40

ivan

преди 10 години

и по конкретно към определени хора + определено малцинство

39

СТОЛИЧАН СОФИЯНСКИ

преди 10 години

Аз виждам-ПОСМЕШИЩЕ!

38

Анонимен

преди 10 години

на таз глъвътъ и е пълна със свободни електрони, само шамар от 8-*** валетност има шанс да вкара нещата в редкат не стаа само с химия, малко физика

37

КУРЧАТОВИЙ 104

преди 10 години

Полумонголоид,който"дрънка глупости"!

36

Баце до 49

преди 10 години

До asd Много сте прав в това което казвате . Аз на моите съм им казал че като гласъват за БСП гласуват против мен и внучето си ! Прогониха ни от родината сега плачат че говореха до скоро с внучето си с преводач . Хубавото е че никой не иска да им дава кредити и съвсем скоро Пацо ще хвърли оставката . А ако прочетете малко повече ще видите че намаляват и праговете за инвестиции за класовете ! Това означава че никой не иска да инвестира ! Тия се изхабиха и ще си отидат по естествен начин

35

боклуци с боклуци

преди 10 години

Личи й на министърката, че е филолог! Нищо, че от спорт не разбира и взема министерска заплата за нищонеправене! Срам! Оставка!Тази на околната среда пък е библиотекарка! Сигурно ще каталогизира листата на дърветата, с цел опазване на околната среда!Смешни и жалки сте бееееееее! Сега като кръцнат и европейските пари - да му мислят следващите!

34

asd

преди 10 години

Хора, много е важно да започнете да разговаряте с вашите родители по въпросите за политически симпатии. Не е нормално възрастните хора да продължават да подкрепят подобни недоразумения. Моля ви, информирайте ги, старите хора живеят в един съвсем различен свят и няма откъде да получт нормална информация. Обяснявайте им колко е вреден всеки един следващ ден на тези хора в управлението. Изчезваме като нация, нашите родители няма да го доживеят, но ние благодарение на тях ще станем свидетели на това

33

Симо

преди 10 години

Абе кви трансмисии, кви валенции ... то много смешно звучи, проверих валенция (щото някога го учехме валетност) какво е - ми никъде няма синоними свързани със спорта, хората, ресурсите, освен ако не ни разглеждат, като бройка водородни атоми. Трансмисия знам какво е ... явно ще ни впрягат и превключват на 5 предавка ...

32

ку-ку

преди 10 години

Както казваше Иван Славков-Батето,"този феномен трябва да се щудира"

31

Анонимен

преди 10 години

Народът като ти изгърми два валентни шута, ще видиш на къде са му насочени ресурстите. Аман от ***. Поне да казваше нещо смислено с префърцунения си речник, а тя само глупости дрънколи. Изпадам в душевна интровертност като си отвори тази лелка устата.

30

Анонимен

преди 10 години

Тази е Пената-Стратега в женски дрехи.

29

Невен

преди 10 години

В нашия офис сме 100 човека (под 39 години). Искаме футболно игрище за поне 100 бона, ако може на последния етаж на бизнессградата. Така, в статистиката в България ще има поне 100 по-малко дебели души.

28

Рали1

преди 10 години

Какво ли разбира от спорт човек ,дето практикува фитнес ,но не много ? Какви ли спортове ще се тренират на златните площадки за 60000 лв.-асфалт ли,трева ли,покрити,открити ? Ами в басейнчетата -за стотината жители трябва и плаващите домашни любимци/патки например/ да правим спортисти,че да е оправдано икономически съществуването на подобни съоръжения?За какво се харчат парите ни и до кога ще траем такива да ни излагат и да ни правят за посмешище?

27

Джедай Мастър

преди 10 години

Тази е Цецо Трети. Ресурсът и бил насочен към валентността му. От къде ги намират такива мега *** не мога да си представя.

26

Черен Петър

преди 10 години

Тая щяла да строи стадион в село Гулийка със 129 жители. От тях 70 до 39 - годишни щели денем да ритат топка, а вечер да задирят 4-рите забрадени моми в селото. Очакват се от тях добри спортни постижения по синтаксис и да се научат да говорят български език. А останалите баби ще пасят кравите си на затревената площ.Ей тук някой спечели 60 000 лв. от Спор(т)ния тотализатор без да си пуска фиш..

25

George1

преди 10 години

Тая колкото пъти си отвори устата и започва да словоблудства.

24

Анонимен

преди 10 години

Pri BSP- DPS stimulite sa naso4eni kam horata. Daje znaem koi sa horata - Peevski, Stani6 Monikov Hohegerov, Dogan, Biserov ,Ov4arov, Gergov, Manolova, Ore6arski i vsi4ki znaini i neznaini milioneri. A ostanaliq narod da *** supata.

23

?!?!?!?!?

преди 10 години

Какво е това НЕдоразумение ? ? ? Усещам,че след падането на този кабинет тази жена и работа няма да може да си намери с такива изказвания :X

22

Анонимен

преди 10 години

Тази е идеална да измисля лозунги. Например: Валенцията носи успех на обществото. Чрез валенция към по-висок стандарт. Трудът носи валенция. Валенцията е бъдещето на българския туризъм. С валенция да подобрим здравеопазването. Не на валенцията в спорта. Валенцията носи свобода. Градският транспорт - от валенция към имаргинерност. Радикалите - вън от валенцията. Айде, че ми дойде байгън. Че и със самочувствие. Жалка история! видяла жабата, че подковават коня и тя вдигнала крак. Валенция, Венеция.

21

Анонимен

преди 10 години

ТАЯ Е ЯВНО ДОБРА УЧЕНИЧКА И НА ДОГАН И НА МЕСТАН. НЕ ДАДЕ ВЪЗМОЖНОСТ НА ЖУРНАЛИСТИТЕ ДА И ЗАДАВАТ ВЪПРОСИ, ВЗЕ ДУМАТА И СЕ НАПРАВИ НА МНОГО УМНА И КАТО ШЕФ ЗАПОЧНА С ТИРАДАТА СИ НА ПОЛИТИК-ГОВОРИ МНОГО И НИЩО СЪЩЕСТВЕНО НЕ КАЗВА! *** !