165

не разбрахме

преди 10 години

Само не разбрахме този Бисер от Русе Българин ли e или е Дасикане рома (роми християни, български ***):християни, спазват православните празници. Говорят ромски език, а някои групи само български. Също се разделят на множество групи по професионален признак: бургуджии, калайджии, звънчари и др.

164

Анонимен

преди 10 години

***-провокатор на свободна практика. Постоя в пандиза и реши да пее.В момента отправя послания към тези, които са го използвали:"Или ме вадете от панделата или започвам да ви пея всичите".

163

омерзен

преди 10 години

Няма значение кой на кого е дал - цяла Бг се занимава с шизофреничните лъжи и наглостта на двама явни престъпници, неграмотни, но супер арогантни, които се чудят от кого ше изкарат повече парички срещу лъжите си, а вие тук се карате кой от двамата профи лъжци и наглеци -ББ или НБ - е по-лош /което предполага, че единият е свестен:):)/. Всичко това е за съда, не за медиите. Ина че го приемаме като нормално и в някоя нощ на вратата ни ще похлопа кафява чума.

162

Летище София

преди 10 години

Хизбула му дала 500 000 лева да взриви Летище София , ама той се уплашил и сега неква Партия дала парите

161

по зле

преди 10 години

ДАНС да си свърши работата , какво е това финансиране на престъпна дейност в България , тва по зле от Мафията

160

Анонимен

преди 10 години

Хич не си правете илюзии-този *** е олицетворение на българкият народ,чието най-ново гениално постижене ще е изпращането пеевски в Европа.

159

Страсбург

преди 10 години

Петното треябва да бъде съден за Тероризъм в Страсбург , типичен престъпник готов майка си и баща си да продаде ако има такива въобще

158

Анонимен

преди 10 години

Заглавието трябва да бъде "Мутра за мутрите"! Не правете големи разлики между мутрите. Всичките са с дебели вратове.

157

Анонимен

преди 10 години

АКО ТОВА Е ТЕМА ЗА РАЗГОВОР- МНОГО СТЕ ЗЛЕ В БЪЛГАРИЯ- КАКВО КАЗАЛ ЕДИН КРИМИНАЛ....НЯМАМ ДУМИ- ДО ТАМ ЛИ ОПРЯХТЕ, ВСИЧКАТА ЛИ Я ВТАСАХТЕ,ЧЕ С НЕГО СЕ ЗАНИМАВАТЕ. А ЛЕШОЯДИТЕ ЖУРНАЛИСТИ ДРУГА РАБОТА НЯМАТ- ТОЛКОВА СА *** И АЛЧИ, ЧЕ И ПОД ПОЛАТА НА МАЙКА СИ ЩЕ НАДНИКНАТ.

156

възмутен

преди 10 години

Споделям с всички че вече започнаха предложения за платен вот за Бареков.Умолявам ви хора,не продавайте гласа си!!!

155

Bubbles

преди 10 години

Тая политическа к***а сега ревна срещу баЙряка, а до вчера му лижеше ***, явно сега *** и Цеко са му бутнали някой лев.

154

ОСТАВКА

преди 10 години

До mitovaНапиши нещо по-умно! Аман само от обиди,на нискоинтелигентни хор,които нищо разумно и с довод не пишат и затова само обиждат!Петното се е оплашил заради лъжесведетелство да не го съдят! А що се отнася до истината,който иска да я научи,но НЕИЗОПАЧЕНА може да намери в нета как петното и Бареков си разменят пликове и разговори! -за това и петното беше от страна на КОНТРАпротестиращите! И как Борисов сам ще си спретне пред дома си протест?-ЧАТКАШ ЛИ?

153

Анонимен

преди 10 години

АКО ДОБРЕ ГО ВИЖДАТЕ ТОЗИ ОЛИГО.РЕН НА ФОТОТО ЗНАЧИ ВИЖДАТЕ ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ ЗА КОИТО ГЛАСУВАТЕ 24 ГОДИНИ. РАЗЛИКАТА Е САМО В ОПАКОВКАТА. ТОВА СЕЛЯНЧЕ Е СЪЩИЯТ КАТО ОСТАНАЛИТЕ СЕЛЯНЧЕТА КОИТО ВИ ВКАРАХА НА КУЧЕТО ПОД ОПАШКАТА. ПРДЪЛЖАВАЙТЕ В СЪЩИЯТ ДУХ И ЩЕ ЖИВУРКАТЕ КАТО ЕВРОГЕЙЦИ ОЩЕ 50 ГОДИНИ.

152

Анонимен

преди 10 години

Samo *** si prodavali glasovete za 5 lv, gluposti ! Petnoto Balgarina , nese e zanimaval s kokoshkarski raboti kato Ciganina !

151

mitova

преди 10 години

Тиквата мобилизира своя престъпен мутренски контингент на борба с врага....

150

Димитър

преди 10 години

Само да попитам - като става въпрос за десетки хиляди (няма значение дали от ББ или НБ), дали някой данъчен се замисля има ли ги в данъчните декларации на горецитираните и ще ги има ли в тази на "пича" с откровенията???!!!

149

ТИМ

преди 10 години

Голямо наддаване е паднало докато този *** всеки ден си сменяше "мнението".Къде е тръгнал Барека да си го мери с онази мутра?! И силата, и парите са в него.....и записите от СРС също....

148

Анонимен

преди 10 години

на тоя и аз мога да му дам някой лев да го унодя

147

Наско

преди 10 години

то беше ясно не на малко клипове от протестите го имаше до Бареков да му дава указания даже странно как прокуратурата не си е затворила очите както в повечето пъти .. явно петното е искал доста парички и след като му е отказано е почнал да плямпа което пак може да му донесе премии от другия бряг :) абе радвам се че разбраха всички че барека е поредния лъжец , измамник и кърлеж за народа

146

опааа....

преди 10 години

Капани дебнат отвсякъде-само гледайте:)