64

fripp

преди 10 години

Холандците от Shell натискат да разширят добива на петрол в Сахалин, защото проекта се оказва супер изгоден. Шефа им се среща с Путин вчера. БМВ ще строят завод в Калининград. Цялото гориво, което почна да се добива в Приразломная в Арктика е купено напред. Никой не обръща внимание на тия брътвежи за санкции. Хората си правят бизнеса яко. Нашите нещастници обаче сигурно ще сгънат под натиска на Щатите и пак ще лапаме мухите май.

63

Анонимен

преди 10 години

Вашингтон следи отблизо дали Москва ще изпълни ангажиментите си--------------Нека си следят мършите, среден за за тях!

62

Анонимен

преди 10 години

До GeorgiTe Amerikancite mogat samo da si plashat ama ako si mislat che Putin go boli huq za tqhnite zaplahi jestoko se lajat,a te mai dori i go znaqt tova--------то пък *** ако си мисли че на някой му пука в Америка какво мисли е още повече се лъже.Политика на безсилието...

61

Анонимен

преди 10 години

Къде бяха загрижените американци когато хвърляха коктейли *** по право охранителните органи? Да те наблюдават и после окупират страна която им хареса. САЩ е най-големия държавен терорист на светя с не свършващи интереси и претенции. Идеята на САЩ е да владеят света. На тях не им трябва Украйна а руския нефт и газ и на там са се запътили.

60

Georgi

преди 10 години

Te Amerikancite mogat samo da si plashat ama ako si mislat che Putin go boli huq za tqhnite zaplahi jestoko se lajat,a te mai dori i go znaqt tova. Az ne sam ot kade se izvadiha tiq bavno razvivashti v BG koito vse oshte simpatizirat na tezi koito razrushiha durjavata i to imenno zapada? Dokoga shte ste protiv RUSKIQT BRAT imenno tozi koito vi osvobodi nasranite dupari ot Turchalacite.

59

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен"Империалистите се чудеха и виеха като змия , кои държави да нападнат с ГАЗ - Венецуела ? , Сирия-за Иран ,Украйна - за Русия , И в Украйна успяха -направиха преврат ! По нататък - какъв е плана ? ( по мирен път или военен - отърваване няма !!! )"само да ти припомня, америка е най-големия производител на газ в момента

58

Анонимен

преди 10 години

мечка от санкции не се плаши, там трябва тояга...

57

СПАС

преди 10 години

ЗАЩО НАРИЧАТЕ ХОРАТА "СЕПАРАТИСТИ "???????? ТЕ СА ОБЕДИНИТЕЛИ!!!! БОРЯТ СЕ ЗА ОБЕДИНИЕНИЕ С РУСИЯ, КАКТО Е БИЛО ВИНАГИ!!! ДА ЖИВЕЯТ ОБЕДИНИТЕЛИТЕ ОТ ДОНБАСКАТА РЕПУБЛИКА!!!!

56

Путин

преди 10 години

Вашингтонците,яжте си мазните чипсове и отвратителните хамбургери! Не се бутайте у навалицата,че ми писно от вази,*** такива!

55

Анонимен

преди 10 години

Империалистите се чудеха и виеха като змия , кои държави да нападнат с ГАЗ - Венецуела ? , Сирия-за Иран ,Украйна - за Русия , И в Украйна успяха -направиха преврат ! По нататък - какъв е плана ? ( по мирен път или военен - отърваване няма !!! )

54

Анонимен

преди 10 години

НАТО отдавна се е намесил за това се започна с преврат и убийства ! И продължават ... Този замисъл не е от тази година !? Да си монтират военна базичка на руската граница ! И да взимат от Руския газ . Доста е опасна тази игра ! Правиш изкуствена революция , за собствените си цели !Нагледахме се как демократизират страните с газ ! И да е станал по - евтин - не . Цената му се е вдигнала 4 пъти от тези войни! Някои печелят , но не населението на никоя държава !

53

Минувач

преди 10 години

" САЩ плашат Русия...." :))))) Все едни комшийката ми да ме заплашва, че силно ще ми пръдне на члена :D

52

Анонимен

преди 10 години

Да бе , даже искат Путин да нареди на " про-руските украино-руснаци ,терористи , сепаратисти " , да се махнат веднага от улиците и сградите и да напуснат ... И един конгресмен от щата Индиана се изказа - веднага трябва да им нареди , иначе и НАТО ще отиде там !

51

11

преди 10 години

Вашингтон следи отблизо дали Москва ще изпълни ангажиментите сиразбира се че ги следи .като Хамериканците Пращат наемници

50

dbdd

преди 10 години

Одисей1 отивай да лъскаш *** в европейския и се кланяй на паси и плевнята те са ти кумирите а Русия е последния бастион на православните- слава России .

49

Трансибирски Експрес

преди 10 години

Като се засили ще спре чак във Фашингтон, минавайки за по-напряко през столицата на разврата - Брюксел

48

СЛАВА НА СССР

преди 10 години

Най-великата държава в света. Ще се възроди като феникс от руините на днешна Русия, Белорусия, Украйна, Прибалтика... - Всичките 15 братски републики

47

БАРДАК оБАМБОВ

преди 10 години

намерил кого да плаши. Хамериканците само като им вдигнат галона бензин с долар и правят революция, а 27 000 000 души загинали в най-страшната война и пак Знамето на Победата бе забито над Райхстага - та ще ги уплаши с някакви санкцийки

46

Back to USSR

преди 10 години

СССР толкова много е наплашил ЕВРОГЕЙЦИТЕ, че само за това си струва да се възстанови

45

Анонимен

преди 10 години

Очертава се Перестройката да дойде по рано.