13

Анонимен

преди 10 години

Илияна Йотова прилича на свинята Пиги от "Мъпет шоу".

12

Stefan

преди 10 години

...

11

Анонимен

преди 10 години

Добре казано, Йотова. Ама защо не смеете да го им заявите на европейците.Все си мисля, че би трябвало да се появи поне един депутат, който да вземе и да отстоява твърдо позицията на България, а не само уклончиво да заявява нашето мнение.По този начин по който действате хвърляте вината вместо към виновните в случая - ЕП и Европа, към политиците от другите партии. Това само предизвиква разцепление на България.БГ депутатите са много смели един срещу друг, а пред Европата никакви ги няма.

10

1

преди 10 години

Точно така браво другарко Йотова кажи ми го право в очите,как може такава европейска наглост.Как може да ни казват да не крадем щом другите и те покрадват,ще крадем и то два пъти повече от тях да не сме будали.Щом другите са корумпирани,ние ще сме на първо място и дори за 25 години няма да осъдим никого,няма да се излагаме я. Но щом стане въпрос за пенсии и доходи и това че сме последни,а при другите са 10 пъти по големи от нашите,това не е важно нали ние сме първи по корупции и кражби.

9

Хасанчо

преди 10 години

вижте сига, миналия път спряха еврофондовете точно преди ГЕРБ да дойдат на власт защото знаеха че са крадци, сега фи спират точно след като БСП и ДПС взеха властта защото ГЕРБ ги топи за тяхно крадене

8

Анонимен

преди 10 години

Йотова проблема душко е ,че няма партия, която да обещае,че подобни на теб след победа на изборите ще настани с дълги присъди в сливенския манастир,а мъжете в мъжки манастир.Ама няма Брюксел,няма Страсбург и *** разни..

7

Не не

преди 10 години

не са виновни БСП и ДПС за нищо, европейците и ГЕРБ са се съюзили за да правят сечено на *** дето искат да оправят държавата както миналия път

6

Хасанчо

преди 10 години

точно така, и европейците и те крадат защо сега ще ни спират праите на нас, таман взехме властта не е честно още нищо не сме крали почти

5

...

преди 10 години

Епа не знам ама и предишния път като управляваха БСП и ДПС май и тогава ни бяха спрели паричките от европата! Защо и сега пак при управлението на БСП и ДПС пак ни ги спират! Епа некаква случайност ще да е!

4

Анонимен

преди 10 години

Леле, колко е грозна жена!Ужас!Много грозна, бе, как може такова нещо?!

3

Германец

преди 10 години

Трябва да ви спрем сега парите, че имаме разходи по Украйна.Естествено няма да си извадим от нашите джобове за Украйна, а вие българи, румънци, унгарци и всякакви балъци ще ги поемете тези извънредни разходи.

2

Анонимен

преди 10 години

Kva spekulacia ma ofco horata si go kazaha xD

1

Гочо

преди 10 години

И ти си в този кюп.