219

U2

преди 10 години

Вие просто що не си е.............. майката!

218

Национал

преди 10 години

Долу мръсните ***!

217

наблюдаващотдалеч

преди 10 години

Приятелите на русия ...! северна корея , беларус , куба , никарагуа , венецуела , и 80 % от българите ! Ха да ви е честит добрия живот ! Срещу руската *** , останалия свят !

216

v

преди 10 години

Историята ще ви запомни най-долните *** от всички поколения за 1333 год. - тези които проиграха българската култура и традиции на комар.

215

v

преди 10 години

Отрежете си половите органи ,щом са по-силни от духът ви , не падайте толкова ниско . Сега ще изпитате октомврийската революция и последствията от това да продадеш кръвта и народа си защото си го изиграл на комар .Децата ви и внуците ви ще ревът че много българи загинали в лагерите , но ние ще знаем , че вие не сте българи , а предателска *** -извършваща геноцид над своят народ.

214

v

преди 10 години

Тези васални *** в елита ни ,които ЦРУ , мосад и богати *** държи на каишка , защото не са си платили комара и *** за милиони в Монако и вече бачкат за *** и изпълняват неговата воля и тнт ... не разбраха , че това не е извинение да клекнеш и да продадеш и майка си и да тръгнеш да работиш за налагане на латински хегемон в света , докато народа ти е създател на славянската цивилизация и кирилицата .

213

evropeec

преди 10 години

siktir s tazi rusiq, vreme e USA da gi sloji na mqstoto im

212

Русофил ли?

преди 10 години

Значи втвърдяване срещу Русия може, а срещу намесата на ЕС и USA във вътрешните работи на суверенна Украйна ? Някой казва ли това на глас !

211

тито

преди 10 години

До vАз съм --- ЗА.... Ако това което пишете се случи--тръгвам с първите.

210

v

преди 10 години

До Анонимен Всички ние се молим единствената държава достатъчно силна ,зада защити нашата обща цивилизация -Русия да ни освободи от продажните ни елити , защото конституциите не предвиждат законов инструмент с който народа да се аштити от некомпетентен и предателски елит.Историята се преповтаря и потретва - Тръгне ли Русия на война срещу латинската имперска *** , цялото православие тръгва с нея! Прозападният елит се изчиства , всички православни народи празнуват и най-накрая мечтата ми да им да им пикаем на труповете се сбъдва.

209

v

преди 10 години

До Анонимен ащото веднага след като под натиска на сащ, окупираните от англосаксонската имперска армия(бази на нато) нации и най-вече техния васален на запада елит обяви война на Русия , ще бъде изчистен от Руската армия и народите им ще пикаят на гробовете им от радост . Защото за да използваш истинската боеспособност на българи , румънци, гърци , украинци ............................. е наложително преди това да ги промиеш и асимилираш качетвено .. да накараш народите им да намразят произхода си и православната /славянска цивилизация, към която принадлежат , което няма да стане .

208

лъжи и насилие

преди 10 години

Ето лицето на новото правителство в Украйна.С лъжа и насилие завзеха властта и лъжите им край нямат,чистките....Блиц помества статия,в която член на Беркут разказва,че фалшиво са обвинени в стрелба срещу хората и и не са те които са стреляли със снайпери срещу хората,което знаем и от разговора на Ащън с естонския министър.

207

Цъклюн

преди 10 години

Путин пак се опути

206

истинската причина

преди 10 години

"Червени"е паролата за всичко,което е в противоречие на ционизма.Нещо като да кажеш,че арабин е антисемит,като арабите са деца на Абрахам и семити .Докато е вярно,че Русия има още да се отърсва от оковите на вносната идеология комунизъм,то комуноболшевизма падна,Русия се издигна от пепелищата.Украйна не е проблема,той е че Путин спря бомбардирането над Сирия и потенциален ядрен конфликт с който лунатици се надяваха на по-скорошен удар над иранците.

205

жегаа

преди 10 години

До АнонименНедей подвежда хората да си дават парите за хапчета. На някои просто не им помагат

204

жегаа

преди 10 години

До българинСъс сигурност не съм червен.Не съм и психар.Защо ли ти е подобна агресия.Тя само издава комплексара в теб.

203

Анонимен

преди 10 години

Ами те западняците като няма какво друго да втвърдяват,ще втвърдяват тона.Което пък кара Путин постоянно да си го мести от единия крачол в другия.

202

горките животни

преди 10 години

Да спомена,че това са етнически руснаци подарени с територията си от Ленин на Украйна.А проруски трябва да се отнася за украинци с предпочитание да живеят в братство и мир с Русия вместо да са пионки за проционистки интереси.И нищо чудно,че само диваци ще оставят животните да умират от глад в зоопарка като се има предвид откъде взимат заем да поробят народа си,което идва с доста условия относно независимостта на страната.

201

Анонимен

преди 10 години

И Путин яко го е втвърдил зад *** ***.

200

6888

преди 10 години

До българинЛеко,леко намали малко,че като ти чета глупостите почвам да се срамувам от думичката-българин.Дръж се малко по-достойно,стига се сополяви във форума.Не се обиждай--ама ако продължаваш с такива елементарни коментари--моля те --смени ника си...