56

Анонимен

преди 10 години

До от НАТО хората в натовска България живеем с 300 евро---------------Амче живей с повече, защо не изкарваш повече пари? Аз около мене виждам само хора с по две коли, ходят по екскурзии, пушат по кутия на ден? Задействай се, аз ли да ти изкарвам заплатата? Или може би като олижеш Г3 на ***, ще прокопсаш?

55

ТHE Патриот

преди 10 години

greysrone =blаckwater !

54

Анонимен

преди 10 години

"Не обсъждаме военни варианти, но ако Русия се намеси още повече в Украйна, смятам, че ще бъдат наложени икономически санкции" срещу Москва, посочи той.Хахахахха е като не обсъждате военни варианти защо изобщо се изказвате, нали бяхте военна организация?

53

Педе Расмусен

преди 10 години

Ауу и кого ще глобите този път?

52

Вирджиния до 136

преди 10 години

Виж добри хорпа е имало и винаги ще има. За жалост в страната цари пълно беззаконие ала тип "За милиони няма закони, за кокошка няма прошка", но положението на този етап е такова. Моралният опадък, кризата в образованието..всичкотова е продукт на "демокрацията", но както ти писах-вярвам, че скоро нещата ще тръгнат на по-добро.

51

Вирджиния до 133

преди 10 години

какво има сънароднико, в България трудно се живее сега, но народът има надежда, че нещата ще се опраавят. А и както се казва-вижда му се края. Лошото е, че в ЕС нашата икономика беше убита, защото трябваше да се развива политкоректно към запада, но на запада не му остава много време още..съвсем скоро ес и нато ще присъстват като абривиатури само в учебниците по история.

50

Анонимен

преди 10 години

До 130Тъкмо мислих да си лягам и ти ме разсъни.Ти да не си мислиш,че ще живееш с орлите ?Всички ще умрем ,ти също и след 3 поколения никой няма да те помни,за 40 века човешка цивилизация милиарди хора са били и ги няма.В живота се случва каквото трябва ,но заради *** като теб другите страдат и знаеш ли какво-не ми пука за теб,не искам да знам,че някога си бил жив,че те е имало,ти за мен НЕ СЪЩЕСТВУВАШ.

49

Анонимен

преди 10 години

Пич,ти за какъв се имаш,за извънземен,може би?

48

Абадона

преди 10 години

До Анонимен 127Времето ти изтича,плъх!Поръчай си ковчег!

47

Анонимен

преди 10 години

За Андрешко си прав.Къде, за бога ,се провалихме като нация?

46

фирма на ЦРУ

преди 10 години

А кога САЩ ще изтеглят от Украйна граворезите си от частната фирма на ЦРУ, Graystone ?

45

Кашчей Безсмертний

преди 10 години

До 123Досега ВИНАГИ западът е нападал Русия и винаги е молил за пощада.Досега мършавата ни държавица, населена с прости рогативи и управлявана от алчни чорбаджии, винаги е била против Русия и винаги сме губили.История???

44

Кашчей Безсмертний

преди 10 години

До анонимен 121Леле... ама ти сериозно ли?По-полека, по-спокойно, ще пукнеш някоя вена и ще умреш.Пийни си водица.Хапни сникърсче.По-добре ли си?

43

ДВОЕН СТАНДАРТ

преди 10 години

ЕХ ЛИЦЕМЕРИ,КОЛКО ШУМ ЗА РУСИЯ.Къде бяхте и къде сте сега когато израел от десетилетия окупира чужди земи и заселва окупационно население.И бомбардира между другото съседите си,като Сирия например,освен че открадна Сирийските Голански възвишения.А Газа и терора над нея,над 40%от живеещите там са деца.

42

Анонимен

преди 10 години

Приказките на Расмусен са "едно си баба знае едно си баба бае"

41

До 110

преди 10 години

Кутията на пандора я отвори нато още веднъж като обучи главорезите от майдана в своите лагери в прибалтика и полша, а после ги пусна да безчинстват в киев

40

Анонимен

преди 10 години

Точно НАТО отвори кутията на Пандора като отцепи с жестоки бомбени удари Косово от Сърбия.

39

anton

преди 10 години

abe tva zapada i usa golemi katili ve maina rambovci termometri ama kato 4uiat za ruski front vsi4ko se nasira 6to taka neznam

38

до 83

преди 10 години

Аре по полекинка със сравненията, от коментара ти разбирам че нито си пътувал по широкия свят нито си бил по тузарски квартали и комплекси дори и тук в БГ. Отвори си гоогъл мапс и се наслаждавай на *** и мизерия по цял свят, гледай по интернет защото се съмнявам да си спечелил/а достатъчно парички да отидеш и да разгледаш на място. Дишай дълбоко и мечтай ...

37

bg

преди 10 години

Hazaro-evreiskata gnusna smrad podkrepja *** I muslemite v Bulgaria.