6

Нянго

преди 10 години

Ако не е блокиран, ще бъде блокиран.

5

Ганьо

преди 10 години

Глобализацията не е равна на универсализмът на демокрацията. Не е нужно да се отказваме от традициите и самосъзнанието си строейки тази фалшива Вавилонска кула на фасадната демокрация на всяка цена. А значи от интересите си.

4

Анонимен

преди 10 години

"... Държавата пое отоплителния сезон на софиянци, каза той. ..."Значи да не чакаме сметки за парно и вероятно ток. Нали сте ги били "поели" държавно. Лъжец.

3

Истината

преди 10 години

Мммдам, а ние ти вярваме! Хахахаха.....всичко ще е прозрачно и чисто като момина сълза, също както с 250 000 работни места дето открихте, АЕЦ Белене и т.н.....а за глобите от ЕС дето ще отнесем по тоя проект, пак ти вярваме че ние баламурниците ще ги платим. Колкото пъти комунистите са на власт, толкова пъти влизаме в национални катастрофи....стойте и гледайте какво иде догодина с тия борчове дето вземат в момента.

2

Даниел

преди 10 години

Ех Стойнев, Стойнев, лъжливо овчарче такова. Харчите пари за нещо, което в момента е блокирано. Дано като паднете от власт да ви изправят най-накрая пред съда и да ви тикнат зад решетките за дълго, иначе рашките може да ви видят сметката предварително. Трети проект ще им пропадне след "Белене" и "Бургас-Александруполис", мнооо подкупи са това за връщане.

1

Искрен

преди 10 години

Какъв южен поток бе *** червен отрепан? скрий се някъде с фашизохдната си мутра отровна