59

sereGEI

преди 10 години

ОЧИЛАТИЯ РУСКИ *** СЪЗДАДЕ 250000 РАБОТНИ МЕСТА

58

Анонимен

преди 10 години

Едва ли това е повод за заселване на *** и украинско еврейска *** като тоя на снимката!

57

Анонимен

преди 10 години

Огромния проблем на България е причната за обезлюдяването!

56

Джедай Мастър

преди 10 години

Тоя Синдром на Даун няма ли да си ходи в Украйна, червен ***.

55

baba duda

преди 10 години

Ей, не се спря, само при пенсионерите, тези които ще гласуват за него. А младите хора изтичат през терминала, тях кучета ги яли! Най-мизерния политик

54

ЕЛЕМЕНТАРНО Е:

преди 10 години

ИКОНОМИКАТА НА КОМУНИЗМА Е :ДА СЕ СЪБИРА ПЕЧАЛБИТЕ НА ВСИЧКИ ПРЕДПРИЯТИЯ --ЗА ДА СЕ РАЗПРЕДЕЛЯТ СПОРЕД РЕШЕНИЯТА НА ЦК/БКП!!!СПОРЕД ИКОНОМИКАТА НА ПОСТ-КОМУНИЗМА :..БЮДЖЕТА НА ДЪРЖАВАТА ---ДА СЕ РАЗПРЕДЕЛЯ ОТ УПРАВЛЯВАЩИТЕ ПАРТИИ ---НА СВОИ ОБРЪЧИ И ИКОНОМИЧЕСКИ ГРУПИРОВКИ!!ОБРАТНО:ИКОНОМИЧЕСКИТЕ ГРУПИРОВКИ /ОЛИГАРСИТЕ/---ИЗБИРАТ ПОЛИТИЦИТЕ ,СПОРЕД ТОВА ...ДАЛИ ЩЕ ОБСЛУЖВАТ ДОБРЕ СВОИТЕ ГОСПОДАРИ/ОЛИГАРСИТЕ/!ИЗБОРИТЕ СА САМО ЧАСТ ОТ ТАЗИ ИГРА!

53

Анонимен

преди 10 години

АМИ БРАВО ДРУГАРЮ СТАНИШЕВ, ВИЕ СТЕ ЕДИН ОТ ГЛАВНИТЕ ВИНОВНИЦИ БЪЛГАРИТЕ ДА ЕМИГРИРАТ!ХВАЛА ДРУГАРИ, ПЛАНЪТ НИ СЕ иЗПЪЛНЯВА! ДА РАЗКАРАМЕ УМНИТЕ ХОРА ОТ БЪЛГАРИЯ И ДА ОСТАНАТ САМО ТАПАЦИ ГЛАСУВАЩИ ЗА НАС ! ДА СМЕ ГОСПОДАРИ НА БЪЛГАРИЯ КАТО ЕДНО ВРЕМЕ !

52

психолог от МВР

преди 10 години

Винаги съм смятал, че когато БКП-БСП-ДС са на власт в нашата Родина стават много убийства, грабежи, кражби и всякакви престъпления. Никога обаче не ми е минавало през ум, че само за една година от управлението на БСП-ДПС-Атака-ДС това чудо ще ни връхлети. Това показва, че няма никакво правителство или Държава. Тази безнаказаност поощрява всякакви престъпления а МВР и Прокуратурата търсят вини в ГЕРБ или Б. Борисов и Ц. Цветанов. При управлението на ГЕРБ беше в пъти по спокойно и нормално и никакви опорни точки на мутреса Моника не могат да променят истината.

51

Анонимен

преди 10 години

Как мазно и загрижено говори висшеседящия демагог Сергей Дмитриевич. Колко е загрижен за народа. Сигурно по цели нощи не спи горкия. А бе другарю Дмитриевич, от кого се оплакваш? Кой го изгони този народ? Колко пъти управлявахте вие от БСП през последните 25 г. и колко българи се върнаха по ваше време.Върви в Брюксел, че да не ти гледаме противната физиономия повече. Дотегнал си на всички ни.

50

:)

преди 10 години

Този съсел как не го е срам да си показва носа от дупката???

49

МНОГО СТЕ ПРОСТИ ,БЕ

преди 10 години

...ДА СЕ ВЪЗКРЕСЯВАТ СТАРИ ФАЛИРАЛИ ПРЕДПРИЯТИЯ ОТ СОЦА---ТОВА Е НАЙ-МОТИВИРАНИЯ НАЧИН ДА СЕ ИЗТОЧВА ДЪРЖАВАТА И ПАРИТЕ ОТ БЮДЖЕТА !ДОРИ ДА ТЕ ОБВИНЯТ ,ЧЕ ПРЕДПРИЯТИЕТО НЕ РАБОТИ И Е ФАЛИРАЛО....ПАК ЩЕ СЕ ОПРАВДАЕШ ,ЧЕ СИ ИМАЛ ..."ОГРОМНОТО ЖЕЛАНИЕ ДА ПОМОГНЕШ НА ДЪРЖАВАТА И ОБЩЕСТВОТО"!ТОВА Е ИГРА НА ДУМИ ----"ТИЛИЧНО ПО КОМУНИСТИЧЕСКИ"!!!...ИЛИ НЕЩО ,КАТО ---."КРАДЕМЕ ...ЗА ДА ПОМАГАМЕ НА ДЪРЖАВАТА И ОБЩЕСТВОТО"~~~

48

Да

преди 10 години

Вярно е ,пич.Обезлюдихте България само за 20 години без телени мрежи.Представи си какво би станало,ако не бяхте затворили народа с тях след 1944 година.Пък и заоблените ви физиономии излъчват голямата ви комунистическа любов към българите или към парите им,за да ги ошушкате почти до голо.

47

Станишев-ЛЪЖЕЦ

преди 10 години

Лъжлив *** защо предпочете магистрала Струма пред Хемус ? 700 млн. за Струма това ли ти е политиката за северозапад?

46

Анонимен

преди 10 години

Обезлюдяване ли? Че вие какво друго очаквате :) хаха национализъм, патриотизъм :))) ква българия, кви пет лева бе селЮФци??? Детските тук са има няма 30 лв, а във Великобритания за дете отпускат до 440 паунда на месец...да ходите да се перете някъде и седесари и бесепари и гебераси и атакисти и депесари...OFF

45

Анонимен

преди 10 години

България до 20 години няма да има, ще има няколко анклава и силно се надявам Североизтока да се отцепи от Шопландия с всички нейни *** и бели ***, защото шопите са бели *** и дори Вазов пише, че тия мърльовци не са българи!

44

Анонимен

преди 10 години

Огромният проблем на България си ти Съсел и всички други псевдо патриоти зад теб! Нагло и неприятно човече!

43

Анонимен

преди 10 години

Абе кви социалисти сте вие бе, швейцарските ви сметки се пръскат от свежо препрани пари

42

ЯЯ

преди 10 години

ТОЯ СЕ СЪБУДИ И ВИДЯ ОБЕЗЛЮДЯВАНЕТО . БРАВООО.

41

Анонимен

преди 10 години

Много от кварталите на София не се различават по бедност и отчаяние от северозапада и останалата част от България на живите мъртви.

40

Анонимен

преди 10 години

***,бибо,вихър,симона,Иво,мимичка,Неве,Цанко,кремена,явор,Симона...Абе,че си черевено ***-на всички е ясно.Само си определи пола,че постваш и с мъжки,и със женски имена.Какво си-трависче ли?