92

АТАКИСТ

преди 10 години

до 114Аз съм казвал, че цяла Варна мразила Герб, след като избраха тия дето гласуваха тоя кавал Портних ли? Не думай бе!Имаш един 12 годишен Джак Даниелс от мен, ако намериш някъде в нета където съм казал това.

91

АТАКИСТ

преди 10 години

до 111Аааааа, остана от чайниците нещо, остана!Останаха метални петна от хилядите китайските танкове по сибирските степи за няколко минути.

90

някой

преди 10 години

Путин е пич и изключителен политик, обожавам го.

89

АТАКИСТ

преди 10 години

до 109Само дето никога не съм гласувал за кмет на Варна и не знам к'во общо имам с това. Пък тези дето се палеха и тези дето излязоха на митинги заради това, са едни ОВЦЕ за мен.К'во ме причисляваш към тях, брачед?

88

Анонимен

преди 10 години

До 104остави друго - той е от Варна, дето много се палеха и смърт за герб и какво ли не. Да ама си избраха кмет от герб. Смях в залата дами и господа.

87

Анонимен

преди 10 години

Единствено комонистите се награждават от техните началници,когато убият някои техен неудобен.Теса най отмъстителни защото гие страх да не загубят комонистическата си партия защото после трябва да работят и няма да могат да краднат и лапат на готово.Сигорни сме че ще дойде ден когато тази партия ще бъде забранена със закон.И ще бъдат репресирани както те нас са репресирали.Путин няма дае вечен,ще излезне някои нов Горбачов които ще премахне всичките ядрени бомби и ще минат на страната на запада.

86

АТАКИСТ

преди 10 години

до 100Говеорим сега ВЕЧЕ за информация ли? За информация от кои изчочници? Или като ми говориш сега хипотетично и трябва да се съглася с теб?А ти беше ли на мястото на събитията, за да е вярна дадена информация? К'во означава да си на мястото на събитиявта, че да е обективна информацията бе, човече? Ти *** ли си? Според твоята логика, ако не си присъствал на мястото на събитията, всяка информация за теб е грешна в сайт, телевизия, вестник? Изперкал ли си?

85

ot Aliska

преди 10 години

HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA TO SHTOT V RUSIA MNOGO TOPLO, I TUPUNGERITE RUSKI,NIAMA PO GOLEMI SMOTANIAZI OT RUSKITE ***,SAMO CHE AMERIKANZITE OT ALIASKA HODIAT NA VAKANZII VYV FLORIDA I KARIBIRE,A RASHKITE NA KRIM,HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA............................................................

84

Анонимен

преди 10 години

До АТАКИСТмоля туркофилистични еничари да не се обаждат.

83

Анонимен

преди 10 години

До ЧервенТи глей чайниците да не поискат Сибир, че ще стане большая проблема.

82

Анонимен

преди 10 години

Ех джудже, гледай да не свършиш брадясал, в землянка и после - на въжето. Диктаторите имат навика да се самозабравят, но накрая споделят съдбата на Саддам, Кадафи, Хитле и Мусолини.

81

Червен

преди 10 години

И ко ша праим ся като рашъните си поискат аляската? У телавив ли ша са приселим бря?

80

Анонимен

преди 10 години

До АТАКИСТ"... което *ЗА ТЕБ* е вярното..." Съсредоточи се в тази част от написаното от теб. Беше ли там, за да смяташ, че твоето (или нечие друго) мнение е вярно? Защо да съм ***? За това, че не поддържам теза, за която нямам достатъчно доказателства ли? Или мислиш, че информацията, която е достигнала до теб, и спрямо която си си изградил мнението, е обективна и неизкривена?

79

Червен

преди 10 години

До АнонименА бе май и роби са докарвали от Африка. И сега има некви индивиди там полу-черни, полу-никакви, да се чудиш от къде са се взели....

78

АТАКИСТ

преди 10 години

до 97Кое да се изкорени, бе човече????Това че имаш собствено мнение,което за теб е вярното? Ти *** ли си?Да приемем, че аз греша, но не го осъзнавам? Ше ме убедиш с аргументи. Мен не един или два пъти са ме убеждавали, че греша тук и съм си признавал.Обаче да приемем, че човека не греши и е прав и то с доказателства. Какво правим, когато някой го нападне тук без никакви аргументи и доказателства, а просто да спортува за спора? Тоя първия ли трябва да приеме, че греши в преценките си

77

Анонимен

преди 10 години

До АТАКИСТДа, и именно този начин на разсъждаване ("аз съм прав, а другите - не") трябва да се изкорени. Ако хората ще продължават да се държат като деца в детската градина - ок, но ако искат да дръпнат, първо трябва да си променят начина си на мислене и убеждението, че те винаги са прави и да приемат възможността, че в голяма част от случаите, колкото и да не им се иска, грешат в преценките си.

76

АТАКИСТ

преди 10 години

до 94Изключително схватлив човек се оказа ти. Значи всеки който е написал мнението си и е репликирал някой, е прав за себе си и счита мнението на този, който е репликирал за невярно или полуневярно!Откри топлата вода!Браво, човече!Наздраве за това , че си толкова прозорлив и мъдър!

75

187

преди 10 години

А ДЕ ДЕЕЕЕЕЕ

74

Анонимен

преди 10 години

До АТАКИСТСамо казвам, да не си толкова сигурен в убежденията си, защото може да се окаже, че в случая противоположното на твоето мнение може да е вярното. Не ти вкарвам думи в устата, а само разсъждавам върху убеждението ти, че ти си прав, а тези, които изразяват различно мнение - не са.

73

АТАКИСТ

преди 10 години

до 90Най-голямата глупост е да твърдиш, че виждането ти над проблема е обективно на 100%.Просто изразявам мнение.Не е обективно за всички русофоби примерно тук. Така че не ми вкарвай думи в устата които не съм казал, брато!