20

Анонимен

преди 10 години

България е единствената държава с Турска и Цигънска партия ...а после сме били нетолерантни и какви ли още не .. После новосформираното движение се коалира с ДПС и сме до там ...

19

сб

преди 10 години

Влезте в училищата. Нужно е. Тогава ще усетите дали братята роми искат да се образоват, или пращат отрочетата си за " помощите"! Нужна е твърда ръка "ДЕМОКРАТИЧНА" , за да разберат, че не може да се живее, както досега!!! Те трябва да покажат по някакъв начин, че искат да се приобщят към общочовешките ценности! До момента, поне в Сливен, те по никакъв начин не показват, че желаят да се приобщят!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! АЗ НЕ МОГА ДА ГИ ПРИЕМА !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Отхвърлям ги!

18

ОDESSA

преди 10 години

Срещу паразитинормално се действа, със химични препарати.

17

Анонимен

преди 10 години

До ACIDАз дори предлагам по-тежки условия. Задължително средно образование ако искаш да гласуваш. Също изрядно плащане на данъци, нещо което ще секни с до 90 % гласовете на ***.

16

анонимен

преди 10 години

Да му мисли тиквата,той купуваше като разпран гласове!

15

Анонимен

преди 10 години

Пуснете бълхата под юргана си, и стойте и гледайте какво ще стане?Бат ви Сали да ми управлява живота? *** М !

14

Анонимен

преди 10 години

пародияяяяяяяя.В това правителство влязоха най-наглите депутати от всички партии.

13

Ромски монополизъм

преди 10 години

Или, казано с други думи, освен "големците" от новосъздадената "партия", никакви други *** няма да имат възможността да вземат някакви пари или да получат някакви услуги срещу осигуряването на ромски гласове.

12

сб

преди 10 години

Кранчето, значи, беше отворено досега!!! Значи нещо не им е било дадено?! Българите /по- голямата / част от тях работят! *** - 99% от тях не работят! Те ли ще държат кранчето на изборите? ДА! Това БЪЛГАРСКА държава ли е? НЕ !!! Това е *** държава!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Аз искам БЪЛГАРСКА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

11

gtf

преди 10 години

.."ще спрем "кранчето" на купуването на ромските гласове от страна на другите политически партии".. от страна на другите - може би... нищо не казвате за "от страна на" ... вашите ..

10

Анонимен

преди 10 години

Тоест, всяка териториална ромска общност ще си има партиен ръководител, който ще има грижата да каже на *** за кого да гласуват под строй.Ще се пресече възможността те да бъдат агитирани от която и да било друга политическа сила.С други думи, ще се обезмислят амбициите на всички останали политически субекти да предприемат нещо по отношение решаването на *** проблеми.Никой друг в Бг няма да може да направи каквото и да било в тази област, освен "големците" от новосъздадената "партия"

9

Анонимен

преди 10 години

Щом неграмотните и крадливи *** станаха управляващи, България е вече пълен аут!

8

ACID

преди 10 години

1. Всеки, който няма основно образование, не може да гласува!2. Ако имате повече от едно дете, за да получавате социални и за него, ще трябва да има печат в ученическия му бележник за завършена година.Докато не се въведат тези две правила, НЯМА да има оправия. Националното ромско обединение няма да направи ромите по-различни и въобще не виждам това какво спира купуването на гласове. Просто поредните празни приказки.

7

Анонимен

преди 10 години

А кога ще изключваме шалтера?

6

Фейруп-мангала

преди 10 години

Що лъжете повече и от ***?От 25 години и кебапче не са дали червените ***.Мнооого лъжат ,бетер и от ***.

5

!!!

преди 10 години

По начина по който е написано заглавието, (Спираме "кранчето" да купуват ромските гласове!) се разбира , че след като се спре кранчето, ДА купуват ромските гласове .Ама в статията пише друго, ( Вероятно с учредяването на Национално ромско обединение ще спрем "кранчето" на купуването на ромските гласове от страна на другите политически партии, заяви Александър Методиев.) . Кавали Заглавчици, не журналисти !!!

4

Анонимен

преди 10 години

Омръзна ни мафиоти да ни ръководят по добре да се възвърнем Тъмръшка република.

3

Анонимен

преди 10 години

Целта на "обеднението" е да се централизират нещата и парите за купуване на гласове да минават през тях. Плоско.Но балъците ще се вържат.

2

БАТ САЛИ

преди 10 години

енергия на достъпна цена само от " БАТ САЛИ ИЛЕКТРИК-ЕООД"

1

Мангал

преди 10 години

Хайде да идват тия избори та да има тарелки с кебапчета и по някой лев.