държавата за да станат 10 човека кукловоди по богати

98

ощетен

преди 10 години

Има много пенсионери, които заемат места на млади хора.Иначе се оплакват, че това онова ги боли, ама се натискат!Като ги боли - напускат и дават път на другите!Такива не ги жаля!!

97

Ф.С.В

преди 10 години

Какъв хубав капитализъм бре! - клошари обрани от банките с "нов" дом от кашон - пенсии колкото 10 кисели млекца (като си платят ток вода парно данъци )пенсионери миришещи на мръсно понеже не хабят вода за къпане - призраци облечени в дрипите на европейците (магазини втора употреба ХИТА в БГ ) навремето бях в Бразилия и ми стана много смешно че в магазин за обувки имаше обувки на изплащане за 6 месеца - сега в Бг е още по зле ! Дори банките плачат че балъците за нови кредити -свършиха !!Трагедия)

96

Анонимен

преди 10 години

Целта на ГЕРБ и конкретно на Дянков беше чрез геноцид да намали драстично броят на пенсионерите, принуджавайки ги да умрат от глад или липса на лекарства.Хубаво е, че плановете му се провалиха.Лошото е, че никой не му потърси отговорност.