132

Борис

преди 10 години

Ей, комунистчета, видяхте един културен човек и взехте да лаете в коментарите си срещу него. Вашият сърбоман Гоце блея цели десет години (!) и се кланя на Милошевич, а Плевнелиев се среща с най-видните личности по света и работи за България. Вас ви е яд, че не поддаква на вашата любимка Русия, която днес е изпаднала в шовинистична екзалтация, подобна на хитлеристката. Вие сте руски и сръбски патриоти, но не и български.

131

Анонимен

преди 10 години

Зелено човече от 3 тия пол

130

Анонимен

преди 10 години

Подлогата на САЩ и ЕС

129

Анонимен

преди 10 години

малки ЗЪБКИ зайо байо , тоя е по *** и от професор Вучков

128

Анонимен

преди 10 години

Плевнелиев защо не каже за Велика БългарияМишок

127

разни хора

преди 10 години

Путин пази границите на държавата си, което го отличава рязко от ПлевнелиевРазни хора-разни идеали

126

Анонимен

преди 10 години

Изстрадва се Разпети Петък, ВИНАГИ Изстрадвам петъка особено като видя скърцащата с зъби от ЗЛОБА физиомутра на това чу.ело на снимката.

125

Анонимен

преди 10 години

Тоя не е мой президент./.

124

Анонимен

преди 10 години

До Спонги 145"Велик ден"не се "празнува".Той се "изстрадва"Това е денят на Възкресение Христово.

123

Пешо

преди 10 години

Разбира се, че Плевнито ще има 1:1 позицията, която му кажат от САЩ. Той е една пионка.

122

Анонимен

преди 10 години

ima nesta za koito na Plevnev treba da mu se prosti i da gi zabravime, no tova koeto nema da podmineme , koeto e prestyplenie ot negova strana e 4e se saglsi da bude izdignat, izbran i psuvan kato President.deka se namira ON, u nivata s tikvite ili pod mostovete na Elba, deka e udrial tirnokopa da izkove milionite? A?

121

Анонимен

преди 10 години

ako prai orale 6 na suporugatata- prva dama, dal nashto komsomol4e meli dumi za bratsvo, edinstvo i konstitucionalizam.pa kazvami: sednal e drven stol s rezba zada manekne na depiseto 4e e rezan

120

Българин

преди 10 години

Г-н президент ,Оказва се ,че най- новият "кавалер"на орден " Стара планина"- Расмусен е долен лъжец. Как ще отреагирате на това ?

119

Анонимен

преди 10 години

Поредния запден играч, Джо Байден, отново ползва нашия "президент" за изтривалка.Нашият пък, тича да се бърка в работата на други държави и да се вре между шамарите.Що ли не се кротне и не се захване с нещо полезно за България, вместо да подтичва и да прислужва на Американците???

118

Анонимен

преди 10 години

НЕЗНАМ ЗАЩО НО ТОЗИ КАТО ГО ВИДЯ ПОЛУЧАВАМ НЯКАКВО ГОЛЯМО ЧУВСТВО КЪМ МАЙКА МУ. ИЗБИВАМЕ ПОТ ПОЛУЧАВАМ ЕРЕКЦИЯ И ИМАМ ГОЛЯМО ЖЕЛАНИЕ ДА ГО НА.УТАМ НА МАЙКЯ МУ. ТОВА СИГУРНО Е НЯКАКВО НЕЗЕМНО ЧУВСТВО КЪМ МАЙКЯ МУ. СИГУРНО Е ОТ БИОЛОГИЧНИТЕ ТОКОВЕ КОИТО МИ ПРЕДАВА ТОЯ ИЗВЪН ЗЕМЕН ХЕМЕРОИД.

117

Анонимен

преди 10 години

Не думай, как няма. Росен жената и майка си ще продаде само да му наредят западните му господари. Всичките президенти са били зависими ама тоя си е смешна кукла на конци като от уличен спектакъл. Чист неподправен клоун.

116

Анонимен

преди 10 години

И на комсомолски серетар не случихме.Ето, Орбан също е бил комсомолски секретар, но е личност с качества - знае как да работи и да печели доверието на унгарците и другите етноси.

115

Анонимен

преди 10 години

Не звучи ли кано виц: разединителят на българската нация, на която го назначиха за президент, е , моля ви се, за единна Украйна!Нас оправи, че Украйна ще обединява!*** - няма да стане, няма да бъде позволено американски ракети под носа на Русия!А народът тук е някакъв матриал-няма никакво мнение за нищо, не го питат, защото знаят отговора.И разполагат с нас като робовладелци!

114

Анонимен

преди 10 години

Даааа едно правителство отказа коридор на едни самолети и пропусна други. Резултата - паднаха няколко ракети на наша територия с обеднен уран... Сега едно население в тези региони умира от рак. Някой каза че някакви самолети се мотали около въздушното ни пространство, но докато се вдигнат нашите ония изчезват... Случки от живота, а някои си говорят за... да кажем демокрация нищо че няма нищо демократично в тях. Единият забогатял незнайно как а другият?! А бе що не вървите всички на където си...

113

ФЕН НА ПЛЕВНЯТА

преди 10 години

Спокойно момчета, не се нервете! Плевнята сигурно има гениалната мисъл да станем щат на САЩ, та той по-често общува с хамериканците отколкото с жена си! Па да не са решили да го правят ген. секретар на НАТО, то затова не се иска много, като гледам какъв е Расмунсен. Важното е да си перде, лоялен гъзолизец и да си утвърден родоотстъпник. Плевня, реските самолети летят ли, нещо не ни информираш напоследък! Ще направиш гаф, ако в най-скоро време не отидеш при фашагите от Майдан и Виктория ще ти ..!