11

Анонимен

преди 10 години

Епъл произвеждат върха на технологията, а останалите - пластмасови имитации. Доклада всъщност казва "нямаме евтин модел", а не че нямат качествени телефони.

10

телефониста

преди 10 години

Какво е Phone?Един надценен продукт от който печелят група менаджери в една куха компания. Phone е продукт събран от части на различни производители (по-голямата част са елементи на Самсунг) и всичкото това е асемблирано в Китай. Пише го на всеки Phone. Като показатели, характеристики и надеждност отдавна отстъпват на конкурентите. Не си ли сменят политиката - изчезват от пазара. Все пак има още зомбирани фенчета, които вземат пари от мама и тате да си купят продуктите им, но са все по-малко...

9

Анонимен

преди 10 години

Значи Апъл се концентрират основно върху подобряване на продуктите, докато Самсунг насочват всичките си усилия да се борят с Апъл в съда... Кой е жалък в случая?

8

Анонимен

преди 10 години

Имал съм и Галакси S3 и Айфон 5, като и двете си имат предимства и недостатъци. Това е техника, не мога да разбера защо някои хора се хващат за дадена марка и я защитават, все едно е семеен бизнес...?

7

ТHE Патриот

преди 10 години

самият факт ,че апъл още съществуват ,като компания още произвеждащи технически посредствени и скъпи продукти за мен е аномалия!Всичките им "иновации" са крадени технологии от други компании ,като се тръгне от графичният интерфейс ,мишката, мп3 плеарите,телефоните с тъч скрийн и.т.н!

6

Анонимен

преди 10 години

в България, ако нямаш айфоон, значи си мишка. това е мисленето. хората имат нужда от вещи, които са скъпи, а не от вещи, които са стойностни. става въпрос за престиж, това е като вип масата в чалгатеката, все е маса, ама не всеки може да седне на нея. дребните човечета цъкат и плюят, но не виждат схемата

5

Анонимен

преди 10 години

Дори в тези документи се вижда разликата в мисленето. Едните обсъждат създаването на по-конкурентен свой продукт, а другите - медийна война срещу конкурентите. Нищо ново под слънцето.

4

Стефка

преди 10 години

Хаххаах смешмици- Самсунг ги разцепват по всички показатели!!!!!

3

Анонимен

преди 10 години

Така като гледам не виждам смисъл изобщо от смартофните, 90% ги ползват само за фейсбук и говорене, нищо което един обикновен, днешен телефон, да не може.

2

ама

преди 10 години

Но засметка на това скъпо го провадават

1

Никой

преди 10 години

Как като беше жив Джобс правихте? Искате ли отговор защо нямате клиенти? Защото ви липсва иновативност и идеи. Нищо умно и ново не сте измислили. Няма ги вече мечтите на Джобс да направи телефон с тъч, който да е като компютър, което тогава звучеше странно, а сега хората стават и си лягат с него. Като вдигате показателите на телефончетата си нищо няма да направите. Идеите са ви *** и цените са ви скапани.