48

Анонимен

преди 10 години

истината сигурно никога няма да излезе наяве. Не вярвам тази жена да е убила детето просто е удобна жертва.Жалко че Бог даде урок на един престъпник който е разплаквал не една и две майки по този начин

47

Мен

преди 10 години

Много жалко за детенцето, от каквото и семейство да е все пак е невинно дете! Лошото е че се случи на него а не на родителите му които тормозят хората! Но това е може би урока на Всевишния защото ако беше си заминал бащата какво щеше да разбере? Но когато се случва на най любимото нещо болката и мъката му ще са неописуеми и доживотни! Всевишния си знае работата, колкото и да ни се струва жестоко!

46

Анонимен

преди 10 години

Няма тука невинни деца бре, прости ли сте или какво? Този за да излъже дъртата кифла на снимката колко хора е ограбил и пребил и ги е лишил по този начин да мислят за деца или нахранят своите? Невинно му било детето глупости, такива не трябва да имат поколение!!!

45

Анонимен

преди 10 години

Ах каква сладка картинка, Бай Миле Германеца или който и да е там циври. От собствената си глупост. *** *** мутри и мутреси, *** и *** журналисти че ни занимавате с тези ***!

44

Анонимен

преди 10 години

Нали родителите казаха, че детето винаги ги уведомявало къде се намира - обаждало им се по телефона и било много точно в това отношение? Как така ще бъде някъде на гости и два часа след времето, по което обикновено се прибира, няма да се обади на техните, за да не се безпокоят?

43

АНОНИМЕН

преди 10 години

ИЛИ БРАТЧЕТО

42

Анонимен

преди 10 години

До бомбатаЕ кво са ти виновни куките? Нали утре лелята ще изреве на умрело,че са и проследили телефона и смс-а и някоя добросъвестно ченге,което е искало да свърши работа,ще издуха таратора или супата?Всеки си слага тенекията отзаде!Тва е демокрацията,всичко по закон!

41

бомбата

преди 10 години

защо трябваще заради куките и побоите на бащата да си отиде това невинно дете ,тои самия е за хварляне в морето приварзан на врата с някои по голям камак за да не изплува и пак не мо;е да изкупи всичките си грехове които е изварщил , но детето кво е виновно

40

някъде там

преди 10 години

На кого му пука за истината... Цялата тази история смърди. Признала си била пред съдия. А какви са преките доказателства? Защо погребаха така скоростно детенцето?Духът на това създание няма да намери покой, ако не бъде наказан истинският му убиец.

39

Анонимен

преди 10 години

Прехвалените ни демократи,Желю,Фико Брадатото,Костов,Скапаняка Ст.Ганев и вс.останали,от всички Партии ни докараха до тук! Кой създаде Мутрите,кой направи така и позволи полу-грамотни индивиди да натрупат несметни богатства на наш гръб,кой разруши икономиката и селското стпанство,кой докара безработицата и помогна на Северозападна България да е известна,като Северозападнала,кой и за колко ни продаде ?

38

koko

преди 10 години

Сега остава да я изкарат *** и хоп - оправдана! Ужас! Нема такава държава!

37

Анонимен

преди 10 години

Едва ли само лошите думи за племениците са подтикнали лелята да извърши това нечовешко престъпление! Може би генезиса му се крие в годините,когато тя е виждала несправедливостта,че един обикновен рибар,окрилен от споходилата ни ненадейно демокрация,е започнал да се изживявя,като мутра и лихвар,забравил е че има закони или никога не го е знаел,започнал е да трупа пачки от нещастието на хората,присвоил си е права,които не му се полагат,а държавата нехае и тн. и тн.И на края бомбата гръмва яко!

36

Анонимен

преди 10 години

"Нейният баща Веселин Тодоров, с прякор Германеца, освен с недвижими имоти се е занимавал и с лихварство и побои. През 2010-та година е бил арестуван за лихварство и изнудване, припомниха от полицията" В нета пише,че тоя имал милият навик да окачва жертвите си на месарски куки.Сигурно доста боли да те потрошат от бой некви мутри и да те закачат да висиш на кука докато пукнеш.Ей така за удоволствие.Може би някои дори са плакали. Дали на тоя му е ставало мъчно за тях?

35

ДО 52

преди 10 години

ПИШИ GRAMOTNO

34

Анонимен

преди 10 години

BOG DA PROSTI DETENCETO.KAK E VYZMOJNO DA SE QDOSA6 TOLKOVA 4E DA UBIE6 DETE?I AKO PRI VSQKO QDOSVANE XORATA SI UBIVAXA DECATA NQMA6E DA IMA 4OVE4ESTVO .TAQ E ZA LUDNICTA DOJIVOT

33

До 2 mono

преди 10 години

Явно Атанаска не е сама г-н Momo. Щом и тебе те ядосват 5-6 годишни дечица, може би ти отправят и секс покани с поглед!?? Знаеш ли, ходи на лекар и им кажи за твоите оплаквания. Не ми се четът повече тъжни истории като тази. Надявам се да вземеш мерки и да си пиеш хапчетата.......

32

LADY GOGOVICA

преди 10 години

Бащата на изчезналото дете арестуван за лихварство, забил кука в гърба на длъжник EVALA I ORDEN ST PLANINA TRQBVA DA MU DADAT ... NO KAKTO KAZVA6E MOQ PRIATEL SLONA ... MALKOTO NA ZMIQTA E ZMIQ

31

Анонимен

преди 10 години

Лека му пръст на детето :(

30

...

преди 10 години

Жалко за момиченцето че е мразено заради баща си който явно е по луд от убийцата... Иначе сега ще я изкарат невменяема и ще отиде в лудница а не в затвора, въпреки че ако питате мен, трябва направо до стената и толкова или на бесилото.

29

stefan

преди 10 години

Веселин Тодоров - Германеца