257

Народ

преди 10 години

Всички признаци говорят за намеса на ЦРУ в събитията в Украйна.Върха на цинизма на Америка е, когато директора на ЦРУ с фалшив паспорт и под чуждо име се намира в Киев, а официален Вашингтон да говори, че зад масовите демонстрации в югоизточна Украйна стои Русия!"Цял етаж от сградата на Службата за безопасност на Украйна е зает от американските специални служби, заяви депутатът от Върховната рада и кандидат за президент на Украйна Олег Царев"ЦРУ нагло излъга за Виетнам, излъга за Ирак, яко излъга за Афганистан, излъга за Иран, а в момента лъжат за Украйна .......... а кво да кажем за Сър

256

неема да стани...

преди 10 години

Е добре де, ОБАМАма му що ще да си сложи ракетите в предградията на Москва ли!!!?????Е май неема да стани.....

255

Бойко не Борисов

преди 10 години

Таралеж се мачка с голо дупе по три начина:-Таралежа да е бръснат.-Дупето да е чуждо.-С партийно поръчение.Въпрос-по кой начин ще го стори украинската армия?

254

Симо

преди 10 години

До ZOROГолям оптимист си.Сънуваш ли ги тия работи или просто не си от земното измерение.Слез от облаците и спри да гледаш американски филми.

253

Анонимен

преди 10 години

Абе кво стана със "силовата операция" ? Или стигна само до обявяването и?

252

Анонимен

преди 10 години

Украинците явно не са забравили гладомора на които са били подложени от руснаците през 1933--1935г.от 6 до 10 милиона жертви.Това не се забравя.

251

Registriran

преди 10 години

В Балкана има една инструкция - какво да се прави при среща с мечка "да пази господ" та там изрично е казано с големи букви, ако видиш малко мече, бягай не го храни, не си играй с него, а да го биеш не си и помисляй, та тия в Киев май нещо не са чели това, май ще ги гази мечката.

250

Будител на заблудени

преди 10 години

До до 168Болно и жално ми е като срешна такова твърдение. А често ме е срам, когато застана пред паметник на загиналите освободителна за война, заради такива като тебе. Ако все пак си мислещ човек - как би разтълкувал паметнатна плочата на църквата в Санкт Пербург голяма 2х1 м. - "Война за освобождаване на Балканските християни" - 12 април 1877 по повод обявяването на войната

249

do 290

преди 10 години

В ТВОЯ ДВОР СЕЛСКИ СЪС СИГУРНОСТ НО НЕ И В МОЯ.:))

248

Анонимен

преди 10 години

До БГ (извинение на Някой)... .... Но си платен американски и еврейски зомби.

247

Анонимен

преди 10 години

Спецотряди на патриоти ?! Ще стане мазало и заврело, ще почнат с погромите и ще дадат повод на Русия да се намеси.

246

Анонимен

преди 10 години

Той Путин това и чакаше. Турчиновците и фашистите, които дойдоха на власт с терор и убийства ще гризнат в скоро време дръвцето.

245

Анонимен

преди 10 години

до 281 чул недочул, мa пишеш нa " румънски", преводa е " брaт зa брaтa, но сиренето е с пaри"!!!! Тук обaче не стaвa думa нито зa сирене, нито зa пaри, a зa товa че Укрaйнa искa Свободaтa си. Тукa никaквa гaЗ, мaЗ и прочее нямa дa " прорaботи"!

244

ZORO

преди 10 години

СКОРО АМЕРИКАНЦИТЕ ЩЕ ИМ НАВРЪТ НА БЛЯДОВИТЕ ВСИЧКИ ТОПОЛИ И БУКОВЕ ТАМ КЪДЕТО СЛЪНЦЕ НЕ ОГРЯВА :))

243

Анонимен

преди 10 години

Нали уж това е свободата и демокрацията, народа да решава, а тук нещо не дават думата на народа.

242

669

преди 10 години

СВОБОДА ЗА УКРАЙНА.РУСКИТЕ ПИЯНИ *** ДА СЕ ПРЕБИРАТ В СИБИР.БЪЛГАРСКИТЕ ЛИЗНИ ДУПЕНЦА НА КОЙТО МУ Е МЪЧНО ЗА РУСИЯ ,КУФАРИТЕ И ДА НАПУСКАТ БЪЛГАРИЯ.ПИСНА МИ ОТ ПРОДАЖНИ *** СЕЛСКИ КОМУНИСТИ.БЪЛГАРИЯ ЧИСТА ОТ ПРОДАЖНИ СЕЛЯНИ.ДА ЖИВЕЕ СВОПОДНА БЪЛГАРИЯ БЕЗ КОМУНИСТИ.,СЕЛЯНИ .***

241

Анонимен

преди 10 години

Наближава Великден -- дано да дойдат извънземните и да съберат всички комунисти па да ги отнесат на тяхната планета и да ги направят роби. Да копат камъни без почивка !

240

И аз анонимен, мода!

преди 10 години

До Анонимен 258Това Домбас от името на река ДОМ ли идва? Какви 50 млрд долара, какви 5 лева? Да не би да трябва да им дават газа без пари? Власите казват "Фрате ку фрате, брънза ку бани!" - "Брат брата, ама сиренето е с пари!". И от какво се освободи Украйна? Може би от златния си резерв? *** си сам, злобен и хапещ! Такива ги ловят и ги... евта*аз*ират!

239

русофоб

преди 10 години

Aтомнa бомбa зa москвичите!

238

Анонимен

преди 10 години

ЕЙ не се свършиха *** като ванката , мамката и разни станимишковци. АМАН ОТ КОМУНИСТИ ! Как не им омръзна да пишат и говорят само тъпизми ? УЖАС !!!