34

Анонимен

преди 10 години

Държи се лошо щото е лош, какви простотии

33

Анонимен

преди 10 години

До nina"хахаха какво носене, като при теб нещата опират до 50 %"За теб връзката с един мъж единствено има смисъл, ако можеш да извличаш материални облаги. А ако аз реша да плащам за една жена, то винаги си правя сметка дали има смисъл да плащам за една и съща жена, след като за същите пари мога да я сменям всяка вечер с нова и при това сам да си я избирам.

32

nina

преди 10 години

Сакън да не се натовариш с повече от 50% за любимата си жена. Не пожелавам на никоя жена да попада на подобна циция! Щял да я носи на ръце хахаха какво носене, като при теб нещата опират до 50 % :)))))

31

Важи и с обратенЗнак

преди 10 години

това, което е написал 58.Ако една жена ви уважава, трепери над вас, плаща всичко, ако вие сте затруднен и ви казва, че за нея сте единствен и не би ви заменила с никого, тогава вие си вирвате носа,решавате, че ви е в кърпа вързана и си развявате байрака,убедени,че тя ще прости всичко.Ако някое изрисувано *** имитира попфолк звезда и флиртува с всички,а на вашето рамо избира да хленчи,че е затруднена и беззащитна,вие лудвате да я закриляте.Щом обеднеете ви изритва и вие намразвате всички жени

30

nina

преди 10 години

Еи това е българския мъж - да дели 50 на 50 разходите с жената до себе си. Ама какъв мъж си ти тогава? Жена ти да се блъска, да се прибере, да готви, ти да муаш, да мие, да пере, да чисти, освен това със заплатката си да се поддържа като жена и да изглежда добре и след това да ти даде твоите 50% за бензин и за другите простотии,които си описал.Хората,които съжителстват винаги съумяват да не се натоварват един друг с разходи като обсаждат нещата. А ти си нищо повече от един мамин храненик.

29

Анонимен

преди 10 години

По време на комунизма и мъже и жени работеха наравно. И 30% се развеждаха. При демокрацията стандарта на живот за повечето българи е толкова паднал, че даже и с две заплати трудно се свързват двата края. Но това не пречи, повечето българки да се стремят да докопат богаташ. За това и населението се стопява с по 60 души на ден.

28

Пеньо Сачмата

преди 10 години

До Анонимен 57,сигурно си прав. Но като обичаш някой нали знаеш, че си сляп за много неща. Разбрах едно, отнасяш ли се добре с жена, уважавяш ли я, обгрижваш ли я, поддържаш ли я във всичко, тя те мисли за някъв ***. Отнясяш ли се с пренебрежение и да не ти пука за нея, държиш ли се грубо да не и обръщаш внимание и да ти пука само за тебе си, те полудяват просто :) и са твои и това са 95% от жените в България. Като разберат, че си и по-заможен малко и стават веднага 99.99% :)

27

Анонимен

преди 10 години

До Пеньо СачматаВсеки човек прави грешки в живота си, при теб грешката е продължила години, докато разбереш, че си хрантутил ***.На жената и е все едно с кой ще легне! Дебел, грозен, стар, с воняща уста...За какви чувства може изобщо да става въпрос?!

26

Жена

преди 10 години

Държи ли се грубо-шут и бай,бай. Ще си намеря друг,мъже-много.. Нямам нужда някой да ми трови живота и от допълнително стрес..

25

Пеньо Сачмата

преди 10 години

Продължение...Тръгна си и ме заряза след 15 години заедно без да мисли, че имаме дете, просто си отиде при мама и тате, но живота е странна работа, след като ме напусна на другия месец подписах нов договор и работата ми тръгна супер :) И сега тя е "щастлива" с 450 лв заплата на месец като продавачка :) и блъска по 10 часа на ден а аз съм толкова "нещастно богат" :)

24

Пеньо Сачмата

преди 10 години

До Анонимен 53,почти няма такива жени приятел. Моята бивша жена, 15 години я уважавах, обгрижвах, работех като луд по 12 часа на ден да не бъде лишена от нищо, обичах я, като се разболя сериозно бях до нея и направих всичко каквото трябваше да оживее, жилище купих и когато дойде кризата просто работата ми намаля много и я помолих да започне работа да помага и тя финансово. И дойде края :) Каза ми, аз не съм щастлива повече с теб и не се чувствам сигурна с теб ... и си тръгна.

23

Анонимен

преди 10 години

До "Никога не съм го "муфтяла" за пари, защото изкарвам достатъчно добре и сама, от което той се комплексираше."Не си го муфтила, казваш! А в чие жилище живеехте, кой плащаше режийните, кой купуваше храна, а когато ходехте по заведенията кой плащаше, кой наливаше бензин? Всичко си деляхте 50:50, ама той започна да те унижава, защото имал финасови проблеми?Ако аз намеря жена, с която да делим всичко 50:50, ще и целувам ръка.

22

nina

преди 10 години

дниКопирано от статия специално за всички драскачи тук, на които винаги жените са им виновни: Мъжът-п*тка, каквото и да прави лъха на наскоро обезчестена жена. Същият спи с жени, които са много повече мъже от него.Мъжът- Алфа или, както го наричате, онзи истинският, мъжкарят, онзи, който не те отвращава с държанието си на женичка в цикъл.Няма го. Изчезна някъде в света на мъжете-п*тки онези, които един ден ще имат деца и ще ги възпитават по същите п*тьовски правила

21

Анонимен

преди 10 години

До АнонименМного си прав....

20

Анонимен

преди 10 години

Скромните ми наблюдения показват, че българката е възпитана, че мъжа има право да я мачка, а тя е длъжна да търпи.Ако е по-хубава - търси пари и търпи, ако е по-грозна гледа да се обвърже с който и да е и пак търпи. (често и на бой)

19

Анонимен

преди 10 години

До АнонименНикога не съм го "муфтяла" за пари, защото изкарвам достатъчно добре и сама, от което той се комплексираше. Заядливите си коментари може да си ги завреш отзад ***.

18

Бориславе,

преди 10 години

Пак ли пропусна да си изпиеш хапчето, бе човек?!

17

Борислав-Ерген 38г

преди 10 години

На мен ми омръзна да тичкате в живота след мен респективно събитията!Отлично знаете че съм зодия Близнаци и 10 години тук владея психиките(на модератори-които не са спали заради мен години наред да търкат като *** моето РЕАЛНО СЛОВО) и медийно пространство.СЕГА ФАКТИТЕ ЗА БЛИЗНАЦИ-В сферата на медиите, рекламата, маркетинга или журналистиката/писането.Защо трябваше да си почупите 10 години нервите заради своето ненамерено АЗ и с днешна дата да кажете ти ЛИДЕРА НА НАРОДА БЪЛГАРСКИ БЕШЕ ПРАВ!

16

Анонимен

преди 10 години

До "Бившият ми приятел ме третираше много мило, докато беше добре финансово.. после като намаляха се превърна в пълен *** и ме мачкаше"Докато е имал пари, те е търпял да го муфтиш.Когато е закъсал с парите е започнал да се изнервя от твоята меркантилност.

15

Анонимен

преди 10 години

Някъде надолу прочетох, че мъжът се държи добре като има пари и зле като няма и това си е така. Бившият ми приятел ме третираше много мило, докато беше добре финансово.. после като намаляха се превърна в пълен *** и ме мачкаше, защото беше комплексиран и си мислеше, че ще го оставя. Накрая и поради същия страх сам си ме нарита.... Еманципацията на жените в днешно време обърка света тотално...