71

Либерален Демократ

преди 10 години

Интелигентните и умните отдавна осъзнаха, че помпозните приказки за славянска гордост и православно морално превъзходство са грозен грим върху свирепата физиономия на азиатски тоталитаризъм, съшит по контурите на гъстия мустак на другаря Сталин. Сега България е устремена към ценностите на европейската цивилизация - либерализъм, толерантост, демокрация. Един от най-големите тероретици на 20 век Збигнев Бжежински беше казал преди години: след СССР православието е най-гоелмия враг на демокрацията.

70

До 72

преди 10 години

На Бандеровците и Ционистите им трябваше ЦЯЛ МЕСЕЦ за да потулят уликите КОЙ стреля!!Но каквото и да правят ИСТИНАТА не може да бъде скрита,и винаги ще има кой да ги разобличава..Дори със забраната на Руските канали не могат да скрият истината.А тя е че настоящия МВД министър Аваков стои зад стрелбата..Министерския му пост е един вид награда.Във коя нормална държава при такава ситуация министъра ще си запази поста по време на разследването?ИСТИНАТАblagin-anton.livejournal/400672.html

69

Ф-1

преди 10 години

Този сайт е пълен със слънчасали комунисти-***!

68

Анонимен

преди 10 години

Недоказани факти - някой някъде писал нещо но какво точно и кой точно никой незнае. А не е ли факт че нас 10 пъти ни отказват Шенген и непостояно Фараш бълва простотии че англия е заплашена от нахлуване на българи който били 5-то качество хора .Това поне е доказано и реално за разлика от този можеби и несъществуваш разговор ETO TOVA E ISTINATA BRAVO NA TOZI KOITO GO E NAPISAL ZA RAZLIKA OT TEZI BOLNI KOITO IM SE PLASCHTA ZA DA PSUVAT OT ZLOBA DA VI ZASEDNAT PARITE KOITO PLASCHTAT GOSPODA

67

Анонимен

преди 10 години

Пичове, колкото и да пропагандирате в полза на Русия, от записи и официални данни се вижда, че Руснаците или поне руските политици са просто едни прасета, който търсят власт и пари. Все пак след всички клевети и простотии, които изговориха, че америка е платила на снайперисти да свалят Украйнското правителство, се оказа накрая, че има записи на специални части "Алфа" на Украйнските военни, как се подготвят в двора на административна сграда и записи на заповеди от Янукович- про руския гей! А сЯ?

66

Анонимен

преди 10 години

Съвсем скоро, като свърши "катрана" руските *** и алкохолиците ще лъскат нужниците на Арабите и китайците!

65

Анонимен

преди 10 години

Русия винаги е водила имперска политика и са ни вкарали в две войни. Още през 19 век започват имперска военна агресия на балканите и със Сан-Стефанския договор се опитват да създадат една славянска мини империя на балканите. Тогава западните демокрации виждайки, че Русия се опитва да наруши баланса в Европа организират Берлинския конгрес осуетяват имперските планове на Русия и руснаците я остава с пръст в устата.

64

Анонимен

преди 10 години

do 68 A ti znaesh li rezerva na Amerika kolko e,to4no 8 hilqdi tona a na Rusia 1000 tona

63

Анонимен

преди 10 години

До АнонименТя америка ще се разпадне скоро когато Русия и Китай обърнат държавният си резерв от долари в злато. Очаква се обезценка на долара до 218 долара за 1 лев а след това колапс и разпад на америка

62

Анонимен

преди 10 години

Русия е гаден окупатор!50 г и ние бяхме под робството на тази средновековна монархия.

61

Анонимен

преди 10 години

Не виждам защо плюене руснаците като ЕС и САЩ го набиват на България. Нали не е комунизма сега а сме капиталисти, к-во става 25 -години. Крадливите комунисти създадоха фабрики и икономика за да може честните демократи да има какво да откраднат.

60

Анонимен

преди 10 години

Искате или не,тази година САЩ ще разпадне ЕС,защото трябва да изчезне еврото и всички 28 страни отново да преминат на разплащане в долари.Ако това не стане 2015 ще се разпадне САЩ.

59

до 60

преди 10 години

"Русия , комунистите и сидерастите искат отново български роби.. "Защо мислиш така? Руснака казва ясно - *** като българите по-добре да стои в ЕС! Не ни българи.

58

Анонимен

преди 10 години

Руското посолство плаща на сидеров за това сидерастите откачат чуят ли Русия.

57

Анонимен

преди 10 години

Недоказани факти - някой някъде писал нещо но какво точно и кой точно никой незнае. А не е ли факт че нас 10 пъти ни отказват Шенген и непостояно Фараш бълва простотии че англия е заплашена от нахлуване на българи който били 5-то качество хора .Това поне е доказано и реално за разлика от този можеби и несъществуваш разговор

56

До 59

преди 10 години

Ние и сега сме под робството на дпс бе ***. Това че станишев и сидеров не са сложили *** още не значи нищо. Тук е България а такива *** като теб да заминават за Русия щом толкова си я обичате.

55

Анонимен

преди 10 години

Русия , комунистите и сидерастите искат отново български роби..

54

Анонимен

преди 10 години

До рускa пaсминaеи смешен гей ако не беше Русия сега щеше да си с *** на главата и с ибрик в ръката. А *** щяха да я обиждат отзад всяка вечер по три пъти

53

Анонимен

преди 10 години

До Анонименdo 56 sled turci vi ima ,no sled rusnaci samnqvam se

52

Неутрален

преди 10 години

Нюланд си призна и естонския министър също потвърди за достоверноста на изтеклите в интернет разговори а този смешен запис може само да усили доверието към Русия. Филм "КРУТЫЕ НУЛЕВЫЕ" цели 6 часа разкази за управлението на Путин. Или пък за САЩ "invisible empire - a New World order definen- bg subs"