31

SS

преди 10 години

До ЗапасенНа толкова, че да имам реално мнение с реални впечатления от времето на "братстването" с азиатските бляди...

30

до глупав гущер

преди 10 години

ДЕГО СЕГА РУСКИТЕ КАМАЗИ СА СПЕЧЕЛИЛИ МНОГОКРАТНО РАЛИ ДАКАР НО АМЕРИКАНСКИТЕ КАМИОНИ НИТО ЕДИН ПЪТ ...ТАКА ЧЕ ПРЕСТАНИ ДА ПИШЕШ ГЛУПОСТИ И БЯГАЙ ДА СЛУЖИШ НА АМЕРИКА ЖАЛЪК ПРОДАЖНИК....ТАКЪВ Е БИЛ И ДЯДО ТИ ...ПРОДАЖЕН РОД ЗА ТОВА СА ВИ РАЗСТРЕЛВАЛИ ***. ДАНО ДА РАЗБЕРЕТЕ ,ЧЕ НЕ СТЕ БЪЛГАРИ ...

29

Анонимен

преди 10 години

Хохохооо Братушките първо ще цапнат сателитите тоест корабите след което сателитите след което става мамата си джаскала

28

Анонимен

преди 10 години

Кви кораби бе тези дето са на мушката на руските подводници ли

27

Запасен

преди 10 години

До SSТи, мислещи млади човече, на колко си години?

26

Анонимен

преди 10 години

Аде СЪБРАХА СЕ ПАК ГЕРОЙТЕ ХАХАААА СТРАНДЖАТА И ТОЙ Е ТУКА ХОООХОООО ЕДИН И СЪЩ ПОД РАЗЛИЧНИ НИКОВЕ АБЕ СЛАВА РОСИЙ

25

SS

преди 10 години

До ЗапасенВярно си *** - поредният, за който брътвежите в комсомолските кабинети са се превърнали в житейско верую; глупостите за "славянските братя",за близостта ни с народ, за който сме нищо повече от обслужващ персонал... ходи си на партийните събрания, и не облъчвай мислещите млади българи с щуротии!

24

соросоид

преди 10 години

Уважаеми другари русофили, ...уж сте много гласовити тука, пък единствената русофилска партия - Атака ... взима 2% и изпада от играта !ВЪПРОС - кое от двете е вярно:1. страдате от шизофрения и мислите едно пък вършите друго или;2. просто сте пет човека на кръст на заплата към съветското посолство ... поставени тука да вдигате врява денонощно ...това е конкретен въпрос, само минуси няма да помогнат !

23

Запасен

преди 10 години

До SS 71Близки са ни народите, с които традиционно сме поддържали добри контакти, с които имаме еднакви ценности, близки виждания и сходен манталитет. Сети се сам кои са те. А "***" може да наричаш баща си, за дето не те е възпитал.

22

Анонимен

преди 10 години

Путин това и чакаше. Турчиновците и фашистите ще гризнат дръвцето.

21

Анонимен

преди 10 години

Brei mnogo zalizan toia pandizchia

20

SS

преди 10 години

До ЗапасенИ кои са ни "близките народи"? Тези, които вече 70 години ни управляват чрез подставени продажни български политици ли? ***...

19

Анонимен

преди 10 години

Гибел за турските ***.

18

rom

преди 10 години

rimlyanite basta vav francia bratuchkite vav varna bruxelles da dava evro parite bai ti ganio nai hitria

17

Анонимен

преди 10 години

""Не стреляйте срещу украинския народ"" каза президента КОЙТО НАРЕДИ СТРЕЛБА срещу украинския народ ...

16

Запасен

преди 10 години

За наше, лично българско съжаление, при евентуална офанзива на НАТО в Украйна, нали се сещате, че ще ползват български летища?Не случайно Расмусен и преди това Нюланд додоха тайничко при мъжа на Първата ни дама, при Орешарски и при НАйденов и Вигенин - подготвят нещата за гласуването в парламента да се предоставят базите и въздушното ни пространство на НАТО.И ще сме най-големите *** да позволим от наша територия да се извършват полети, насочени срещу близки на народи.А и не само срещу близки.

15

Анонимен

преди 10 години

Украинските войници ако може без един изстрел да пуснат руската войска, както го направиха в Крим! Това ще е национално отговорната и патриотична стъпка! Гади ми се от тези гадни КГБисти!

14

Анонимен

преди 10 години

А САЩ и НАТО вече са и завладяли.На тях им трябваме като територия и бази срещу Русия.Имаме някакво подобие на армия

13

SS

преди 10 години

Пожелавам на Янукович 5 минути насаме с истински бандеровци...

12

Запасен

преди 10 години

Западняците очакваха, че Янукович ще подпише договора, но имаха и резервен сценарии. За техен лош късмет Янукович прогледна в последния момент и отказа, затова пуснаха в действие план Б. Направиха си криво сметката обаче. Путин реагира светкавично, и както се видя, ходът му бе перфектен от всяка една гледна точка. Затова сега отново се опитват да "стъкнат" огъня, та дано да започне гражданска война в Украйна. Подготвят се да вкарат войски в Украйна и само търсят повод.