41

Кон боб яде ли?

преди 10 години

Не се коси, Калфа, Путин ви е записал номерата. В червения компютър.

40

Анонимен

преди 10 години

Другарю КАЛЪФкин,номинацията на ДОНОСНИК ГОЦЕ е скандал,скандална е и фигурата на Пикаещия във фонтани,скандално е и твоето пребиваване в Брюксел,защото ти и горе изброените *** знаете само да крадете!

39

Анонимен

преди 10 години

Пс-голямото безобразие от пеевски е самото дпс. Така нужно единствено на бсп. Такива ми ви ирасоти из РБ.

38

Анонимен

преди 10 години

Присмял се Хърбел на Щърбел. Пеевски, Калфин и пр. са просто едни васални лакеи на западните банкери. Хора без капчица чест и морал. Само знайте, за парата, като човек що да прави? Изяда си и месата!

37

Анонимен

преди 10 години

Мазният Калфинарий да стартира със спринт към предателя Първанидис и да се сблъскат челно. Това са последните им избори, след което са политически трупове!

36

До КАлфин

преди 10 години

Ти какъв си че ще се месиш в личния избор на електората на ДПС???Твоята номнинация е безобразие ***....ПЕЕВСКИ ПРЕЗИДЕНТ, ПРЕМИЕР И ЕВРОДЕПУТАТ!!!

35

до 44-номер

преди 10 години

Вярно е! Доган направи Борисов генерал .

34

До Калфин

преди 10 години

С какво ти си по-добър от него????? Вие с Първанов извършихте предателство, а то е много по-грозно от всичко друго!

33

Анонимен

преди 10 години

АЗ ПЪК ИЗОБЩО НЯМАМ НАМЕРЕНИЕ ДА ГЛАСУВАМ за когото и да било. Целта на всички е да се докопат до "тлъстото" евродепутатско местенце.....под предлог , че уж милеЯт за народа си. ТОЗИ ФИЛМ ВЕЧЕ СМЕ ГО ГЛЕДАЛИ.......С МНОГО ПОВТОРЕНИЯ (ЗА СЪЖАЛЕНИЕ)

32

Анонимен

преди 10 години

НЕ ПОМНИТЕ ИЛИ НЕ ВИ ИЗНАСЯ ДА ПОМНИТЕ- ДОГАН НАПРАВИ БАНКЯСКИЯ ПРЪЧ ГЕНЕРАЛ. А КАЛФИН БЕШЕ КАНДИДАТ НА БСП - СТАНИШЕВ ЗА ПРЕЗИДЕНТ. И ВЪОБЩЕ ТАЗИ БИТКА ВЪТРЕ В ПАРТИЯТА ГОВОРИ САМО ЗА ЕДНО- РАЗСИПАХА Я ТАЯ ПАРТИЯ ХОРА КАТО ВИГЕНИН И СТАНИШЕВ, НАПРАВИХА Я ***. МНОГО МИ Е ЧУДНО КА ЩЕ СЕ БОРЯТ С РУМЕН ПЕТКОВ, КОЙТ ОСАМО ДОПРЕДИ ТРИ МЕСЕЦА БЕШЕ КОВЧЕЖНИК И СИВИЯ ГЕНЕРАЛ НА БСП И ЗНАЕ ВСИЧКИ МРЪСНИ ТАЙНИ.

31

Мирослав

преди 10 години

Ейй щом коментара ми изтриха даже, за кво говорим... Сайта да ви закрият дано! Скоро като спрат да плащат тея от горе, ще умрете от глад!

30

Анонимен

преди 10 години

Калфин е противна личност и интересчия.Да отива да ближе краката на Гоце и Буда!Първо на Гоце , разбира се.Все пак Гоце направи тъпака от Банкя генерал!Гнусота!

29

Анонимен

преди 10 години

Всеки предател трябва да има поне малко достойнство от това на Юда.

28

Мирослав

преди 10 години

До 37 :Ти пък от къде разбра, че защитавам кауфинчо? Никой не защитавам! И не съм *** за разлика от някои други тук! Аз поне името си пиша! Продажна работа...,

27

Анонимен

преди 10 години

Цялата държава е безобразие заради създателката ти бсп.

26

Анонимен

преди 10 години

Евро депутат е сладка работа: мъни.мъни..... Пращаме евро депутати с европеиски заплати, а ние "тъпанарите" гласуваме за нещо по добро. Лъжа и политическа измама.

25

дядо

преди 10 години

Стига с тоя Пеевски бе тцтц,коя номинация не е възмутителна на Кунева ли,или на останалите изедници-сигурно Калфин свърши някаква работа там!!!Целия европарламент е възмутително да съществува,лочат мангизи и ни дозаробват,а нашите "избраници" гласуват "за" това да се случи по-лесно!

24

Анонимен

преди 10 години

Понеже феновете на дпс са неграмотни наркоманите на сидеров ибрика подкрепят Пеевски и Путин.

23

Анонимен

преди 10 години

Дпс и избирателите му заедно с ибрикчиите от атака са безобразие.

22

еееехх

преди 10 години

Защо не беше жив и здрав Тодор Живков?Такъв джумбиш в държавата нямаше да търпи и една минута.Всички се борят за кокала.Та ние в момента и след 1989 година нямаме един политик с който да се гордеем.Всеки мисли за собственото си бпагополучие,от къде какво може да открадне,някоя друга далавера за сметка на държавата,някой друг кредит,който да потъне в пясъка за сметка на народа...Един държавник поне да се появи,като унгарския премиер например,ама няма и няма.