256

Асо

преди 10 години

До въпросТо няма нищо за обяснение.Очевадно е,че това са американски наемници,които са толкова нагли,че и дори не се крият,че са такива.Сигурен съм,че украинската армия не иска да се бие с руснаци и за това пращат наемници и после руснаците създавали напрежение...айде нЕма нужда.По CNN и Sky News бълват дезинформация постоянно

255

винкел

преди 10 години

Поздрави на Украйнския народ това трябва да стане и тук и да се избият червените маймуни

254

Анонимен

преди 10 години

Не разбирате ли,че Украйна зацикли и полезни ходове няма!!!Това правителство НЯМА НИКАКВА ВЪТРЕШНА ПОДКРЕПА!!!Тези действия са породени,защото някой трябва по някакъв начин да опази ДОЛАРИТЕ наляти и наливащи се до сега в революцията и в това правителство!!Болшинството от украйнският народ ВЕЧЕ СЕ СЪМНЯВА в членството в ЕС,а правителството прилага тези мерки ЗА ДА СПЛАШИ "непослушните и инакомислещите"!!Един вид:"Вижте,какво ще стане с всеки,който е против НАС".

253

Анонимен

преди 10 години

Проруски активисти !?Това "про" ......май за благозвучие е сложено .

252

Анонимен

преди 10 години

Кремълското джудже моли за милост. Дано украинците избият всички терористи на тяхна територия. Който иска толкова много коаката Русия да си стяга багажа и да заминава.

251

Анонимен

преди 10 години

Жалка и смешна Русия цвили :)

250

Анонимен

преди 10 години

И ние, г-н Путин сме притеснени, че дестаилизирате Украйна, вкарвайки на територията и проруски терористи, които да всяват смут в страната. Разбирам желанието ви да съботирате изборите в Украйна, които ще излъчат една легитимна власт, която няма да е проруска и вие това го знаете много добре. Наглостта ви е безгранична!

249

Анонимен

преди 10 години

Путин, много ми е интересно как ще реагирате, ако въоръжени "активисти" превземат сградата на милицията в Мурманск,примерно?

248

Критик

преди 10 години

САЩ обмисляли да предприемат САНКЦИИ срещу Русия?Ха да видим какви санкции ще измислят, че много ми е интересно. И кой ще пострада от това - богата, могъща и просперираща Русия или все по-обедняващите Щати, които се чудят къде да си денат носовете.

247

Анонимен

преди 10 години

Сигурно ще има по правдоподобно обяснение, отколкото бг. правителството за нашите жертви в Кербала!

246

въпрос

преди 10 години

Какво ще обясни Путин на майките на загиналите руски диверсанти в Украйна?

245

Анонимен

преди 10 години

До АнонименДобавям към линка ти информацията-по време на полета не само че са се н..рали,ами са спуснати спасителните лодко на вода.Две от тях са изгубени в морето.

244

укаиннофил

преди 10 години

ПУТИН И ОБАМА ДЕ СЕ ОБВИНЯВАТ,ЕДИН ДРУГИ,АМИ ДА СИ ИЗТЕГЛЯТХОРАТА СИ НА РУ И КГБ И ДА СТАВЯТ УКРАЙНА НА МИРА ДА СИ ОПАВИ НАЙ ППОСЛЕ ДЪРЖАВАТАЗА КОЯТО Е МЕЧТАЛ НАРОА ОТ СТО ОДИН

243

Анонимен

преди 10 години

karp.planeta2.org/blog/pentagon_priznal_chto_imitacija_ataki_su_24_na_ehsminec_vms_ssha_proizvela_demoralizujushhij_ehffekt_na_ehkipazh/2014-04-15-512

242

Анонимен

преди 10 години

karp.planeta2.org/blog/pentagon_priznal_chto_imitacija_ataki_su_24_na_ehsminec_vms_ssha_proizvela_demoralizujushhij_ehffekt_na_ehkipazh/2014-04-15-512 пичове , прочетете това да се посмеете на " великият американски флот " . Как са реагирали при появата на СУ-24

241

ДА ЖИВЕЕ РУСИЯ !

преди 10 години

Ето ги двойните стандарти на НОВИЯ СВЕТОВЕН РЕД !Когато въоръжени метежници стреляха срещу милицията на Майдана това беше революция.Когато хората от руски произход се вдигнаха в източна Украйна това вече е сепаратизъм. :)

240

Анонимен

преди 10 години

Той ще ви търпи още малко господа хамериканци и евро-геьове

239

Анонимен

преди 10 години

Сега е момента Владимир Путин да вкара Руската Армия в украйна и да покаже на евро-геьовете кон боб яде ли

238

Анонимен

преди 10 години

Каква агресия бълнуваш? Осъзнай се човече!!!

237

до 360

преди 10 години

Вие сте уникални в простотията си. Къщата гори а ми спасявате юргана. Или може би просто не знаете какво да пишете за явната агресия срещу независима държава. Още повече че самият агресор е подписал договор с който гарантира терит.цялост.