246

ilonka

преди 10 години

Този пак ли раздава акъл? И разказва *** вицове ,,, Боже, спаси ни помилуй от този *** човек, претендиращ пак да управлява

245

Бигуй

преди 10 години

До СтанчевГ-н Станчев,Такава е истината. Но Главният прокурор го увърта, макар и да сме изправени пред антидържавната, подривна дейност на Братя Борисови.

244

xa xa

преди 10 години

Човекът бърза, че до следващите избори няма да остане читав човек в партията му, а и %-тите падат ли падат. Е, няма да има предсрочни избори.

243

Hayvanko

преди 10 години

Престанете да ни занимавате повече с този ***

242

ZARA

преди 10 години

Груб,недообразован,недодялан,невъзпитан пожарникар подиграл се и избазикал цял един народ в услуга на чужди колонизаторски,мафиотски сили.

241

Станчев

преди 10 години

За пореден път предупреждаваме двамата генерали ,издигнали безхаберника борисов във властта , да го отзоват и му кажат ,че тиквите не стават за нищо ,освен ,че е опасен за държавата ! Всичко ,което се тресе в момента е в резултат на неговите и на Цветанов подмолни действия - включително и пред Европейската комисия ! Долни *** ,желаещи само власт ,крадене ,убийства и каквото Ви дойде на ум!

240

AXAT

преди 10 години

все повече и повече хора се отвратиха от абсолютно Просташкото , Нагло и Цинично поведение на Краля - Слънце Борисов и неговите лакеи.На следващите избори едва ли ще имат и 3% от гласовете на Българите и съвсем очаквано ще поемат към небитието , също както стана НДСВ И СДС.Жалка работа

239

BAPHA

преди 10 години

Боко внесе селяндурщината и в Парламентът, превръщайки го в квартална кръчма за собственото си политическо опианение!

238

SLAV

преди 10 години

Държавата след Борисов е като къща след тинейджърски купон - пълна разруха, но си личи, че някой яко се е забавлявал на чужд гръб!!

237

ZARA

преди 10 години

В цялата българска история не е имало и дано никога повече да няма толкова тъпо, арогантно, нагло и продажно посмешище като Борисов. Този, заедно с цялата му шайка дебели, мазни и прости маймуни, включително и президентът му, трябва да бъдат изритани, посипани с хлор и погребани на дълбоко

236

ACEH

преди 10 години

БОКО, ЦОКО И ПЛЕВНЬО СА ПРОКЛЯТИЕТО НА БЪЛГАРИЯ!!! БЪЛГАРИЯ ЩЕ ВЪЗКРЪСНЕ СЛЕД ТЯХНОТО ИЗХВЪРЛЯНЕ ОТ ПОЛИТИКАТА!!! ДОСТОЙНИ БЪЛГАРИ ИЗГОНЕТЕ БОКО И ПЛЕВНЬО ОТ ПАРТИИ И ИНСТИТУЦИИ!!!

235

petev

преди 10 години

Това магаре не разбра ли ,че не може да стане кон. Мутрочовека по пет пъти на ден си сменяше мнението за даден въпрос и действие и да твърди,че е имал план и програма е подигравка с околните. Единствената му програма бяха далаверите с бирите ,Ваньо Танов ,разни петна и прокурори и прочее мутренска ***

234

Анонимен

преди 10 години

***!Никога вече Герб!

233

tkolev

преди 10 години

да позира Тиквю-Будин го умее най-добре, но на кражбите е цар

232

КОКО

преди 10 години

Гадна лакома *** мутра! Вземи си крадените милиони и изчезни от БГ, щото явно тук никой няма да те вкара в затвора. Поне ти ни направ добро и се махни, полицията и съда ОЧЕВАДНО не функционират. Противен си, не разбра ли?

231

batista

преди 10 години

Този *** /Б.Б./ по скоро ще умре отколкото да се признае за победен. Той си мисли, че трябва само да управлява и никога да не е в опозиция, как да стане това в едно демократично общество? Може да командва само в къщи, но той няма семейство и си избива комплексите в парламента и в медиите!

230

batista

преди 10 години

Докато Бойко и Цецо са в политиката, а не където им е мястото, страната ще боледува! Тва е!

229

ahil

преди 10 години

за влстчица още бланува душата пожарникарска

228

Тотю

преди 10 години

Много ще е хубаво на 25 май червената върхушка да си отиде,но лошото е ,че след нея пак идва червена Бокова върхушка,която е много жадна и алчна за власт и ще ни довърши завинаги!

227

А тоя въпросния боко дето в ЕС е най-големия упонент на Русия, а тука в Б-я е про-руски настроен и ги защитава, защото усеща какви са настроенията сред хората.. Тоя е абсолютен двуличник и него го интересува само да се хареса в очите на матряла, без значение дали това което казва има някакво покритие или е откровена глупост или лъжа. ***