166

Анонимен

преди 10 години

ДВА СПИНОЗНИ *** СЕ БОРЯТ ЗА ...ДОВЕРИЕ ???СБЪРКАЛИ СТЕ СТРАНАТА СПИНОЗНИ МАЙМУНИ ... НЕ ВИ Е ТУК МЯСТОТО ...

165

КОШМАРА

преди 10 години

Уважаеми дами и господа от редакцията на най- посетения новинарски сайт Dnes.bg.Изоставате със страхотната новина от последните минути от проучването на най- голямата социологическа агенция "Медиана" в което БСП води убедително пред ГЕРБ/ГРАБ/. Моля публикувайте я за да можем да потанцуваме от радост и кеф след като прочетем статията и тук!

164

Анонимен

преди 10 години

До редСамо за няколко месеца правителството изтегли над 6 милиарда лева нов дълг и се готви да изтегли още 4 !! Къде са парите ? Защо сме още бедни ? Защо безработицата се увеличава ? Защо напускат западните компании ? Защо няма нови инвестиции ? Защо митниците събират по-малко пари ? Защо данъчните събират по-малко пари ? Защо убиват хора ? Защо ?Защото НЯМА СТРАХ........У БАНДИТИТЕ

163

До 182

преди 10 години

Със заеми всеки може колкото пъти са на власт само това правят явно това могат

162

Ко?Не!

преди 10 години

До маяТи да не си Манолова? Нама да облъчваш тук хората с опорни точки!

161

Анонимен

преди 10 години

До мая 182Ха ха ха! Колко стотинки ти платиха за тоя пост???

160

Анонимен

преди 10 години

А кой ще плаща новите 3,9 милиарда лева заем ,който "удобно " ще се изтегли след изборите на по-висока лихва ?Ние, дето гласуваме за БСП !

159

бг

преди 10 години

До Анонимен 177 И моето мнение съвпада с твоето хаха по едно и също време писано даже-радвам се,за което,че има хора,които да НЕ ЗАБРАВЯТ! Поздрави!

158

мая

преди 10 години

Няма друга алтернатива освен БСП, това е истината. Предпочитам да ни управляват интелигентни хора, каквито несъмнено са Станишев и Орешарски, отколкото празни тикви и мутри, каквито са герберите!

157

ред

преди 10 години

Само за няколко месеца правителството показа и доказа, че може много повече от некадърниците от герб.

156

браво

преди 10 години

Напълно прав е, че останалите нямат никаква платформа и идеи за бъдещето. Единствено тровят атмосферата, вадят компромати, плюят и развиват абсурдни теории, лансират откровени лъжи.

155

стан

преди 10 години

Логично - с доверието идват и гласовете. Броят няма да е никак малък, БСП си заслужава доверието.

154

Анонимен

преди 10 години

ДРУГАРИ НЕ РАЗБРАХТЕ ЛИ ЧЕ НИКОЙ НЕ ВИ ВЯРВА ГЕРБ ЩЕ СЕ ВЪРНАТ НА ВЛАСТ ЗАЩОТО ИНТЕЛИГЕНТНИЯТ НАРОД ИСКА ЕВРОПЕЙСКО РАЗВИТИЕ НА БЪЛГАРИЯ не искат *** от дпс КОЙТО НЕ ЗНАЯТ НИЩО ЗА БЪЛГАРИЯ и младежки гласоподаватели на бсп КОИТО СА НАД 85 ГОДИНИ ДА РЕШАВАТ БЪДЕЩЕТО НА БЪЛГАРИЯ

153

Анонимен

преди 10 години

До Х А кой беше тогава министър на финансите ? А ? - Орешарски !Кой беше министър-председател ,дето каза ,че кризата нямало да ни закачи ? - Станишев !

152

бг

преди 10 години

До Х не 2009,а 2008-помним,помним,когато Орешарски и Станишев казаха,че в България криза нямало,а пък почнаха да затягат коланите-случая Мургина,Масларова,откраднатите в еврофондове,Цанков камък-подготвят се за криза хората!

151

БСП ГРОМИ

преди 10 години

ПРЕДИ 10 МИНУТКИ ИЗЛЕЗЕ ПРОУЧВАНЕТО НА МЕДИАНА В КОЕТО БСП УВЕЛИЧАВА ПРЕДНИНАТА СИ ПРЕД ГЕРБ А ДПС Е ТРЕТА С 9%. ПОБЕДА- ГРОБ ОТИВА КЪМ НЕБИТИЕТО:"Медиана": При избори днес БСП получава 21.9%, ГЕРБ - 19.6%

150

Анонимен

преди 10 години

Кой в момента тегли необмислени кредити за да се харчат безотчетно ? Орешарски от БСП ,ДПС и АтакаКой казва че това е загробване на страната ? ГЕРБ !Кой следва нанадолнището на Гърция ? БСП !Кой казва че това е пагубно за България ? ГЕРБ !Кой се опитва да ни продаде на руските олигарси ? Кой ще развива дружба със Северна Корея, Виетнам ,Куба и нам кой си още ?Кой е агент на Русия ?Кой провали планът РАН-ЪТ ,който план си е перфектен в Полша, Естония и Литва ?Кой работи против България

149

подкрепям

преди 10 години

До Анонимен 168 ТОЧНО ТАКА Е!

148

bazooka

преди 10 години

Кутев сладурчо!

147

Анонимен

преди 10 години

Кой вкара Европа в кризата ? Социалистическите правителства на Гърция,Ирландия,Идпания...Кой изкара тия страни от кризата ? Десните правителства на същите държави.Защо Европа влезе в криза ? Заради кредитите, теглени от социалистите за харчене без мисъл.Как Европа излезе от кризата ? Като се ограничиха кредитите и се стегнаха коланите както правят десните правителства.Кой вкара България в криза ? Орешарски ,който каза че няма кризаКой стабилизира България в най-трудния за страната момент ?