46

политолог

преди 10 години

Няма Русофоби или Русофили. В този случай става въпрос за действия на Путин, които са противозаконни. Не може в чужда Държава да се разпореждаш. След края на войната са сложени граници и това е . Ами ако Украйна реши да използва ядрено оръжие тогава какво правим. Значи заради един Диктатор какъвто е Путин да унищожим света така ли. И не ми говорете, че Украйна е предала цялото си ядрено оръжие на Русия. Много бързо това може да стане факт, защото имат учени и не са Чеченци.

45

Химлер

преди 10 години

САЩ, Русия, Великобритания и Франция имат задължение да гарантират териториалната цялост на Украйна. Това, че единият гарант се е превърнал в агресор не значи, че договорът губи валидност за останалите.

44

ot USA

преди 10 години

Hагли,по-нагли,руснаци.първо варварски анксират чужда територия,после инфилтрират руски спец части в суверенна държава и окупират градовете и, се правят на света вода ненапита.***,гадна,гнусна и престъпна съвека ***,по-долни и презряни от руснаците няMa,. целия свят неистово ги мрази.руснаците са див и варварски народ,квартални мурти,които тероризират с бухалка другите нации и страни .еи сега като им срине велика америка цената на нефта,ще им сринат и мизерната ***

43

Новинар

преди 10 години

До Анонимен 44Там поне за сега няма "зелени човечета"....А силите за самоотбрана имат РПГ-та и евентуално ПЗРК от 25 ВДВ бригада, която премина на страната на народа вчера....И за която нашата "демократична" преса мълчи като Матросов пред разстрел...Но погледнато обективно "зелени човечета" могат да се появят във близките часове във Краматорск....И няма да са така мирно настроени както във Крим.,..По непотвърдени данни във Краматорск действат сили от "Националната гвардия" а това са си карте

42

Анонимен

преди 10 години

Чакай сега, какъв е проблемът областните да са евреи, че те половината украинци и руснаци имат еврейска жилка. У нас като областните са турци ти излезе ли да протестираш? Да правим ли и тук референдум за присъединяване на Хасково кън Турция тогава?

41

до смях

преди 10 години

,,Путин-еврей матери''-Березовски.Смях ли си ,плач ли си,но да обиждаш Путин с ермолката на *** не бива.Пък и терористите са си терористи,дори и руските.

40

жоро

преди 10 години

Путин така ще си го набие че после ще сьжалява не му трябваше втори Авганистан Украйнците са много злобни и отмьстителни и Руснаците не ми се вярва да ходят в Крим на море кьдето може да ти грьмнат детето

39

Смях

преди 10 години

До Анонимен 40 соросоидМечката след Крим заспа.....Но кой би по главата фашистите във Киев да си го изкарват на мирното Рускоговорящо население във Украйна...Кой ги би по главата да слагат начело на областните управи ЕВРЕИ ОЛИГАРСИ който спонсорираха частично "Майдана"....Кой ги би по главата да подписват със ЕС, това означава край на тежката промишленост и въгледобива във Източните райони....Истината е една ВЛАСТТА ВЪВ КИЕВ СЕ СЪСТОЙ ОТ ЕВРЕИ И ФАШИСТИ БАНДЕРОВЦИ !!!!!

38

Анонимен

преди 10 години

До НовинарЗЕЛЕНИТЕ ЧОВЕЧЕТА, ОТ МАРС ЛИ СА С ВЗЕЛИ РПГ-тата ?

37

Анонимен

преди 10 години

До маяВенецуела,Афганистан и Сирия това са страните признали Крим...от 193...2,9%от еветовната общественост подкрепя Русия.....май всякакъв коментар е излишен..

36

Анонимен

преди 10 години

Обама нобелов лауреат за мир... Нямам думи... Още да го нобеловат и световната война почва.

35

Анонимен

преди 10 години

Че защо ще включва в играта въоръжените си сили, всяка държава е длъжна да защитава суверенитета си от въоръжени сепаратисти. В Русия дали ще позволят да се случи това, което в момента се разиграва в Украйна, Путин наскоро прие доста строги санкции срещу сепаратисти на своя територия.

34

Анонимен

преди 10 години

До СмяхАз пък мисля че мечката отдвна се събуди,взе си Крим,услади и се меда и поиска да *** още.Но в момента получава здрав шут в оплесканата с мед морда и подвива опашка обратно в леговището.

33

Новинар

преди 10 години

Последна информация Краматорск четирима от защитниците на летището са убити двама ранени един самолет е свален....Силите за самоотбрана са отстъпили към града...На летището в Краматорск въртолети са стоварили десант... За сега в града е спокойно...Хората се готвят да отблъснат евентуална атака...

32

Москва:

преди 10 години

Ами че те са в... Киев!

31

Ех Путин Путин!

преди 10 години

Ех Путин Путин Ех.Ако знаеш как *** в България те поддържат сигурно няма да си щастлив.Де що има идот в Българлия ти е твой върл фен!!!

30

Смях

преди 10 години

До соросоидНяма смисъл да пишеш какъв си....Но ако държиш да се разпознаваш ползвай ник МОШЕ, и без това пишеш срещу шекели ! И искам да предупредя всички *** не се радвайте на това което във момента се случва във Украйна, защото съвсем скоро там ситуацията корено ще се промени..Във близките часове Мечката ще се събуди и ще включи във играта въоръжените си сили...А това означава че вашите едноверци който превзеха чрез преврат властта ще бягат към покрива на Американското посолство :)))

29

мая

преди 10 години

Западните престъпници викат"дръжте престъпниците",а точно ТЕ са такива и лицемерят,за да направят ВОЙНА и да заграбват руските богатства и ресурси.

28

Анонимен

преди 10 години

"Проруските сепаратисти, които не предадат оръжието си, ще бъдат ликвидирани. Това заяви днес генерал Валерий Крутов, заместник-командващ на украинските специални сили, който ръководи контратерористичната операция в източната част на Украйна, предаде AFP."

27

Анонимен

преди 10 години

Руски терористи показват на Европа как се иска референдум !