31

Анонимен

преди 10 години

СЕГА ИМА ЕДНА ЛОША НОВИНА ЗА РОСОФОБИТЕ И ЦИОНИСТИТЕ БАНКЕРИ В САЩ ТО 300-400МИЛИАРДА СА НИЩО ЗА ТЯХ АМА ГАЗПРОМ И РОСНЕФТ ЩЕ ПРОДАВАТ ПРОДУКЦИЯТА СИ ЗА РУБЛИ ТАЗИ НОВИНА ИЗЛЕЗЕ В РУСКИТЕ МЕДИИ ЗНАЧИ ТРЯБВА ДА КУПИШ РУБЛИ И ТОГАВА ДА КУПИШ ПРОДУКЦИЯТА ТАКА ЩЕ ИМА ТЪРСЕНЕ НА РУБЛИ МИ ДОБРЕ Е НЕ Е ЛОШО

30

Адмирал Березовский

преди 10 години

До Анонимен 44 Янукович щом се върне по договорка между Путин и Яценюк Руснаците от Крим ще поискат и самия Путин ще върне Крим на Украйна защото другарят Виктор Янукович пази интересите на Русия в Украйна . Никой няма право да говори срещу Другаря Янукович който пази руската и украинската дружба. А сравнението с Османската империя е неоснователно тъй като Украйна и Русия са братски държави. Не ритай срещу ръжена пълен изроде

29

seira

преди 10 години

"Анексията на Крим от Русия е трагедия, оцени Янукович"Той се надява полуостровът отново да стане част от Украйна ДИП, ЧЕ ТОЯ "ГЕРОЙ" В ИЗНЕСЕНОТО "ТЕАТРО" Е ИЗБРАН ЛЕГИТИМНО, ИНАЧЕ...ЖАЛНА МУ МАЙКА НА УКРАИНСКИЯ НАРОД С ТАКИВА УПРАВНИЦИ И "СТАРИ" И "НОВИ"!!!

28

Виктория Нуланд

преди 10 години

***! Поднесахме Украйна като сьомга на сибирската мечка.

27

Анонимен

преди 10 години

Глупости на търкалета говори този. Крим винаги си е бил руски, това, че дребосъка Хрушчов им го придаде като административна зависимост, не го прави украински. А за това, че украйнците са реално руски етнос, пък да не говорим.

26

Адмирал Березовский

преди 10 години

До Анонимен 34 Присъедини се защото Яценюк взе власта но при Янукович си бе към Украйна и Янукович ще се върне ***

25

SS

преди 10 години

LILIPUTA SE E WZEL ZA SWETOWNA SILA !!!

24

Анонимен

преди 10 години

Никой нормален украински руснак няма да иска отделяне на Крим. След време детето ти ще те пита: Татко защо ни трябват визи да ходим на море на Крим? Защото татко ти е шматкульок синко, затова.

23

Zidarov

преди 10 години

Путин много обича украинците - товачка и наша Серголета чакаха с часове за среща през кабинета му, докато Путин се забавляваше. Путин не иска да си тръгват и това - руско гостоприемство!

22

Адмирал Березовский

преди 10 години

До Анонимен 27 Янукович иска справедливост и нека няма крайни изказвания . Ако Путин го присъедини то е защото не искаше Тимошенко и Яценюк да тормозят руснаците. Ако е Янукович на власт няма проблем Крим да е към Украйна. МЕРЕТЕ СИ ПРИКАЗКИТЕ

21

турчин

преди 10 години

Каква ти анексия щом хората искат да са към Русия това е тяхно желание. Разоражавали бандити в Киев досега къде бяха, значи признават за извършен преврат. На демократите трябва земята и въглищата на Украйна. Е това е истината.

20

Пази боже сляпо...

преди 10 години

Пази боже сляпо да прогледа..."Анексията на Крим от Русия е трагедия, оцени Янукович"Кой го казва?!? ПРЕДАТЕЛЯТ, който беше готов да ПРОДАДЕ НА ПУТИН ЦЯЛА УКРАЙНА, както нашите ПРЕДАТЕЛИ СА ПРОДАЛИ БЪЛГАРИЯ НА СТАЛИН на 9-ти Септември 1944-та година! Друг е въпроса, че Крим е бил гръцки, римски, български, византийски, османски, руски, НО НИКОГА украински!

19

Анонимен

преди 10 години

Янукович - бивш затворник, който се опита да седи на два стола, манипулирайки и ЕС и Русия и то не за народа си а за своя изгода е най-голямата трагедия! Сега трябва само да мълчи и да благодари, че отърва отново затвора. Хората на Крим си казаха думата и това се нарича СПРАВЕДЛИВОСТ.

18

Историятa

преди 10 години

с връщaния, " брaтски" подaръци и " освобождения" сa елемент нa рускaтa пропaгaндa, вкл. и тук в този форум. Нямa тaкивa филми, просто Укрaйнa, aко искa Крим в следвaщите години трябвa дa стaне достaтъчно силнa, зa дa си го вземе! До тогaвa окупирaн Крим върши чудеснa рaботa зa нaционaлистичнa пропaгaндa сред укрaинците

17

Историятa

преди 10 години

Рускaтa пропaгaндa е безмислено дa се оборвa, или дa и се обръщa някaкво внимaние. Тя е основaнa нa изврaтени морaлни и политически норми, и следвa просто дa бъде зaбрaненa! У нaс рaзбирa се тaкивa крути мерки не сa нaложителни, зaщото русофилите тук сa мaлцинство с интелектa нa ромското.

До до 1 5Какъв терористичен парламент в Украйна? Украинската Рада е избрана със законни избори от украинския народ. Западът нито депутат не е пуснал така от небето вътре. И като говорим за терористи, още вчера правителството започна разоръжаване на профашистките групировки като "Десен фронт" и др. подобни, включително бандеровци, мандеровци и всички останали.Дотук с "фашистката" измислена следа на руската пропаганда.Във властта останаха само демократичните партии,не като във фашистка Русия.

15

кочо

преди 10 години

Щом го е писала ***, много се съмнявам да го е казал Янукович. Тя е на щат в посолството на янките.

14

Анонимен

преди 10 години

Хаха тумбака-предател се обадил! Заслужава руснаците да го дадат на майдановците да го "оправят"

13

Историятa

преди 10 години

Окупaциятa нa Крим нямa дa бъде признaтa от никой, товa зa сегa носи сaмо позитиви зa Укрaйнa, тя е жертвaтa нa руския поробител, и тя имa прaво нa ревaнш! Не веднaгa рaзбирa се, сегa нa Киев му трябвa мир, зa дa излекувa стрaнaтa си от " руското нaследство", трябвa му време зa дa възтaнови икономикaтa си, дa изхвърли от постовете им петaтa колонa, глaвно от силовите министерствa и ресори.Време е нужно стрaнaтa дa влезе в НAТО и СAЩ дa рaзположaт своите бaзи тaм.

12

трафоПОСТ

преди 10 години

До Анонимния пост 8: От него личи колко е зле българското образование. Кевска Рус има малко общо с днешна Русия. Това е сбор от отделни княжества, което на даден исторически етап се разпада, но забележете, първото княжество, което решава да се отдели е Московското княжество, което наистина дава началото на днешна Русия. Е, ако Киевска Рус е Русия, излиза според нашия отворко, че Русия се е отделила сама от себе си.