181

Анонимен

преди 10 години

Те,болшевиките опропастиха майка България,а народа ни оскотя.Наглостта им за Карадере преля чашата.Народа ни е наивен и се хваща на обещанията и манипулациите на школувания в КГБ Сергейчо.

180

златен лев

преди 10 години

До алфДр . Алф , не е хубаво да агитираш с Американско име ,избери си съветско , ще ти отива повече ..........:) Не се свършиха проф - председателите и мързеливите партийни секретари...от такива сме на дъното...

179

бай Иван

преди 10 години

Червените приватизатори свалиха Бойко с режисурата за Костинброд.Сега агент от ДС Гарелов изпълни друга поръчка на Станишев.Змията хапела когато е притисната в ъгъла...

178

bratya Grim

преди 10 години

Nikoy po-dobre ot teb samiya ne moje da go napravi,g-n Borisov!Taka ''hubavo''ni redi6 i izvan predelite na stranata ni,4e da se sramuvame da kazvame 4e sme balgari!Otvra6tavam se ot teb-ot naglostta ti,ot bezo4ieto i jajdata ti da si vav vlastta na vsyaka cena!A vsi4ko tova me kara da govorya bez u4tivata forma na obra6tenie!!!

177

Анонимен

преди 10 години

ГЕРБ ОТНОВО ЩЕ СА НА ВЛАСТ И ОРЕШАРОВАТА МАФИЯ ОТИВАТ ТАМ КАДЕТО ИМ Е МЯСТОТО.САМО ГЕРБ !

176

до 180

преди 10 години

През своето пагубно и фатално за страната управление,ГЕРБ (гроб) направиха толкова поразии и щети,колкото всичките им предшественици за 20 години ! Ето за това иде реч

175

Сретен Йосич

преди 10 години

Поздрави на Меркел и на Бисер петното

174

примерен бандюга

преди 10 години

А до арменския поп писа ли?

173

иво

преди 10 години

Съди ги до дупка тези манипулатори ..Народа е с теб! Долу червените бандюги

172

анонимен 180

преди 10 години

Фактите са си факти! Колкото и да слагате минуси, червени платени драскачи, историята не можете да промените! Лъгаха ни всички през този 23-годишен преход, и Доган, и Костов, и царя, и Станишев, и сега Орешарски!

171

анонимен

преди 10 години

За последните 23 години ГЕРБ и само ГЕРБ е виновен! Доган е чист! Царят е чист! Костов е чист! Станишев е чист! Герб затри България, през всичките тези 23 години!

170

гълъб

преди 10 години

Баце ,я кажи как ключов свидетел по дело,свързано с името ти ,се "самоубива" с белезници на ръцете и охраняван от 4-*** полиоцаи

169

Анонимен

преди 10 години

Не знам точно и със сигурност какъв е Борисов, но почти 100% съм сигурен, че Бареков, Гарелов и други от същата шайка са гнусни и долнопробни ***. Мнението ми е, че който гласува за откаченяка и палячото Бареков и придружителите му е или изцяло заблуден (значи и ***), или и той е *** като тях. Какъвто и да е Борисов, споменатите от мен гнусници и компания са много по-долу от него!

168

Анонимен

преди 10 години

Гледах това интервю. Никой не може да вкара в устата на това същество документираните слова. Сега, когато се е чул от позицията на накиснат в резултатите на собственото му самодоволоство, сам се възмущава. Тук няма Мишо Бирата и *** в Банкя. Това са реални изказвания, които може би малцина са чули, разбрали, някои се правят на недочули.Никой не може да го злепостави така, както той сам се злепоставя! Жалкото е, че приказва дивотии и навън и там си мислят, че всички сме тъпънари като него.

167

Трагедия

преди 10 години

Трагедия господа,голяма трагедия и срам за България,че все още има хора,които биха гласували за този престъпник от снимката.И след това казват,че американците,турците и руснаците ни били виновни...

166

непукист

преди 10 години

gost55, за човек на 35 правиш повече правописни грешки от допустимото. Коментарът ми не е за това, за кого ще гласуваш или не. А затова, че няма разлика между хора, които си продават *** или гласа. Коментарът ми е за това, че в началото форумите бяха среда за изразяване на неопосредени мнения, но за съжаление вече не са нищо друго, а просто маша за моделиране на мнения. Сега враговете на герб са повече, преди гъзоблизците на герб има болшинство. Каква ли е зависимостта?

165

Българин

преди 10 години

"Лидерът на ГЕРБ възмутен: Преднамерено е, злепоставят ме"Тебе никой не може да те злепостави,защото ти така добре го правиш ,че няма нужда.Много пъти съм казвал ,че изглеждаш по- умен и интелигентен когато мълчиш.

164

gost55

преди 10 години

До непукист Аз съм млад човек на 35 и на евроизборите ще гласувам против българоубийеците от герб.Само и само да видя отново насраните *** на бойко медотиев борисов по прякор боко *** ,гъзоблизците му и техните безмозъщни герберски *** платени от цветан цветанов да защитават всеки ден по форумите тиквона на снимката

163

алф

преди 10 години

България вън от ЕС и НАТО ! Който е ЗА + , който е против

162

Анонимен

преди 10 години

Смешното е, че Боко се е свързал с такива ***, за да му помогнат да се върне на власт. ГЕРБ и Борисов никога повече няма да управляват!