115

А МИИ?

преди 10 години

До райтАМИ ТИ СИ ДОКАЗАТЕЛСТВО КОЛКО ВРЕДЕН Е КОМУНИЗМА! ОСВЕН ДА ОБИЖДАШ С КАКВО ДРУГО МОЖЕШ ДА ГО ЗАЩИТИШ! КАТО СЕ ИМА ПРЕДВИД КОЛКО НИСКА ТИ Е КУЛТУРАТА И ВЪЗПИТАНИЕТО-ПРИ ПОЛОЖЕНИЕ,ЧЕ НЕ МЕ ПОЗНАВАШ,НЕ ЗНАЕШ ВЪЗРАСТТА МИ,АЗ НЕ ТЕ ОБИЖДАМ ТИ ПОКАЗВАШ КОЛКО Е ДЕГРАДИРАЛ И РАЗРУШИТЕЛЕН КОМУНИЗМА-УБИЛ ИНТЕЛИГЕНЦИЯТА В БЪЛГАРИЯ С КОНЦЛАГЕРИ БЕЗ СЪД И ПРЕСЪДИ! ЕЗИКЪТ НА ОМРАЗАТА,С КОЙТО ПИШЕШ "ГОВОРИ" ДОСТАТЪЧНО И МАНИПУЛАЦИИТЕ НА БСП И ДПС НЕ МИНАВАТ!КОГАТО НЯМАШ ДОКАЗАТЕЛСТВА,А САМО ОБИДИ?

114

Хасан Курдалиев

преди 10 години

Тези на снимката съсипаха България.

113

Анонимен

преди 10 години

Реформаторите, след тази среща с мутрата ще стигнете 1% в социологическите изследвания.Аз все се съмнявах дали да гласувам за вас но след тази снимка която ме отвращава - край няма гласуване, сбогом Гергино!

112

Анонимен

преди 10 години

Бойко е виновен и за това "ИБ на Общинския съвет на БСП в Стара Загора подаде оставкаНарочени сме за отстрел, пишат в писмо до "Позитано"-сега поне ще имате оправдание за изгубените избори

111

управлението на ДС

преди 10 години

До управлението на ГЕРБхахаха Европасе стреснала!? Ха сега Европа не иска никой от новите управляващи,които счита за "троянски кон",СПИРА ЕВРОФОНДОВЕ!!!, възмущава се от номинацията на Пеевски и нестихващите многомесечни протести,побоя над протестиращи,КОНФЛИКТА НА ИНТЕРЕСИ ПРИ СТАНИШЕВ,МОНИКА,ХОХЕГЕР!,дестабилизацията на страната ни и СИДЕРОВИТЕ ИЗСТЪПЛЕНИЯ,ЗАСТРАШЕНАТА СВОБОДА НА СЛОВОТО И ПОСЕГАТЕЛСТВАТА НАД ЖУРНАЛИСТИ!!!

110

ГЕРБ- ПОБЕДА

преди 10 години

Поклон на Бойко че за 4 години ви докара до просешка тояга и да работите само за тока и храната си! Вашия живот не се различава от този на 1 куче,с тази разлика че кучето не е принудено да работи за да осигури храната си. Но Бойко малко сгреши- трябваше да ви измори напълно от глад и не да ви нарича "кучета на които каишката да е здраво на врата" или "лош матриал",а да ви доизмори от глад и за храна да нямате кучета мръсни,тръгнали сте да плюете Герб помиари

109

ГЕРБер

преди 10 години

До райтСкоро се връщаме на власт и тогава ще ви доизморим от глад вас простолюдието. Прав е Бойкича лидера ни че сте лош матр'риал и заслужавате да измрете от глад и е прав Бойко който каза че *** трябва да се интегрират и да имат привилегии а вие Бугарите да *** от глад. Само ГЕРБ- БКП- ПОБЕДА

108

управлението на ГЕРБ

преди 10 години

Хахахах! Европа се стресна когато видя каква мутра управлява България и как докара хората до масови самозапалвания! Европа се стресна когато България падна от 14 на 27 място по усвояване на европари, защото мутрата крадеше като откачен! Европа се стресна когато разбра как се използва правителствен самолет, за да се правят оргии с певачки-чалгаджиики! *** проститутко герберска! върни парите на пенсионерите от Доверие! Върни 30-те млрд откраднати пари, защото заради теб онкоболните са без пари!

107

Анонимен

преди 10 години

мили позитански *** излесте от тук и влезте в другите форуми че ни навряха на Пеевски в опорната точка

106

Предложение

преди 10 години

Гледайки Борисов забелязвам, че човецеца се СЪСТАРЯВА прогресивно и има защо...Боко губи всеки ден пари и то много пари...Не само, че не печели нови средства, както е свикнал, но и губи ежедневно от НАТРУПАНИТЕ крадени средства. Ако така продължи още няколко месеца Борисов ще се разболее от мъка и то от доста страшна болест. Предлагам да го съжалим, да го ОБЯВИМ ЗА ВЕЧЕН И ПОЧЕТЕН МИНИСТЪР-ПРЕДСЕДАТЕЛ И ДА МУ ДАДЕМ ТЕЛЕВИЗИОННО ВРЕМЕ, ВСЯКА ВЕЧЕР, КАКТО И ДА ИМА ВЪЗМОЖНОСТ ДА КРАДЕ БЕЗКОНТРОЛНО ОТ ДЪРЖАВНИЯ БЮДЖЕТ.

105

готин

преди 10 години

Бойкича е готин пич бе! Има добродушно излъчване и показва с постъпките си,че му пука за България! Типичен българин,който какъвто и да е бил в миналото,както искат да го изкарат мафиот,поне сега се вижда,че има достойнство и мъжко поведение! А някой толкова му завиждат и го плюят,че вместо да го злепоставят правят точно обратното!

104

ГЕРБер

преди 10 години

и аз излизам вече на протестите защото ми писна ! Искаме си Герб на власт,искаме си Държавните поръчки, искам отново да пиша фиктивни фактури по ДДС и да си правя по 10- 12 000 лв. на месец !Вече 4-ти месец откакто дойде това правителство на Орешарски съставено от технократи и експерти и спря финансовите измами и източването на бюджета ,моите пари започнаха да привършват!Ще се наложи да си търся работа,а аз не искам да съм като вас простолюдитето ! Само Герб и Оставка

103

СИК от Уикипедия

преди 10 години

Сред ръководителите на СИК са братята Красимир Маринов (Големия Маргин) и Николай Маринов (Малкия Маргин), Румен Николов (Пашата), Младен Михалев (Маджо).Имена, свързвани с групировката, гравитиращи към нея, или включени в общ бизнес с отделни хора от нея са Поли Пантев, Иван Славков, Жени Калканджиева, Бойко Борисов.

102

райт

преди 10 години

До А МИИИ?мутро ти ли ще ми кажеш,че комунизма не е било хубаво ти дето си на 20 год а мърляч?Марш щше ти *** майката *** долна?

101

СИК от Уикипедия

преди 10 години

СИК е българска престъпна група, занимаваща се с трафик на наркотици, финансови измами, кражби на коли, контрабанда, изнудване, рекет и проституция, както и с легални дейности, като застраховане и производство на алкохолни напитки.

100

Анонимен

преди 10 години

ИБ на Общинския съвет на БСП в Стара Загора подаде оставкаНарочени сме за отстрел, пишат в писмо до "Позитано"Станишев за номинацията на Пеевски: Стига истериии искате пак тези продажници и килимчета на ДПС да ви управляват СРАМОТА и виесте същите като лидера ви украинеца серГей

99

Иван

преди 10 години

Хората никога повече не искат да виждат на власт:Мутрата - милиционер и контрабандист- премиергнуснотъпия физкултурник - вице премиер"калинка" с купена диплома шеф на ДФосъден крадец - шеф на напоителни системиЦиганин (Мангайло Московски) - министър на транспортаТурчин министър на културатаполу-*** - министър на отбранатаНе искат да чуват как премиер нарежда на шеф на митници да спре митническа проверка

98

райт

преди 10 години

До САМО БОЙКОнезнам ти кво си резнал но Бойко резна на 7 милиона гърлата за 4год мутро *** долна марш от тук бе *** герберско?

97

А МИИИ?

преди 10 години

До райтАБСУРД-МИСЛЕНЕТО МАЙ НЕ ТИ СЕ ОТДАВА! ПО-ДОБРЕ МУТРИ ОТ КОЛКОТО КОМУНИЗЪМ СА КАЗАЛИ В ИТАЛИЯ,А ТОВА НЕ Е СЛУЧАЙНО ЩО ЛИ? КАТО ИСКАШ ТУРЦИ ДА ТЕ УПРАВЛЯВАТ ОТИВАЙ В ТУРЦИЯ!КОМУНИЗМА Е ГОЛЯМОТО ЗЛО ЗА БЪЛГАРИЯ ОТ НЕГО ОЩЕ НЕ СМЕ СЕ ОТЪРВАЛИ.А БОЙКО НЕ ИЗКАРА И ЦЯЛ МАНДАТ,ЗА ДА СИ МИЕШ РЪЦЕТЕ С НЕГО И ДА ПИШЕШ МАНИПУЛАТИВНИ ЛЪЖИ!

96

САМО ГЕРБ

преди 10 години

Помните ли преди 9 месеца когато Сидеров с парламентарната си група бе пред стаята на нашата партия Герб и викаха че на шефа Буда приятел му е Ердоган с който тайно се виждат и ни е продал на турците,моя шеф Буда отговори "Яд ли ви Вас от Атака че турския премиер ми е приятел,завиждате защото на вас никога няма да бъде приятел" Буда е велик ! Става за премиер и на Турция !