39

Анонимен

преди 10 години

Абе що не вземат да въоръжат баретите с прашки и тръби за фунийки?

38

до 41

преди 10 години

Аз да не съм търговец на оръжия?Като плащам на 1000 долара 2000 отгоре ще го внеса от ЕС ,винаги има избор и алтернатива.Тук говорим не за зареждане на оръжеен магазин все пак ,а за превъоражаване на партнъорска държава и не е нужно БМВ,Ауди и Ферари да ти посредничи ...

37

до 40

преди 10 години

Естествено че дупчи "релси" само дето релсата е двоино Т .Освен Автомат има и Картечница Калашников ,а тя без проблем пробива най-високата степен на автомобилна бронировка.Справка българската гангстерска хронология.Разбирам ,че за определени МВР ситуации високата пробивност на АК не е полезна,въпроса е да не оценяваме какво са взели ,а на каква цена и за колко броя.А ,че ще засичат ще засичат нормално е за 90 % от западните оръжия.

36

Анонимен

преди 10 години

До до 36Само ми кажи дали знаеш колко е държавната такса и транспорта за експорт на оръжие от САЩ. Ако не - просто спри да дрънкаш глупости :)

35

Анонимен

преди 10 години

А и калашника дупчи релси, да, да :) Гледам топ оръжейните разбирачи на Бг са се насъбрали тук.

34

до 36

преди 10 години

Ти да не пазарувш за 1 човек?Това е държавна поръчка и не е нужно да минава през БМВ оод (даже името на фирмата е крадено)

33

БМ_21 Град

преди 10 години

Дааа за съжаление парите на обикновения българин се харчат за добре изглеждащи външно западни пушкала, но в действителност ***! Защо въобще е трябвало да се закупуват като АКС-74У е доказал своята надежност през годините или просто някой е трябвало да се нагуши с комисионни!? Самите американци изпитаха на гърба си надежността на "Калашников" във Виетнам.. и я оцениха! Толкова ли е богата държавата ни, че да пръска пари за всевъзможни дранкулки???

32

Анонимен

преди 10 години

До до 32Много добре знам какво ще ми доставят, а ти провери колко струва съответната закупена окомплектовка.

31

do 21

преди 10 години

То и лопатата е много надежно оръжие. Простичко е, може да блъскаш до откат и накрая дори може да заровиш труповете и да си изкопаеш землянка. Какво ще кажеш, дали няма да бие Калашников по надежност. Аман от руски кратуни. Не мога да повярвам как този комунизъм е успял не само да промие мозъците на хората, но и да им промени гените, защото не вярвам да си 80 годишен пенсионер. Не случайно се казва, че комунизъмът е за простите, а капиализъмът за интелигентните, понеже знаят как да го правят.

30

Анонимен

преди 10 години

Много CS специалисти са се навъдили тия дни ...

29

до 32

преди 10 години

Я провери ХК,Щаер и други водещи за тея пари какво ще ти доставят.Хората са написали цената 2500лв с всички допълнителни разходи.

28

Анонимен

преди 10 години

До plamen1) Без оптика (+ ~800-1000)2) 5.56, а не 7.62 (т.е. масовка, а не поръчкова)3) Без съответните такси и транспортСигурен съм, че ще стигне до към 5к и отгоре, слагаш и печалба и достига цитираната цена. Ама е важно да се дрънкат глупости .

27

varg

преди 10 години

Купили са някакви детски играчки.Аз ползвам белгийската пушка FN P 90

26

Фен

преди 10 години

До до 21Ак е до толкова опростен,че дори и ти можеш да си служиш с него,но явно не си ходил в казарма и няма,как да го знаеш.Не си ходил в казарма,защото може би са ти меки китките и не можеш да държиш оръжие

25

икономист

преди 10 години

В България 90 % от икономиката е в частни ръце. Това са назначените капиталисти от БКП-БСП-ДС и те никога няма да станат нормални работодатели. Вижте сега на морето се търсят работници и въпреки всичко се предлагат заплати от 300-400 лв. и безплатна храна три геврека на ден. В същото време се купуват луксозни коли и фолкаджийки на килограм. Комунист-социалист-капиталист , това няма как да стане. България е обречена на комунизъм-социализъм.

24

комисионните

преди 10 години

Важното не е сигурността на полицаите, а кой е гепил комисионните!

23

plamen

преди 10 години

gunbroker/Auction/ViewItem.aspx?Item=406313102#PIC

22

ббн

преди 10 години

ДА СЕ РАЗСЛЕДВА ФИРМАТА ,ДО КОИ КРЪГОВЕ Е ПРИБЛИЖЕНА.

21

до 21

преди 10 години

личи че си СССР ахмак с работно място секретарка мъжка в социалистическо МВР!!! ОРЪЖИЕ ИМА РАЗЛИЧНИ за вяско нещо има оръжие определен тип!!НАЙ ГОЛЕМИИЯТ СЛОН Е СЪВЕТСКИЯТ СЛОН!! колко си по *** цениш само това коети ти кажат или по точно другарктаа МАЯ ГАЛЕВА и опорните точки на мъжката секлецарка в мивирету

20

Анонимен

преди 10 години

Абе хората си правят "бизнеса"- Какво ги интересува засичат ли не засичат ли. Плюс това никога не е било барети да нападат действуващи бандити, че да им се налага да ползват автоматите. Нападат разни еденични екземпляри - леко чалнати, излезли от употреба бандити, бушони и т.н.Е, може за страх да посплашат някой случаен минувач... За контратероризъм няма да говорим. Там...въобще не сме в час.