9

Анонимен

преди 10 години

" Договорите с Русия не струват и хартията на която са написани "аз бих добавил - да се преговаря с путин е като да се преговаря с терорист притежаващ ядрено оръжие

8

Министъра

преди 10 години

Министъра на вътрешните работи на Украйна, Андрей Дещица, заяви, че няма намерения да изпълнява договореностите в Женева!

7

Анонимен

преди 10 години

"всички незаконно въоръжени групи трябва да бъдат разоръжени, всички незаконно окупирани сгради да бъдат върнати на легитимните им собственици, а всички незаконно заети улици, площади и други обществени места в украинските градове и селища да бъдат опразнени"Ако вярвате,че това ще стане (+)Ако не вярвате (-)

6

Анонимен

преди 10 години

Донецк каза: Майдана да даде пример.

5

???

преди 10 години

Зелените человечета май требе да си събират партакешите обратно към Мордор.

4

Много подло

преди 10 години

"Необходимо е незабавно да започне изпълнението на договореностите от Женева, очертали "пътя към деескалация" на кризата в Украйна, заяви в четвъртък британският министър на външните работи Уилям Хейг."В тези споразумания никъде не пише, че трябва да започне изпълнението им веднага. Запада много добре знае, че Русия няма да започне да ги изпълнява веднага и отново наливат масло в огъня и се опитват да накарат руснаците или да ги спазят незабавно или да ги нарушат (в очите на медиите). Подло.

3

Анонимен

преди 10 години

"всички незаконно въоръжени групи трябва да бъдат разоръжени, всички незаконно окупирани сгради да бъдат върнати на легитимните им собственици, а всички незаконно заети улици, площади и други обществени места в украинските градове и селища да бъдат опразнени"Чудесно,ама вие вярвате ли,че путлеристите ще го изпълнят това?

2

80% oт жителите

преди 10 години

на Украйна искат да видят ПУТИН президент. В БЪЛГАРИЯ даже повече

1

срам и позор

преди 10 години

Какъв мир какви пет кирливи фалшиви долара ...Вместо русия да удари по масата и да предупреди всички че който тръгне с подобни оръжия за манипулиране на тълпата чрез отравяне на съветските и други нароДи с психотропни и зомбиращи вещества ще го получи по мазната нарко мутра била тя американска или ойропейска негодниците я набедиха че тя била виновна срам и позор ППУтин да уволни преговарящите веднага..всичко това след години кървави преврати и жестоки убииства по един и същи сценарии ...