42

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен 57Ще говорим късна Есен за "силния сезон"!

41

Анонимен

преди 10 години

До уплашенСезона си е много добре работя в Туи България и всичко си е нормално с резервациите.

40

Анонимен

преди 10 години

Като гледам коментарите и плюсовете към тях вече съм сигурен, че тази държава отива по дяволите с все по-голяма скорост.

39

уплашен

преди 10 години

Айде, отиде сезона на Черноморието!

38

111

преди 10 години

До 47Косоварите като са албанци и не се чувстват сърби, да си заминават в Албания, това е решението на проблема, а Сърбия да ги компенсира за имуществото им по силата на спогодба. По същия начин стои положението и с нашите турци, които искат сепаратизъм, имат си тяхна турска държава, да си отиват там като се чувстват първо турци, а не първо българи.По силата на твоята логика означава постоянно да се прекрояват граници и да се създава тежък хаос в цяла Европа, това целят САЩ всъщност тук.

37

Анонимен

преди 10 години

До прозрениеНе коментирай преди лекарствата да ви подействат ...

36

прозрение

преди 10 години

Нашите журналисти докога ще лижат смрадливите з....ци на Запада? То ясно се вижда, че местното население е против прехвалената им демокрация, от която и ние си патим 25 години.

35

До Одисей 1

преди 10 години

"защо си мислиш че в една демократичн Украйна асоцииран член на Европейски съюз малцнатвата ще буъдат по зле отколкото в една автократчина Русия". Ами по простата причина че ТОВА Е ТАКА! В Русия има 120 етноса и си живеят по живо и здраво, вчера в Чеченската република арабски шейхове подписаха догово да строят втори Сочи, милярди се изливат. А ние - коя държава ни приема, отвсякъде ни гонят, пари има за всички -справка Гълция, но не и за нас. Трябваме им само за миячи на чинии на запада.

34

111

преди 10 години

Време е да напуснем ЕС и НАТО, иначе ще се налага наново да посрещаме турския аскер и не дай си Боже да се сражаваме с него срещу Русия, нашите политици каква опасна игра играят, искат и в България ли да стане гражданска война, ако ни налагат да търпим това историческо унижение. Спешен референдум поне за излизането ни от НАТО, за да се види иска ли българинът там.

33

neni4a

преди 10 години

Каквото и да се мъчат да пишат прозападните писачи,защитници на десния сектор,истината си е истина Всячески се мъчите да изкарате Русия виновна,ама нямате доказателства ,освен твърденията на ти в Киев. А те твърдяха много неща които се оказаха по-различни в деиствителност. Ей ся Турчинов,Яценук и компания ще ядат бахура на собствените си щурмоваци от "десен сектор" А тия военни в Краматорск може да си седят доста време блокирани.

32

Анонимен

преди 10 години

Украна само протаква неизбежното. Щом Русия е решила, че Крим ще е тяхна, няма кой да ги спре! Украйна имат надежди, че НАТО ще ги подкрепи, но Обама не би рискувал с/у Русия! Че знае ли се днеска Крим, утре Аляска! :)

31

Анонимен

преди 10 години

Не мога да повярвам, че хората продължават да сравнявят Косово с Крим... двете нямат нищо общо ... или не помните историята или не сте били родени по това време, което обяснява голяма част от идиотските коментари тук.

30

Анонимен

преди 10 години

До НовTova ne e osvobojdenie ... nikoi ne govori za osbojdenie...

29

Нов

преди 10 години

ТЕ СЕ КРИЯТ В УКРИТИЯТА, А ТАПОСАХА МИРНОТО ЗАБЛУДЕНО, КАТО ВАС, НАСЕЛЕНИЕ, ЗА ДА СЕ КРИЯТ ЗАД НЕГО. А бе, ненормалнико, това да не са ти американските наемници, които се крият зад хората и режат цивилно население? Не виждаш ли кое е ИСТИНСКИЯ ВРАГ НА НАРОДИТЕ? САЩ И марионетки от запада. Но сега трудно вече ще скриеш информация, сколо ще им лъснат на...ните дупета!

28

до 30

преди 10 години

Абе шматрок!Ти виждаш ли каква празноглава статистика си пуснал?Я прочети това "Moldovan/Romanian 78.2%"Това ли е според теб "статистиката"

27

333

преди 10 години

Дойдоха кат аслани .... и си стоят сега в летището ***. Украинска му работа. И какво точно превзеха се незнае. Две порутени сгради и стадо пасящи овце по средата. Разбира се сепаратистката леля Олга се е изтеглила веднага от летището с трите си фитки .... глупости безкрай

26

Изюм, северно Крамат

преди 10 години

Плъховете са прости и отъпяват още повече като гледат като хипнотизирани зомбокашона.Я вижте какъв фарс, какъв цирк: politikus.ru/articles/17032-hochetsya-nazhat-knopku-vykl..html

25

zeus

преди 10 години

Чак сега ли ви позволиха да напишете новината от вчера:) Най-веселото е как командващия генерал отишъл да преговаря със събралите се граждани, а те го нашамарили.

24

ДО 25

преди 10 години

Добре бре отворко!!!!Значи всеки,който е ПРОТИВ ЕС и НАТО трябва да е ПОД НОЖА,КАКТО МИСЛИ това ПРАВИТЕЛСТВО!!!Е,не ИСКАТ ЕС и НАТО,не ИСКАТ ЕВРОПЕЙСКИ ЦЕННОСТИ,не искат ТАКАВА ДЕМОКРАЦИЯ!!!!Искат да ЖИВЕЯТ СЕГА,не след 150-200 години,както им го обещават светлото бъдеще!!!ТОЗИ ЛИ Е НАЧИНЪТ да влезеш в ЕС???Според мнозина коментиращи-ЯВНО ДА!!

23

до ОДИ Сей

преди 10 години

Когато заставаш на нечия страна в нечии конфликт изходната ти позиция е 'егойзма' в случая държавен.Викаш Молдова ,ама там имаме малцинства.Викаш Украйна ,но там имаме малцинства ,а новата власт ги анатемоса...Оди Сей ,а ако България само тоя принцип да си гледа интереса спазваше ,то сега нямаше да сме известни като държава с непостоянна политика.